σχετικά εύκολο όταν γράφω από το λάπτοπ.. (όπως τώρα πχ)Η "χαρα" του μοντερειτορα...
Παιδιά μπορειτε να κανετε πολλαπλη παραθεση απαντησεων και να απαντησετε σε πολλες ερωτησεις με ενα ποστ.
Επιπρόσθετα εχετε δεκα λεπτα στην διαθεση σας να προσθεσετε απαντηση στο αρχικο σας ποστ με εντιτ.
Ετσι βοηθατε το νημα να ειναι μαζεμενο και να μην εκτεινετε σε σελιδες και σελιδες.
Ο δασκαλος το εκανε ωστε η "παρατηρηση" να μεταφερθει στο στικι νημα που εχουμε με θεμα προτασεις βελτιωσεις του νήματος ωστε να το δουν ολοι.δάσκαλε ?
Μα το λάθος είναι γενικό στο φόρουμ.εκτείνεται σε σελιδες και ειναι δύσκολο να διαβαστει και να βρεθει στο μέλλον η πληροφορία που θα χρειαστει καποιος.
Το κουτάκι του DRO έχασε την θέση του πάλι.
Το τράβαγε σιγά σιγά η 3Μ στην αρχική του θέση και βρήκε ξανά στην λαμαρίνα.
Το ξεκόλλησα εντελώς και το έβαλα ακόμα πιο δεξιά με φρέσκια 3Μ.
View attachment 233499
@Babis K.
Μπάμπη,,, αν δεν "κάτσει" θα μπορέσεις το επόμενο ΣΚ να έρθεις από δω να το βιδώσουμε ;;
το ξέρω ότι είναι ημίμετρα.. αλλά "επι τόπου" τι μπορώ να κάνω ;;Αφού στο είπα…
Αυτά με τις κόλλες είναι ημίμετρα
69db στις 800σαλ , μια χαρά είσαι!Εγώ τελείωσα με τις ρυθμίσεις και το fine tuning του τόρνου για τη βελτίωση του θορύβου.
Πιστεύω οτι πιο κάτω δεν μπορώ να κατέβω, είμαι ήδη αρκετά db κάτω απ’αυτά που δίνει ο κατασκευαστής.
μου βγάζει "blocked" το λίνκ.. για δοκίμασε πάλι..Κι αν κάποτε χρειαστείς υπάρχουν και μεγαλύτερα.
Κι αυτό το χρησιμοποιείς στον άλλο άξονα που είναι πολύ μικρότερος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.