Απάντηση: Microsoft Surface Pro 3
παιδιά η microsoft άργησε να μου στείλει το tablet και επειδή το χρειαζόμουν άμεσα λόγω δίαβασματος για εξετάσεις μου έφερε ξάδελφος από Αμέρικα άλλο
τώρα βέβαια έχω 2 surface και λέω είτε να κρατήσω και τα δύο είτε να πουλήσω το ένα
αν κανείς ενδιαφέρεται ας στείλει μύνημα
δεν έχει καμένα πίξελ ,έχει 3 μήνες παραπάνω εγγύηση από τα άλλα μιας και μου την πρόσθεσε η microsoft επειδή άργησε 20 μέρες να μου στείλει καινούργιο tablet
μόνο αρνητικό οτι δεν έχει κουτί μιας και τους έστειλα το αυθεντικό κουτί και μου έστειλαν tablet σε άλλο κουτί
τιμή 700!Νομίζω 300 ευρώ για ένα κουτί είναι καλή προσφορά
η τιμή βέβαια είναι συζητίσημη
δηλαδή μπορεί με συζήτηση να είναι και 800 τελικά
δεν ξέρω αν μπορώ να το πουλήσω σε ebay
δεν έχω ξαναπουλήσει συσκευή
το 900 μου φάινεται πολύ μιας και 1000 το έχει η μicrosoft αλλά θεωρητικά και το 950 θα συνέφερε κάποιον
το 700 τώρα που το ξανασκέφτομαι μου φάινεται λίγο
ή μήπως να το κρατήσω?
τι να κάνω ρεεεεεεε?
βοηθείστε!!!!!
Άλεεεεεεεεεεξ!!!
παιδιά η microsoft άργησε να μου στείλει το tablet και επειδή το χρειαζόμουν άμεσα λόγω δίαβασματος για εξετάσεις μου έφερε ξάδελφος από Αμέρικα άλλο
τώρα βέβαια έχω 2 surface και λέω είτε να κρατήσω και τα δύο είτε να πουλήσω το ένα
αν κανείς ενδιαφέρεται ας στείλει μύνημα
δεν έχει καμένα πίξελ ,έχει 3 μήνες παραπάνω εγγύηση από τα άλλα μιας και μου την πρόσθεσε η microsoft επειδή άργησε 20 μέρες να μου στείλει καινούργιο tablet
μόνο αρνητικό οτι δεν έχει κουτί μιας και τους έστειλα το αυθεντικό κουτί και μου έστειλαν tablet σε άλλο κουτί
τιμή 700!Νομίζω 300 ευρώ για ένα κουτί είναι καλή προσφορά
η τιμή βέβαια είναι συζητίσημη
δηλαδή μπορεί με συζήτηση να είναι και 800 τελικά
δεν ξέρω αν μπορώ να το πουλήσω σε ebay
δεν έχω ξαναπουλήσει συσκευή
το 900 μου φάινεται πολύ μιας και 1000 το έχει η μicrosoft αλλά θεωρητικά και το 950 θα συνέφερε κάποιον
το 700 τώρα που το ξανασκέφτομαι μου φάινεται λίγο
ή μήπως να το κρατήσω?
τι να κάνω ρεεεεεεε?
βοηθείστε!!!!!
Άλεεεεεεεεεεξ!!!
Last edited: