Michell GyroDec η αναγέννηση.

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

analog-jimaras

AVClub Addicted Member
16 February 2012
2,565
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 (Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ)

Τριγυρνώντας στο internet πέφτω πάνω στην παρακάτω σελίδα.

https://www.heavenaudio.gr/michell-gyrodec.html

Ένα πικάπ το οποίο είχα πριν πολλά χρόνια και έδωσα στο ένα κλάσμα της τιμής αυτής.

Φυσικά δεν είναι η τιμή που με παρακίνησε αλλά αν και πολύ πίσω για την ακουστική μου μνήμη θυμάμαι οτι ήταν ένα απο τα πιο μουσικά πικάπ που πέρασε από τα χέρια μου.

Θα αναλύσω στο τέλος γιατί το έδωσα.

Το κλίκ πάντος έγινε.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 (Μια νέα ανάγκη)

Ένα κομμάτι των πικάπ με το οποίο δεν είχα ασχοληθεί ποτέ μου ήταν η εναλλαγή Headshell.

Δυστυχώς η φιλοσοφία των περισσότερων hi-end κατασκευαστών είναι ότι (πιθανά) η σύνδεση αυτή στο βραχίονα μειώνει την απόδοση.

Η ολική ανακατασκευή ενός micro seiki (πολύ βασικό μοντέλο) που βρήκα πεταμένο, και φυσικά ο ειδικός σε θέματα headshell, φίλος μας Vlad μου έδειξαν το δρόμο. Στο μυαλό μου εψαχνα ήδη ενα καλό πικάπ με βραχίονα με αποσπώμενο headshell

Πόσο διαφορετικά παίζουν οι διάφοροι συνδυασμοί κεφαλών και βελονιών στην κάθε εγγραφή. Μέσα σε λιγότερο από λεπτό, αφαίρεση – τοποθέτηση – ζύγισμα ακούς την ίδια εγγραφή εντελώς διαφορετικά. Ταιριάζεις την κεφαλή με το δίσκο και έχεις επιτύχει τη NIRVANA σου.

Ξαφνικά τα headshells μου έγιναν απολύτος απαραίτητα.

Hρθε και στο μυαλό μου η αλλαγή βραχίονα στο Lurne μου. Σε καμία όμως περίπτωση δεν ήθελα να βάλω χέρι στο μπιμπελό πικάπ μου το οποίο πλέων αποτελεί και διακοσμητικό στοιχείο του σαλονιού.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 Α (ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ)

Γνωστός εισαγωγέας του χώρου, φίλος και συνεργάτης με παίρνει τηλέφωνο ένα πρωί και μου λέει υπάρχει ο βραχίονας που ψάχνεις τον έχει ο τάδε και κάθετε, μάλιστα θέλει κάποια άμεση εργασία στο δίκτυο και το site του πήγαινε από εκεί το συντομότερο.

Έτσι όπως τον παλιό καλό καιρό, με ανταλλαγες εργασιών έφτασε στα χέρια μου ο JELCO 750EB με τη συσκευασία τα χαρτιά του και το ποιο σημαντικό το χάρακα εγκατάστασης και σχέδια για λεπτομερή τοποθέτηση και ρύθμιση.

20250129_221517.jpg

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 Β (ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ)

Ένα πρωινό στα sms στο κινητό μου βλέπω ένα μήνυμα από ένα γνωστό από τα παλιά, ο οποίος ξαφνικά αποφάσισε την άμεση διακοπή της ενασχόλησης του με το hi-end (σίγουρα όχι για οικονομικούς λόγους).

Το κομμάτι που ήθελε να δώσει για δες τύχη ήταν το Michell-Gyrodeck πρώτης γενίας.

Αρχικά δεν απάντησα θετικά μιας και η τιμή που ζητούσε μου φάνηκε παράλογη, άσχετα με πόσο κοστίζει το νέο, εγω το δικό μου το είχα πουλήσει πολύ λιγότερα από τα ζητούμενα και αυτό είχα στο μυαλό μου σαν καλή τιμή.

Πέρασε λίγος καιρός και με ξαναπαίρνει με την κλασική ερώτηση πια τιμή δεν θα μου φαινόταν παράλογη. Τα βρήκαμε τελικά με το πικάπ χωρίς βραχίονα.

Έτσι έφτασε στα χέρια μου το Michell Gyrodeck.
εικόνα_2.jpg

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 (ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ)

Το συγκεκριμένο πλατό είχε πάνω armplate για rega
20250201_182120.jpg

Μια αναζήτηση στο διαδίκτυο και βρήκα ότι υπάρχει armplate για Jelco

s-l1600.jpg

H τιμή του όμως αλμυρή και από τη στιγμή που υπήρχε σαν εναλλακτική η ιδιοκατασκευή μιας και μέσα στο βραχίονα υπήρχαν όλα όσα χεριάζετε κάποιος για να σημαδέψει και να στήσει με ακρίβεια, είπα να δοκιμάσω το δρόμο του σωστού ντούι.

Ο χάρακας τοποθέτησης στη συσκευασία του βραχίονα με έσπρωξε λίγο προς αυτή την κατεύθυνση.

Φυσικά εγίνε και η παραγγελία του γνήσιου armplate με παράδοση όμως ένα μήνα +.

Με μεγάλη προσοχή πήρα τα μέτρα 4 φορές για σιγουριά και βουρ για τον τορναδόρο.

Απογοήτευση η υπαρχουσα τρύπα απαγορέυει τη δημιουργία νέας, μιας και οταν συναντηθούν κατα την κοπή μπορει να καταστραφει το μηχάνημα.
Με εζωσαν οι αμφιβολίες οπότε πήρα και μια δεύτερη γνώμη. Δυστυχώς ακριβώς τα ίδια.
Οπότε πρέπει να περιμένω να έρθει το ανταλλακτικο.
Υπομονή λοιπόν.

Attachments

• εικόνα_00.jpg
    εικόνα_00.jpg
    457.9 KB · Views: 66
Last edited by a moderator:

vlad66

Moderator
Staff member
29 October 2017
17,216
Αγιοι Αναργυροι
άντε με το καλό....

στο είπα εξαρχής.. πάρε το έτοιμο armboard για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
η σωστή απόσταση του pivot με τον άξονα περιστροφής του πλατώ, είναι το Α και το Ω !

όταν θα το ακούσεις δώσε χρόνο στα ακουστικά χαρακτηριστικά της ανάρτησης και μην βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα...

analog-jimaras

AVClub Addicted Member
16 February 2012
2,565
άντε με το καλό....

στο είπα εξαρχής.. πάρε το έτοιμο armboard για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
η σωστή απόσταση του pivot με τον άξονα περιστροφής του πλατώ, είναι το Α και το Ω !

όταν θα το ακούσεις δώσε χρόνο στα ακουστικά χαρακτηριστικά της ανάρτησης και μην βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα...
Και μιας και μιλάμε για ανάρτηση, γράφω στο άρθρο μου " Θα αναλύσω στο τέλος γιατί το έδωσα" και η άπάντηση είναι - η ανάρτηση ελατηρίου με ενοχλούσε τρομερά στο χειρισμό τόσο πολυ που τελικά το έδωσα.
Γιατί το ξαναπήρα? Tοτε δεν γνώριζα οτι την απάντηση τη δίνει το πανακριβο SME 30.
Στερνή μου γνώση να σε είχα πρωτα.

ln()

Supreme Member
1 February 2007
6,073
Βόλος
Και ο Μίτσελ είχε αναβαθμισμενα ελατήρια από ένα σημείο και πέρα.

Τι αποσβεστικο έχει κάτω από το σασί; Άσπρο ή μαύρο;

analog-jimaras

AVClub Addicted Member
16 February 2012
2,565
Και ο Μίτσελ είχε αναβαθμισμενα ελατήρια από ένα σημείο και πέρα.

Τι αποσβεστικο έχει κάτω από το σασί; Άσπρο ή μαύρο;
Οταν λες αποσβεστικό κάτω απο το σασί τι ενοείς ρωτάω γιατι αντιμετωπίζω άλλο ενα προβλημα πιθανα σχετικό με την ερωτηση σου
Ο παλιος ιδιοκτητης μου δινει μόνο την πληροφορία οτι αγοραστηκε πριν το 1999.
Και η σελίδα με τους ελαστικούς πυλόνες ρωτα
1. Νormal Model (M10)
2. Early Model (3/8 UNF)
????????????????????????????

ln()

Supreme Member
1 February 2007
6,073
Βόλος
Το πρώτο Gyrodec είχε ορθό πηγάδι. Δεν έχω δει κανένα τέτοιο, όλα είχαν το ανεστραμμένο.
Κάτω από το σασί υπάρχει πακτωμενο αποσβεστικο. Αυτό είναι άσπρο σκληρό (σαν σιλικόνη) στα πρώτα Gyrodec και μαύρο μαλακό στα επόμενα.
Επίσης το μοτέρ ήταν AC μέχρι που η Pabst κατήργησε το μοντέλο και το γύρισαν σε DC.
Το πικάπ σου έχει μαύρο clamp (που βγήκε μετά το Orbe) και χρυσό μοτέρ (που είχε η μπεζ έκδοση που καταργήθηκε, αλλά ξαναβγήκε για την επετειακή).
Οπότε τα στοιχεία είναι αντικρουόμενα για το τι γενιάς είναι!

analog-jimaras

AVClub Addicted Member
16 February 2012
2,565
Το πρώτο Gyrodec είχε ορθό πηγάδι. Δεν έχω δει κανένα τέτοιο, όλα είχαν το ανεστραμμένο.
Κάτω από το σασί υπάρχει πακτωμενο αποσβεστικο. Αυτό είναι άσπρο σκληρό (σαν σιλικόνη) στα πρώτα Gyrodec και μαύρο μαλακό στα επόμενα.
Επίσης το μοτέρ ήταν AC μέχρι που η Pabst κατήργησε το μοντέλο και το γύρισαν σε DC.
Το πικάπ σου έχει μαύρο clamp (που βγήκε μετά το Orbe) και χρυσό μοτέρ (που είχε η μπεζ έκδοση που καταργήθηκε, αλλά ξαναβγήκε για την επετειακή).
Οπότε τα στοιχεία είναι αντικρουόμενα για το τι γενιάς είναι!
:unsure::unsure::unsure:
Η μπιλια οταν το σηκωνεις είναι στο πλατό .
Υπάρχει κάποιος τρόπος να μετρήσω, κατι, καπου να απαντησω το παραπάνω ερώτημα.
Αν ειναι ασπρο ειναι το παλιο σίγουρα? Αρα το σηκωνω ψηλά και κοιταω μεσα απο το πλεξι απο κάτω και βλεπω ασπρο η μάυρο σωστά??

westsound

Supreme Member
13 February 2008
4,186
Kως
κάποτε πριν χρόνια έγραψα για ένα gyro που άκουσα στο room του studio 82 σε μια έκθεση τέλη 90ς, αρχές 00ς με cayin που πρωτο_έφερε ο αντιπρόσωπος,έγραψα τα σχόλια που είχαν σχέση με το τι άκουγα και σύγκρινα με το δικό μου ..
Ένας συμφορουμίτης τοτε έγραψε,ότι μιλάω για το 'δικό' του.
Είσουν εσύ;

Τέσπα το συγκεκριμένο πλατό ήταν το αγαπημένο απ' τα μεσαίας κατηγορίας Βρετανικά decks του High Fi World ,είχε πολλές mods , το προωθούσε δαιμονισμένα..
ενώ και το περιοδικό Hi Fi Knews τέλη 90s ,το έκανε τέστ και έγραψε διθυραμβικές κριτικές,μάλιστα κατά λέξη (έχω το περιοδικό φυσικά) αναρωτιόταν γιατί άργησε να το φέρει στον δοκιμαστικό πάγκο τόσο πολύ.
Σύγκρινε τον ήχο του με γνωστό super deck made in USA και εξυμνούσε την Βρετανική Τεχνολογία...μετά ήρθε η ψηφιακή λαίλαπα και το γαϊτανάκι πήρε το Hi Fi World -πρώτο τεύχος Φεβρουάριος 92- και ασχολήθηκε ΠΆΡΑ πολύ με το συγκεκριμένο πλατό όπως έγραψα.
Αυτό που θυμάμαι είναι ότι το HFW έλεγε ότι 'σηκώνει' πολύ ακριβότερους βραχίονες και κεφαλές απ' ότι προορίζεται,( είχε βγει εν τω μεταξύ και ο μεγάλος αδελφός).
Έτσι το πήρα ανάμεσα σε άλλα 6-7 Βρετανικά πλατό.
Σεταρισμένα από τους τότε πωλητές.
Αν θυμάμαι καλά D.Price,N.Keynwood και ένας Βρετανός κατασκευαστής ηχείων το 'εξέλιξαν'..

Δεν ασχολήθηκαν πολύ τα υπόλοιπα περιοδικά, επειδή υπήρχαν τα .. ψηφία.

Όλα τα τεύχη υπάρχουν .

Γνωστός που απέκτησε ένα απ' τα πρώτα λόγω της εμφάνισης,το είχε ξεχάσει σ ένα πατάρι μέσα στις σκόνες για χρόνια και βάζοντας το στην πρίζα , κατευθείαν γύρισε..

Γούστα προσωπικά είναι όλα.

Αν μετάνιωσα για ανάλογη 'εγκατάλειψη' είναι η πώληση του πρώτου Ξέρξη.

Το πιο ουδέτερο και μουσικό Βρετανικό πλατό αυτής της κατηγορίας για μένα είναι το Pink, ούτε το Funk,ούτε το επόμενο..

Φυσικά είχε πολέμιους το Gyro,αλλά ήταν αξιόπιστο.

Αν ήταν αρχές Χειμώνα θα έψαχνα και τις mods που βρίσκεις μόνο στο HFW..

ln()

Supreme Member
1 February 2007
6,073
Βόλος
Δεν αποκλείεται να ήμουν εγώ!
Το δικό μου δεν γυρίζει πια, παίζει τον ρόλο μπιμπελό. Το στερεοφωνικό έχει να παίξει δύο χρόνια, και σοβαρή ακρόαση έχει να γίνει τρία. Πρέπει να το πάω για ένα σέρβις μετά από τόσο καιρό. Φαντάσου ότι αγόρασα την καινούργια ανάρτηση κανά-δυο χρόνια μετά που πέθανε ο Κώστας και είναι ακόμα στο πακέτο όπως ήρθε από το εργοστάσιο...

Για το αποσβεστικό, ναι, δες μέσα από το κάτω πλεξιγλάς τι χρώμα είναι κάτω από το μεταλλικό στεφάνι. Για τον αν είναι DC ή AC το μοτέρ, μπορεί να λέει το τροφοδοτικό επάνω τα στοιχεία της εξόδου.

Αν και λογικά, τώρα που το σκέφτομαι, αφού έχει μοτέρ εκτός βάσης και το τροφοδοτικό γράφει και "SE" σημαίνει ότι είναι μετά τα μέσα του 1999, άρα λογικά είναι μαύρο!

• Like
Reactions: westsound

mdvq

Μέλος Σωματείου
20 June 2006
9,987
Πειραιας
@westsound
Θαυμάζω το πάθος σου και την αφοσίωση σου για το χόμπυ μας, αλλά από την άλλη μου είναι αδύνατον να καταλάβω για πιο λόγο δίνεις τόση τεράστια βαρύτητα (με βάση τα γραφόμενα σου) στον ειδικό τύπο.
Επαγγελματίες είναι βρε φίλε, που επιτελούν ένα σκοπό και όχι αγνοί χομπίστες σαν και μας.
Πραγματικά δεν έχω πρόθεση να σε στεναχωρήσω ,αλλά κράτα και μια πισινή στα γραφόμενα τους!!

• Like
Reactions: AUDIOLYTIC

westsound

Supreme Member
13 February 2008
4,186
Kως
@westsound
Θαυμάζω το πάθος σου και την αφοσίωση σου για το χόμπυ μας, αλλά από την άλλη μου είναι αδύνατον να καταλάβω για πιο λόγο δίνεις τόση τεράστια βαρύτητα (με βάση τα γραφόμενα σου) στον ειδικό τύπο.
Επαγγελματίες είναι βρε φίλε, που επιτελούν ένα σκοπό και όχι αγνοί χομπίστες σαν και μας.
Πραγματικά δεν έχω πρόθεση να σε στεναχωρήσω ,αλλά κράτα και μια πισινή στα γραφόμενα τους!!
Κρατώ πισινή, ξέρεις όμως το 1992 δεν υπήρχαν άλλες πηγές ενημέρωσης,tweaking ούτε ιντερνετικός ειδικός τύπος .
Όλοι όσοι θέλαμε να ενημερωθούμε κρατούσαμε παραμάσκαλα τον Ήχο, τα Βρετανικά έντυπα και δυστυχώς πολλά απ αυτά που συζητιούνται τα τελευταία έτη και δημοσιοποιούνται από διάφορα sites είχαν πηγές εκείνα τα έντυπα και εκείνους τους ανήσυχους reviewers.
Δεν γνωρίζω καμιά πηγή που ν ασχολήθηκε με την αναπαλαίωση των Garrard/Lenco τω καιρώ εκείνω..εν έτη 1992.
Και εκείνα τα τεύχη μάλλον δεν με διαψεύδουν.
Αν έχεις κάποια δημοσιευμένα tweaks του Gyro απ την εποχή του 1995 που διαβάζω τώρα......

westsound

Supreme Member
13 February 2008
4,186
Kως
@westsound
1992 ,ημερομηνία τεστ του πλατό διαδόχου του Pink Triangle PT TOO με μπαταρία απ το Περιοδικό Ήχος εν Ελλάδι, (Export ) κατέληξε στο ότι είναι ένα πολύ καλό πλατό ,αλλά έχει θόρυβο και θεματάκια στο Power Supply,
Το ίδιο έγραψαν και κάποια Ευρωπαϊκά έντυπα που επίσης έχω.
Αμέσως επιστολές διαμαρτυρίας από τον Εισαγωγέα κ.Ιωνά/Πουτούς σε επόμενα τεύχη και μια έτσι μίνι κόντρα.

Το Export αποσύρθηκε και βγήκε το GT i που πούλησε αλλά είχε κ εκείνο κάποια θέματα θερμοκρασίας του εσωτερικού Power Supply.
To αποτέλεσμα γνωστό αφού ο τότε Ήχος είχε καρά-δίκιο και πάρα πολλοί κάτοχοι να μείνουν με τον πούλο στο χέρι όπως εγώ και ν αναγκαστούν να το μετατρέψουν σε DC παρόλο που έπαιξε καλύτερα.
Το Gyrodek επίσης με τα tweaks του Hi-Fi World μοσχοπούλησε, ανέβηκε κατηγορία (εννοώ πέραν της εμφάνισης),έβγαλε βραχίονες ,μικρότερο πλατό..υπήρξε touch σε arboard ,μοτές,power sypply,mat ..
Μπορείς να μου δείξεις μια πηγή που να είναι ημερομηνιακά τόσο επεξηγηματική?
Εγώ την πρώτη επαφή με γρήγορο ίντερνετ είχα το 1996 και δεν έβλεπα τέτοιες πληροφορίες παρόμοιας βαρύτητας.
Η επιστροφή του Βινυλίου και το tweaking ξεκίνησε από έντυπα που λόγω των εμμονών τους,δεν πήγαιναν καλά εκείνες τις εποχές,αλλά
το αποτέλεσμα τα δικαιώνει.
Το καλάθι το κρατώ με άτομα που επιμένουν χωρίς να έχουν ακούσει..(δεν αφορά εσένα).
Περισσότερη σημασία θα δώσω σ ένα συγκριτικό τεστ εντύπου ,που δανείστηκε δύο π.χ. nagaoka (την νέα σειρά, τις άκουσε και υπογράφει),παρά σε κάποιον που θα διαβάσει ένα threat και λόγω του κλίματος που φτιάχτηκε απόντων των συγκριτικών ακροάσεων ,θα βγει και θα πάρει θέση.

• Like
Reactions: mdvq

analog-jimaras

AVClub Addicted Member
16 February 2012
2,565
Με τρέχουν τα ψηφιακά (άλλων φιλων) και δεν προλαβαίνουμε τα δικά μας αναλογικά. Νομίζω ότι λύθηκε το παραπανω πρόβλημα της χρονολογίας ως εξής. Κάτω από το υποσασί το αφρώδες είναι μαύρο. Όμως αυτό που προδίδει τη γενιά του είναι τα ποδαράκια.
1000019434.jpg
Τα οποία σύμφωνα με τον κύριο εδώ είναι πρώτης γενιάς. Στο κάτω μέρος της σελιδας

Sonus Naturalis

Μέλος Σωματείου
12 July 2009
9,471
Αθήνα, Ηλιούπολη
@analog-jimaras
Λοιπόν τον (πολύ) παλιό καλό καιρό υπήρχε μία μόδα. Να δημοσιεύουν οι εφημερίδες και τα περιοδικά ολόκληρα μυθιστορήματα (κυρίως περιπέτειες) σε συνέχειες.
Οι αναγνώστες, ανυπόμονοι να διαβάσουν τη συνέχεια, αγόραζαν το επόμενο και το επόμενο φύλο, το επόμενο τεύχος.

Μ' αυτόν τον τρόπο οι εφημερίδες και τα περιοδικά αύξαναν την κυκλοφορία τους.

Έτσι κι' εμείς -ανυπόμονοι αναγνώστες- θα περιμένουμε την συνέχεια στην καινούργια περιπέτεια με τίτλο:

Η Αναγέννηση του Michell Gyrodeck
Χαιρετούμε​
Οι πιστοί Αναγνώστες🙋‍♀️🙋‍♂️

• Like
Reactions: vlad66

westsound

Supreme Member
13 February 2008
4,186
Kως
@analog-jimaras
Λοιπόν τον (πολύ) παλιό καλό καιρό υπήρχε μία μόδα. Να δημοσιεύουν οι εφημερίδες και τα περιοδικά ολόκληρα μυθιστορήματα (κυρίως περιπέτειες) σε συνέχειες.
Οι αναγνώστες, ανυπόμονοι να διαβάσουν τη συνέχεια, αγόραζαν το επόμενο και το επόμενο φύλο, το επόμενο τεύχος.

Έτσι κι' εμείς -ανυπόμονοι αναγνώστες- θα περιμένουμε την συνέχεια στην καινούργια περιπέτεια με τίτλο:

Χαιρετούμε​
και .. τσάμπα.

ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΓΟΓΙΑΝΝΗΣ

Super Moderator
Staff member
20 October 2007
18,947
Μεσευρώπη
Με τρέχουν τα ψηφιακά (άλλων φιλων) και δεν προλαβαίνουμε τα δικά μας αναλογικά. Νομίζω ότι λύθηκε το παραπανω πρόβλημα της χρονολογίας ως εξής. Κάτω από το υποσασί το αφρώδες είναι μαύρο. Όμως αυτό που προδίδει τη γενιά του είναι τα ποδαράκια.
View attachment 247001
Τα οποία σύμφωνα με τον κύριο εδώ είναι πρώτης γενιάς. Στο κάτω μέρος της σελιδας

Γιατί δε στέλνεις ένα email στην εταιρεία με τον αριθμό σειράς και μια φωτογραφία;

• Like
Reactions: Sonus Naturalis

analog-jimaras

AVClub Addicted Member
16 February 2012
2,565
Γιατί δε στέλνεις ένα email στην εταιρεία με τον αριθμό σειράς και μια φωτογραφία;
Απλα Κώστα μου γιατί το μοναδικό ενδιαφέρον μου για τη γενιά του πικαπ μου, σχετίζεται αποκλειστικά με την αλλαγη ανάρτησης, έστειλα mail στον τύπο και πήρα απάντηση για το ποια μου κάνουν.
Το πικαπ είναι σε τέλεια κατάσταση σαν να αγοράστηκε χτες και αυτό είναι το μόνο που μετράει.
Σήμερα όμως σε μια κουβέντα μου με το Vlad μου είπε ότι μπορεί και να μου χαλάσουν τον ήχο τα λαστιχα αυτακαι είμαι σε αμηχανία.

Last edited:

analog-jimaras

AVClub Addicted Member
16 February 2012
2,565
@analog-jimaras

Χαιρετούμε​
Πιστέ μου αναγνώστη :ROFLMAO: θα προσπαθήσω να μη σε απογοητεύσω, αλλά η Αμερική πέφτει λίγο μακρυά και η βάση του jelco ταξιδεύει αργά απελπιστικά αργα.
Όσο και να πατάω το track parcel πιο γρήγορα δεν μπορώ να το κάνω να πάει.