Microsoft Surface Pro 3 [2014]

ευτυχως που εχω ηδη βρει αγοραστη ! :p

Αν ειναι να κανω τοσα registry hack για κατι τοσο απλο, αστο..... τεσπα τωρα εχει μουλαρωσει και δε μου ανοιγει ουτε το metro app!

ευτυχως που εχω ηδη βρει αγοραστη ! :p

Αν ειναι να κανω τοσα registry hack για κατι τοσο απλο, αστο..... τεσπα τωρα εχει μουλαρωσει και δε μου ανοιγει ουτε το metro app!

Μάλλον να κανεις ενα ευχέλαιο :flipout:
Δεν σε πήγε απο την αρχή θα ελεγα :p
Και αυτο με το battery drain ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Εγω πάντως ενα thinkpad 8 που πήρε μου έκανε τετοια τρέλα battery drain σε sleep και όχι μονο mode και το επέστρεψα πίσω Amazon και ο αντικαταστάτης ήταν άψογο.

Και στα surface έχουν αναφερθεί εξωτερικό οπου με αντικατασταση δεν είχαν παρόμοιο θέμα.

Αρα παιζει και απο παρτίδα σε παρτίδα κάποια να έχουν hardware θέμα που δεν φαινεται στην αρχή αλλα αφού το δουλέψεις.

Εγω 4 surface εχω δουλέψει επί 2 ετη και δεν μου έτυχε τέτοιο θέμα,αλλιως θα απαιτούσα αντικατασταση στα πλαίσια της εγγύησης.

τι να σου πω, μαλλον δε με πανε τα windows!
Τα 10αρια παντως, πολυ beta μυριζουν.... σε καποια πραγματα ειναι ανβαθμιση , σε καποια αλλα σαφης υποβαθμιση!

τι να σου πω, μαλλον δε με πανε τα windows!
Τα 10αρια παντως, πολυ beta μυριζουν....
Εγω πάντως στα είχα πει οτι τα 10αρια στην ουσία ειναι official beta κατάσταση.
Με τα 8.1 ειμαι σίγουρος οτι δεν θα είχες τετοια και τόσο θέματα.

Για αυτο και εγω καθομαι στα αυγά μου να εχω την ψυχική μου ηρεμία και γαλήνη τουλάχιστον εως την άνοιξη καλοκαίρι του χρόνου.:p

Δεν θα γίνω πειραματόζωο της MS με τις βλακείες της που μου βγάζει ανέτοιμο λειτουργικο στην αγορά με τόσα bugs και παραξενιές.

μα ειχε τα 10αρια απο τη μανα του! Ειναι μολις 20 ημερων το μηχανημα και ηρθε με τα 10αρια προεγκατεστημενα.

Μπορεί να ήρθε απο την μάνα του,αυτο δεν εξασφάλισε οτι free απο bugs θα ήταν.
Με το ζόρι εκει η MS να βάλει τα 10αρια που μάλλον αναβάθμιση απο τα 8.1 έγιναν και το διέθεσαν.

Φαντάζομαι θα μπορούσες αν κατεβάζεις το ISO του Pro 3 με τα 8.1 να έκανες κανονικα την εγκατάσταση.

Εκτός αν ήταν τόσο μα τόσο φρέσκο μοντελο παραγωγής οπου μπήκαν απο την αρχή τα 10.

Τεσπα δωστο καλυτερα,κρίμα πάντως διοτι δεν γνώρισες τα πολλά θετικά της συσκευής αλλα σου έκατσαν πολλές αναποδιές και ειδικά αυτο με το battery drain ήταν το χειρότερο.

Ισως με το iPad pro βρεις αυτο που θέλεις για την δικιά σου χρηση.

αυτο εννοω , οτι δεν ειχε τα 8αρια απο την αρχη .

το γραφει και στο κουτι του... windows 10 PRO pre-installed!

Θα το παλεψω κι αλλο...

Ηδη βρηκα μια λυση για το τελευταιο θεμα.

Δεν κανεις share απο το onenote, αλλα print to Microsoft XPS.
Πηγαινεις στα settings του "εκτυπωτη" και προπελιγεις το A3 extended σαν προεπιλογη και Landscape (αλλιως σου τρωει πολυ τα ακρα του notebook)
Μετα , με καποιο utility μετατρεπεις το xps σε pdf ....

Ετσι μπορεις τουλαζιστον εμμεσα να βγαλεις PDF !!! :BDGBGDB55:

Το ipad το θελω σα τρελλος, αλλα στη παρουσα φαση χρειαζομαι καποιες συγκεκριμενες εφαρμογες , οπως πχ After effects-premiere κλπ ...λογω δουλειας (δυστυχως στη δουλεια μου δεν βαζουνε mac για διαφορους λογους!)

Last edited:
αυτο εννοω , οτι δεν ειχε τα 8αρια απο την αρχη .

το γραφει και στο κουτι του... windows 10 PRO pre-installed!

Θα το παλεψω κι αλλο...

Ηδη βρηκα μια λυση για το τελευταιο θεμα.

Δεν κανεις share απο το onenote, αλλα print to Microsoft XPS.
Πηγαινεις στα settings του "εκτυπωτη" και προπελιγεις το A3 extended σαν προεπιλογη και Landscape (αλλιως σου τρωει πολυ τα ακρα του notebook)

Ετσι μπορεις τουλαζιστον εμμεσα να βγαλεις PDF !!! :BDGBGDB55:

Το ipad το θελω σα τρελλος, αλλα στη παρουσα φαση χρειαζομαι καποιες συγκεκριμενες εφαρμογες , οπως πχ After effects-premiere κλπ ...λογω δουλειας (δυστυχως στη δουλεια μου δεν βαζουνε mac για διαφορους λογους!)

Ωραία εστω και έμμεσα λύθηκε το share to PDF.
Πάντως αυτο με το battery drain δεν μου κάθεται τόσο καλά.

Άντε με το Pro 4 που εχει νέο hardware να μην εχει κάτσει ακόμα καλά απο άποψη drivers/δέσιμο hardware software αλλα στο Pro 3 δεν δικαιολογείται αυτο που έχουν βγει 2-3 firmware update ειδικά για τα 10 για το Pro 3 μονο.

Εφόσον ειναι ευρωπαϊκό μοντελο μήπως να καλούσες την MS για πιθανή αντικατασταση λογο hardware failure που προκαλεί το battery drain.

Εγω πάντως θα το σκεφτόμουν σαν μια λυση.

Δεν ειναι λογική να κάθεσαι να πειράζεις registry η να απενεργοποιήσεις πράγματα διοτι εγω ουδέποτε είχα ακόμα κσι στο 2ωρο που το έβαζα αναμονή δεν μου έτρωγε πανω απο 4-5%.

εσυ εχεις ομως τα 8αρια....

Σαφώς αλλα και παλι δεν μου κάθεται καλά.
Εγω πάντως ειμαι ψείρας σε αυτα,αν μου κανει τετοια θέματα δεν καθομαι να ψάχνω λύσεις(ειδικά αν ειναι αρχή οπου τρέχει περίοδο DOA που μπορω να κάνω χρηση)

Εξ ού και αγοράζω συνήθως απο Amazon που έχουν εξαιρετικη πολιτική after sales.
Και κινητό και tablet εχω επιστρέψει λογο battery drain χωρις κανενα αλλο θέμα.

Αλλα άστο 2-3 ημέρες ισως με το τελευταία βαρβάτο Windows update να στρώσει το πράγμα.

Πάντως αναφορές παρομοια με εσένα σε όσους αναβάθμισαν στα 10 είχα διαβάσει αρκετα απο κατόχους Pro 3.
Και μειωμένη αυτονομια και battery drain και κρασαρισμα σε VGA drivers περα απο τα συνήθη bugs σε store,app η τον Edge browser.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πάντως ένας απο τους λόγους που δεν εχω προχωρήσει σε προ παραγγελία του Pro 4 ειναι τα 10ρια σε μεγαλα βαθμο.
Και το αναβάλλω εως Χριστούγεννα που θα στρώσουν λογικα πολυ περισσότερο το δέσιμο hardware software.
Ακόμα η Intel-MS το παλεύουν να βγάλουν σωστούς drivers και δεν θέλω να μπω στην λογική να ψάχνω αν ενα θέμα που μου παρουσιάσει ειναι θέμα καθαρά software η drivers η μήπως έπεσε σε φόλα παρτίδα.

Αν ήταν με τα 8.1 θα το είχα προ παραγγείλει ήδη.

Δεν θέλω ουτε να ρισκάρω ουτε να ταλαιπωρούμε δίνοντας 1000+ ευρω καν σπάω το κεφάλι τις φταιει σε οτιδήποτε στραβό.

καλα κανεις... απλα εγω το χρειαζομουνα αμμεσα για καποια δουλεια.
Δοκιμασα και το dell αλλα ειχε πιο μικρη οθονη και δε με βολεψε, παρ ολο που ειχε πολυ καλη αυτονομια (ειχε 2 μπαταριες , μια στην οθονη και μια στο keyboard).

καλα κανεις... απλα εγω το χρειαζομουνα αμμεσα για καποια δουλεια.
Δοκιμασα και το dell αλλα ειχε πιο μικρη οθονη και δε με βολεψε, παρ ολο που ειχε πολυ καλη αυτονομια (ειχε 2 μπαταριες , μια στην οθονη και μια στο keyboard).

Υπάρχει και typecover για το Surface με ενσωματωμένη μπαταρία,εάν θέλεις.

Λάθος μου.
Ταιριάζει απο οτι βλέπω.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

περασα μολις το upgrade , αλλα δεν μπορω με τιποτα να σβησω το windows.old φακελο, που πιανει 12 GB!
Τρεχω και το disk cleanup, αλλα δεν το σβηνει.... υπαρχει τροπος να το ξεφορτοθω γιατι γεμισε το δισκο μου ?

ΥΓ... οκ , το βρηκα , επρεπε να παρω το ownership του φακελου πρωτα.

Last edited: