MICROSOFT OFFICE 2007 LICENSES ORIGINAL

kofigus

Established Member
4 May 2010
115
Γιατι αν ερθει η εφορια στη δουλεια και τσεκαρει μηχανηματα και λογισμικο, ετσι τρως προστιμο για τα πειρατικα οπως κι απο ελεγχους της Microsoft στον κοσμακη τελευταια ...

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ,ΦΤΗΝΑ ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ MICROSOFT!!!
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 2 ΠΑΚΕΤΑ OFFICE 2007 SMALL BUSINESS ME SERIAL ΓΙΑ 10 PC ---> 100 EURO TO ENA

http://www.my-shop.gr/eshop/catalog/product_info.php?products_id=18816

1 ΠΑΚΕΤΟ OFFICE 2007 PROFESSIONAL ---> 200 EURO

http://www.my-shop.gr/eshop/catalog/product_info.php?products_id=18816

Παρατήρηση πρώτη, πρόκειται για DSP πακέτο αυτό που εχετε στο Link, μπορείτε να μας πείτε τους περιορισμούς/συνθήκες πώλησης της έκδοσης αυτής?
Σίγουρα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν?
Φυσικά θα απαιτηθεί και τιμολόγιο αγοράς ως αποδεικτικό για τη εφορία μιας και την αναφέρετε, διαφορετικά όσα κουτιά και να δείξεις δεν έχουν σημασία.
Μπορείτε να μας δώσετε άρα λεπτομέρειες για την πώληση αυτή?

Δεν εχουν χρησιμοποιηθει στο παρελθον και ειναι medialess σφραγισμενες καρτες με serials . Απλα αγοραστηκαν περισσοτερες απο οσες χρειαζομουν και τις πουλαω κοψοχρονια...Ανοιγεις την καρτα, περνας το serial στο office 2007 απο οποιαδηποτε εκδοση του εγκατεστημενη και αμεσα αποκτα δικαιωματα νομιμου software τυπου small business 2007. Οι αποδειξεις αγορας τους πηγαν στην εφορια για το 2010, επομενως χωρις αποδειξη αγορας αλλα με φωτοτυπια αποδειξεων αγορας (δεν ειναι ηλεκτρονικη συσκευη) και τελος... Μπορουν να χρησιμοποιηθουν και για οικιακη χρηση ανετοτατα με ΟΛΑ τα ωφελη νομιμου λογισμικου...

Last edited:
Κατ αρχάς δε ξέρω εάν μπορείς να πουλήσεις DSP ποιόν χωρίς το hardware που το συνόδευε, αλλα υπάρχουν και περιορισμοί σε άλλα πακέτα.

Δεύτερον το γράφω ξεκάθαρα:
Σε περίπτωση επίσκεψης από την εφορία, δεν αρκεί το αυτοκόλλητο / έντυπο / cd / σειριακός / φακελάκι / καρτελάκι.

Απαιτείται από την εφορία τιμολόγιο στην επωνυμία της επιχείρησης!

Δε τους νοιάζει καν εάν έχεις χρησιμοποιήσει τον ίδιο κωδικό στην εγκατάσταση που έχεις κάνει (καρτελάκια και φακελάκια που λέγαμε)
Μονό το τιμολόγιο θεωρείται αποδεικτικό για την εφορία.
(και η απόδειξη που αναφέρεις που δεν υπάρχει πια, δεν είναι τιμολόγιο και δεν θα είναι στο όνομα της εταιρίας)

Ψάξε το, και μην υπόσχεσαι νομιμότητα και πάρεις κανέναν στο λαιμό σου.

για επαγγελματικη χρήση δεν μπορουν να χρησιμοποιηθουν οπως τα γραφει ο φιλος πιο πανω.Για οικιακη δεν νομιζω να υπάρχει προβλημα με φωτοτυπια της αποδειξης.

Οκ....Κανενα προβλημα...Την κανατε την αγγελια μου ολοκληρο topic...Οποιος παντως θελει να αγορασει,ειναι standalone + medialess αδειες χρησης software,δεν ειναι αναγκαια η υπαρξη hardware και τις ειχα παρει για προσωπικη μου χρηση. Ξεμειναν-τις πουλαω παμφτηνα... Αλλες ερωτησεις?

Δε μπορω να κανω edit την αγγελια μου...Ξερει κανεις τι συμβαινει?