micro system wanted

Άκουσα το JVC το Α1 και το Α5. To A5 έχει ήχο που συναγωνίζεται πολλά budget hifi componenents και τα πιο καλής ποιότητας ηχεία που έχω δει σε mini. Μπόρνες εξαιρετικής ποιότητας και γενικά καλό δέσιμο. Αλλά έχει 750...Το A1 που έχει τα μισά λεφτά, δεν υστερεί σε πολλά από ηχητικής πλευράς. Θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια. Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο από το Advance Acoustic και σαν design. Ό,τι πρέπει για χαζομπαμπάδες...:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: micro system wanted

McZab said:
Άκουσα το JVC το Α1 και το Α5. To A5 έχει ήχο που συναγωνίζεται πολλά budget hifi componenents και τα πιο καλής ποιότητας ηχεία που έχω δει σε mini. Μπόρνες εξαιρετικής ποιότητας και γενικά καλό δέσιμο. Αλλά έχει 750...Το A1 που έχει τα μισά λεφτά, δεν υστερεί σε πολλά από ηχητικής πλευράς. Θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια. Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο από το Advance Acoustic και σαν design. Ό,τι πρέπει για χαζομπαμπάδες...:grinning-smiley-043 Ε ρε γλέντια....:firstprize:

Φίλε McZab σ'ευχαριστώ...

MARANTZ CR 401 2x30w RMS με tuner, αναπαραγωγη mp3 κ.α. format στα 350 ευρω χωρις ηχεια.

Παιρνεις και ενα ευαισθητο bookshelf ηχειο οπως Mission m31i , τα καινουρια Monitor Audio BR 2,
ακομα και τα Mordaunt Short 902i, KLIPSCH B2....κ.α

Εισαι στα 500-550Ε και εισαι κυριος!!

Ήμουν το απόγευμα στον Κ...ολο κ είδα μπροστά μου ένα micro system της Philips που παίζει κ dvd με progressive μάλιστα, είχε ξύλινα ηχεία κ ισχύ 2*50watt rms. Αξιόλογο κομμάτι, είχε 350 περίπου ευρώ, πληροφορίες εδώ http://www.consumer.philips.com/con...ype=CONSUMER&productId=MCD708_12_GR_CONSUMER#

MCD708_12_webImage370.jpg

Εκτός το Κ...ολου υπάρχει κ εδώ http://www.megamarket.gr/philipsmcd708-p-25907.html

Καλή λευτεριά!!!-bye-
Petran μετά το flash- με την καλή έννοια- που θα φας με το νεο μέλος δεν λέω ότι δεν θα τρέχεις, αλλά θα αλλάξει ο τρόπος που αντιμετωπίζεις την ζωή γενικά πόσο μάλλον την ταχύτητα. Σου το λέω εγώ που ήμουν και είμαι άρρωστος με τα μηχανοκίνητα σπορ.
Αnyway , τα χρόνια που έρχονται με το μωρό να ξέρεις ότι θα είναι τα καλύτερα της ζωής σου. Με το καλό....

Trueno σ'ευχαριστώ, να'σαι καλά αδερφέ..
Πάντως τις συνήθειες μου στο τιμόνι δεν μπορώ να τις αλλάξω ασυνείδητα..
Θέλει πολύ σκέψη το πράγμα για να το εμπεδώσω και να το εφαρμόσω..
Καθ'οτι όπως λέει και ο σοφός λαός μας..
Πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου.. και μετά το χούι!!!