Microsoft Surface Pro 3 [2014]

Απάντηση: Microsoft Surface Pro 3

παιδιά η microsoft άργησε να μου στείλει το tablet και επειδή το χρειαζόμουν άμεσα λόγω δίαβασματος για εξετάσεις μου έφερε ξάδελφος από Αμέρικα άλλο

τώρα βέβαια έχω 2 surface και λέω είτε να κρατήσω και τα δύο είτε να πουλήσω το ένα

αν κανείς ενδιαφέρεται ας στείλει μύνημα

δεν έχει καμένα πίξελ ,έχει 3 μήνες παραπάνω εγγύηση από τα άλλα μιας και μου την πρόσθεσε η microsoft επειδή άργησε 20 μέρες να μου στείλει καινούργιο tablet

μόνο αρνητικό οτι δεν έχει κουτί μιας και τους έστειλα το αυθεντικό κουτί και μου έστειλαν tablet σε άλλο κουτί

τιμή 700!Νομίζω 300 ευρώ για ένα κουτί είναι καλή προσφορά

η τιμή βέβαια είναι συζητίσημη

δηλαδή μπορεί με συζήτηση να είναι και 800 τελικά

δεν ξέρω αν μπορώ να το πουλήσω σε ebay

δεν έχω ξαναπουλήσει συσκευή

το 900 μου φάινεται πολύ μιας και 1000 το έχει η μicrosoft αλλά θεωρητικά και το 950 θα συνέφερε κάποιον

το 700 τώρα που το ξανασκέφτομαι μου φάινεται λίγο

ή μήπως να το κρατήσω?

τι να κάνω ρεεεεεεε?

βοηθείστε!!!!!

Άλεεεεεεεεεεξ!!!

Last edited:
Re: Microsoft Surface Pro 3

Κάτω από 800 ευρω μην το δώσεις σε καμία περίπτωση.
Και ας μην έχει την κούτα του σιγά τώρα.
Ούτε να το κρατήσεις συμφέρει.
Δώστο αγγελία.
Έχεις pm για να μην βγαίνουμε πολύ of-topic.

παίδες αποφάσησα να το κρατήσω το δεύτερο surface μιας και έχει μεγαλύτερη εγγύηση κατα 5 μήνες και σε περίπτωση προβλήματος θα έχω ένα surface να γίντεται η δουλειά μου και να μην πηγαίνει πίσω το διάβασμα όπως περίμενα τώρα 20 μέρες replacement device

σκοπευω το ένα από τα δύο να το παίρνω στη δουλειά για δύσκολες αποστολές και παρείγκειλα την urban armor gear case από ebay

http://www.urbanarmorgear.com/products/microsoft-surface-pro-3-case-scout

70 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά

σκέφτηκα κάποιοα στιγμή μήπως έπερνα ένα δεύττερο με 8 gb ram και 256 gb δίσκο αλλά η μνήμη είναι μόνιμα στο 50-60 % με όλα τα προγράματα ανοιχτά άρα δεν ξέρω αν θα έχει νόημα

θα την έδινα μόνο με 900 ευρώ(σκέφτηκα να τη βάλω 990 αλλά κρατήθηκα)

θα έχω την αγγελία μέχρι την πέμπτη που επιστρέφω αθήνα οπότε και θα ανοίξω τη συσκευή

δε νομίζω να ενδιαφερθεί κανένας αλλά λέμε τώρα

σε review που έψαξα είδα καλά σχόλια για τη θήκη που όπως λένε τα σπάει

θα την παραλάβω 19 νοεμβρίου

θα ποστάρω και photos με πλήρη review αποκλειστικά για το avclub!!!

alex για σένα δουλεύω

Last edited:

Επειδή κι εγώ ψάχνω ν' αγοράσω το Surface Pro 3, τη στιγμή που η Microsoft δίνει την βασική έκδοση 737 (για φοιτητές), και τα 700 είναι πολλά για ένα από δεύτερο χέρι, έστω και πρακτικά καινούργιο.

Επειδή κι εγώ ψάχνω ν' αγοράσω το Surface Pro 3, τη στιγμή που η Microsoft δίνει την βασική έκδοση 737 (για φοιτητές), και τα 700 είναι πολλά για ένα από δεύτερο χέρι, έστω και πρακτικά καινούργιο.
Το i5/4/128 μοντέλο εννοούσε ο φίλος πάνω που καινούργιο στοιχίζει 1000 ευρω.
Πάντως γενικά η τιμή τους καινούργια αν δεν περάσει ένα εξάμηνο κυκλοφοριας στην αγορά δεν πέφτουν παρά ελάχιστα.
Τα Χριστούγεννα ίσως παίξει καμία προσφορά απο καμία μεγάλη αλυσίδα εξωτερικού πάντα.

και εγώ θα συμφωνήσω πως 750 είναι καλή τιμή σε περίπτωση που το έδινα

το 900 είναι τραβηγμένο

προσωπικά λόγω διαβάσματος δε γίνεται με τίποτα να μείνω χωρίς surface pro 3

το surface pro που έχω είναι για πέταμα.Η wacom είναι απάλευτη.θέλει ανα 5 λεπτά calibration.αλλου ακουμπαω την οθόνη με το στυλό αλλού είναι η γραμμή(parallax νομίζω λέγεται).Γενικά για σημειώσεις μακρυά από wacom.

πρώτη φορά συσκευή κάνει όλα όσα πραγματικά θέλω και έχω ενθουσιαστεί

εδώ και χρόνια ονειρευόμουν τα βιβλία μου να είναι σε ηλεκτρονική μορφή και να γράφω πάνω σε αυτά σαν κανονικό βιβλίο

περιμένω να δω αν θα ξαναβάλουν wacom στο sp4 για να πάρω άλλο ένα sp3

Σχεδον απιθανο να βαλουν Wacom στο 4.
Μην ξεχναμαι οτι η Samsung κατεχει μεριδιο στην Wacom που λεγεται δεν θα ειχε support στα surface για αυτο ενας απο τους λογους η MS επελεξε n-trig digitazer.
Ας εχουμε και μια αξιοπιστη εναλλακτικη εδω που τα λεμε μιας και εχει περιθωρια βελτιωσης η n-trig τεχνολογια πολυ περισσοτερο με της πλατες της MS.

παίζει ρόλο και η προσωπική άποψη του καθένα

σε άλλους βολεύει σε άλλους όχι

ίσως για ζωγράφους να είναι καλύτερη η wacom

εγώ με wacom δε μπορώ να γράψω

με ntrig μπορώ

για μένα υπερισχύει η ακρίβεια του stylus από τα επίπεδα πίεσης

τι να τα κάνω τα pressure levels αν κάθε φορά αλλού γράφω και αλλού (για αλλού)είναι αυτό που γράφω?

με το ntrig δεν έχω κάνει ποτέ calibration

όπως ήταν όταν το άνοιξα το έχω και εκεί που ακουμπάω το στυλό εκεί γράφει και όχι κάπου αλλού

Νέο firmware update for Surface Pro 3.

The following updates will be listed as β€œSystem Firmware Update – 11/18/2014” within the Windows Update History

Note
When Surface updates are provided via the Windows Update service, they are delivered in stages to Surface customers. As a result, not every Surface will receive the update at the same time, but the update will be delivered to all devices. If you have not received the update then please manually check Windows Update later.

-Surface Pro UEFI update (v3.11.350.0) enhances the system stability, optimizes the boot time with fast boot enabled, and resolves date and time accuracy when the battery level falls below 3%. Also addresses compatibility with McAfee Defense Encryption 7.1.1.
-Surface Home Button driver update (v2.0.1174.0) enables future functionality for the Surface Hub app.
-Surface Pen Settings driver update (v2.5.14.0) enables future functionality for the Surface Hub app.
-Wireless Network Controller and Bluetooth driver update (v15.68.3066.135) enhances Wi-Fi throughput, especially after waking up from Connected Standby, reduces instances of system instability, increases the connectivity performance and also addresses connectivity while using 5ghz DFS channel.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Όλο και περισσότερες αεροπορικές εταιρίες εξοπλίζονται με το Pro 3 για καλύψει των αναγκών τους.
Lufthansa is the latest airline to equip pilots with the Surface Pro 3
http://blog.surface.com/2014/11/lufthansa-austrian-airlines-choose-surface-pro-3/

Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω με την ευκαιρία και του black friday, από που προτείνετε να κάνω αγορά? Έχω έναν φίλο που μπορεί να μου το φέρει από αμερική, ενώ από Αγγλία νομίζω μπορώ να το αγοράσω μέσω ιντερνετ, έχει δοκιμάσει κάποιος αυτούς τους τρόπους? Είστε ευχαριστημένοι?

Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω με την ευκαιρία και του black friday, από που προτείνετε να κάνω αγορά? Έχω έναν φίλο που μπορεί να μου το φέρει από αμερική, ενώ από Αγγλία νομίζω μπορώ να το αγοράσω μέσω ιντερνετ, έχει δοκιμάσει κάποιος αυτούς τους τρόπους? Είστε ευχαριστημένοι?
Καλησπέρα,μπορείς να το πάρεις από Αμερική μιας και θα παίξουν προσφορές ενόψει Black Friday.
Δες εδω
http://www.microsoftstore.com/store...yID.67001100?icid=HomePage_TopStripe_BF_11914
Επίσης στα best bay θα παίξει αντίστοιχη προσφορά.
http://www.bestbuy.com/site/index.jsp

Ευρώπη μπορείς από οποιοδήποτε ms store,εκτός αγγλικού που λόγω λίρας βγαίνει πιο ακριβά.
Προσφορές δεν ξέρω αν παίζουν στα ευρωπαικα store.
Επίσης να έχεις υπόψη σου ότι εγγύηση παίζει να μην έχεις Ευρώπη αν αγοράσεις στο Αμερική εκτός αν μένεις σε χώρα της Ευρώπης όπου φέρνει επίσημα το Pro 3.

Κατα τα αλλά απόλυτα ευχαριστημένος ένα τρίμηνο κοντά που το έχω ως βασικό υπολογιστή/tablet.

Να ρωτήσω αν ξέρετε, υπάρχει δυνατότητα αν αγοράσω από Αμερική να μην πληρώσω ΦΠΑ?

Αυτο δεν το γνωριζω.
Παντως αν εχεις ΑΦΜ ενδοευρωπαικων συναλλαγων μπορεις σε μαγαζια στυλ amazon,expansys κ.α.
τη διαδιικασια μπορεις να ανατρεξεις στα site τα συγκεκριμενα για περαιτερω πληροφοριες.

Να ρωτήσω αν ξέρετε, υπάρχει δυνατότητα αν αγοράσω από Αμερική να μην πληρώσω ΦΠΑ?
ΦΠΑ πληρωνεις για αγορες απο Αμερικη. ΦΠΑ δεν πληρωνεις μονο για ενδοκοινοτικες συναλλαγες κατα την αγορα, αλλα το πληρωνεις στο τελος του μηνα μεσω δηλωσης VIES. Εκτος και αν δεν δηλωνεις τις ενδοκοινοτικες σου συναλλαγες.
Αν αγοραστει απο Νεα Υορκη να υπολογιζεις περιπου ενα 8% επιπλεον της τιμης στο ταμειο.

Surface Pro 3 vs Helix 2 (second gen Helix) Video Comparison

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Να ρωτήσω κάτι ακόμη, αν το αγοράσω από Γερμανία το φπα θα είναι ελληνικό? Θα μπορώ να το γράψω στα έξοδά μου? Γιατί δεν έχω ενδοκοινοτικές συναλλαγές στην επιχείρησή μου.

Το δικό μου που το πήρα από το γερμανικό store το πληραςα όσο ο κάθε Γερμανός δηλαδή με 19% ΦΠΑ.
Όχι όπως στο γερμανικό Amazon που πληρώνεις με ελληνικό ΦΠΑ δηλαδή 23% ότι αγοράσεις.
Τώρα για τον αν μπορείς να το γράψεις στα έξοδα σου καλύτερα να ρωτήσεις τον λογιστή της επιχείρησης σου,η περίμενε αν ξέρει κάποιος άλλος να απαντήσει που να το γνωρίζει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Στα Fnac store και ms store Γαλλίας/Γερμανίας παίζουν προσφορά μόνο για σήμερα Black Friday οι 2 εκδόσεις με i5 μείον 100 ευρώ.
http://www.fnac.com/Tablette-Microsoft-Surface-Pro-3-12-256-Go-Intel-Core-i5/a7402262/w-4
http://www.fnac.com/Tablette-Microsoft-Surface-Pro-3-12-128-Go/a7402261/w-4
http://www.microsoftstore.com/store...tID.300215500?icid=home_triple_1_SP3_27112014
http://www.microsoftstore.com/store...00213900?icid=home_triple_1_SP3_P985_27112014

Να ρωτήσω κάτι ακόμη, αν το αγοράσω από Γερμανία το φπα θα είναι ελληνικό? Θα μπορώ να το γράψω στα έξοδά μου? Γιατί δεν έχω ενδοκοινοτικές συναλλαγές στην επιχείρησή μου.
Ειχε ερθει οδηγια σε ολα τα ευρωπαικα e-shop να βαζουν το ΦΠΑ της χωρας προορισμου. Στο amazon δεν το εχω δει, αλλα σε αλλο καταστημα γνωστο για οργανα ισχυει εδω και χρονια. Στα εξοδα σου δεν μπορεις να το γραψεις αν δεν κανεις πρωτα εναρξη ενδοκοινοτικων συναλλαγων. Δεν ειναι τιποτα. Στην εφορια πρεπει να πας. Απλα θα βαζεις επιπλεον δουλεια στον λογιστη σου να συμπληρωνει VIES καθε μηνα. Μονο τοτε θα μπορεις αν το περασεις στα εξοδα σου. Αγοραζοντας το απο το ευρωπαικο καταστημα να διαβασεις προσεκτικα πως μπορουν να στο στειλουν ως τιμολογιο και η τιμη που θα πληρωσεις δεν θα εχει VAT(ΦΠΑ). Μετα οταν ο λογιστης σου το περασει στα εξοδα θα κληθεις να πληρωσεις το ελληνικο ΦΠΑ που του αναλογει, εδω με την δηλωση VIES.

Συνεχίζεται όπως διακρίνω η προσφορά στο Pro 3 στα ms store και Fnac στα πλαίσια του Black Friday/Cyber Monday