Micro seiki aq 37

giabritsos

Established Member
18 March 2013
171
Οποίος έχει πληροφορίες για το πικαπ (επειδή είναι όμορφο )να μου πει αν αξίζει να ασχοληθώ σε σχέση με το technics sl2000 που εχω ήδη ..δεν βρίσκω καμια πληροφορία στο νετ

Ένα Micro Seiki είναι πάντα ένα Micro Seiki.
Κακό πικάπ δεν έχει φτιάξει ποτέ. Εκπληκτικά πικάπ με ιδέες που οι άλλοι υιοθέτησαν 20 και βάλε χρόνια μετά, ναι.
Το συγκεκριμένο είναι ημιαυτόματο με ιμάντα, οπότε θα πρέπει να δεις αν δουλεύουν οι μηχανισμοί του.
Καλύμματα, ιμάντες κλπ από όσο ξέρω κυκλοφορούν ακόμη.
Αν το βρίσκεις σε λογική τιμή, φυσικά και αξίζει να ασχοληθείς, δεν έχει καμία σχέση με το εργοστασιακό MK2.
Αλλιώς, πας σε αναβαθμίσεις του MK2 σου, υπάρχει εδώ ολόκληρο διδακτορικό για το πως να το βελτιώσεις. :ROFLMAO:

Σαν το ΜΒ-14 δείχνει.
Λίγο πολύ της ίδιας κατηγορίας με το SL2000 στα χαρακτηριστικά, με ελαφρά καλύτερο το SL.

Last edited:
Δένε ‘χω mk2 ,το sl2000 εχω γιαυτο ρωταω αν αξίζει να παω στο micro seiki που αν καταλαβαίνω καλά δεν είναι ούτε mid range ?
Τιμη το βρήκα 150,καλούτσικη .τι λετε ;

Και επειδή είμαι επαρχία και το πικαπ αθηνα ,αν αποφασίσω Νάντο παρω να το αφησω απευθείας για σέρβις ,όποτε αν έχετε να μου προτείνετε κάποιον άριστο τεχνικό για micro seiki

Θεωρείς αξίζει η αλλαγή ;
κατά την γνώμη μου όχι.. μικρά βασικά μοντέλα και τα 2
δεν έχω δει, ούτε ακούσει το seiki , ότι βλέπω από τα λίνκς των παιδιών εδώ...
έχω δει , ακούσει , (λιγάκι) πειράξει το SL 2000 μιας και το έχει παιδικός φίλος από το 1978