Microsoft Surface Pro 3 [2014]

το πληκτρολογιο εφτασε!!! :p

Θα το δω το βραδυ οταν παω σπιτι....

Καλά ποτε πρόλαβες και παρέλαβε ρε μπαγάσα :chinscratch::hmmmm2::laugh:

Μάλλον στο στείλανε με ups express σαν ανταμοιβή διοτι το προπαρηγγειλες πολλές ημέρες πριν απο εμένα!!

Εμένα μόλις έφυγε απο Αγγλία,θα παει Γερμανια σε 1-2 πόλεις ακόμα,μετα Ιταλία εως έρθει εδω:p

Η σύνηθες διαδρομή της UPS με standard shipping.

nai, me UPS το στειλανε!

ΥΓ... δε περναει η ωρα να παω σπιτι να το δω , το παρελαβε η γυναικα μου .-bye-

Ωραία απο αύριο περιμένουμε πρώτες εντυπώσεις!

Μια φρέσκια χρήσιμη εφαρμογή για να βλεπουμε προσφορές,νέα,αναβαθμίσεις εφαρμογών στο ms store.

AppRaisin for Windows 10 lets you discover the best new apps and games on the Windows Store
https://www.microsoft.com/en-us/sto...5cf4bc5535db0126de3589f0)(263915)(2775081)()()

2a1a6142ac42e154bb0da69e95fbdcdf.jpg

cd4a4282450ef285d447a866d9798b0a.jpg

418313f7267557e0ed78f0e845f4735f.jpg

το backlight ειναι ολα τα λεφτα!
Και το χρωμα επισης...

Η αισθηση ειναι πολυ καλη στα πληκτρα και το touchpad ειναι , για πρωτη φορα σε Windows , αρκετα καλο.

Ενα κλικ κατω απο το Macbook pro, αλλα απολυτα αποδεκτο.

Το μεγεθος του touchpad ειναι λιγο μικρο (σε σχεση παντα με MBP) αλλα καλο για το ειδος του πληκτρολογιου.

Ειναι πολυ ελαφρυ και "δενει" απολυτα με το SP3.

Μεγαλη απωλεια για μενα , το pen loop...

Παρατηρησα οτι οταν κλεινεις το πληκτρολογιο (το βαζεις δηλ. στο SP3 , κλεινει και το SP3 ... το αντιθετο δε συμβαινει ομως.
Ετσι πρεπει να ειναι ή θελει καποια ρυθμιση για ν ανοιγει μονο του το SP3 οταν ανοιγεις το πληκλτρολογιο ?

Η πρωτη εντυπωση πολυ θετικη λοιπον.... να το δουμε και στη χρηση .

Μεγειές! Όμορφο δείχνει!
...κρίμα που δέν έχει kai bluetooth σύνδεση να δουλεύει κανείς με το πληκτρολόγιο δίπλα στη ταμπλέτα για keyboard shortcuts όπως με wacom, και το νέο vaio z.

nai, αυτο ειναι ενα μειον.... πολλες φορες το θελεις διπλα το keyboard .

Παιρνω πισω αυτα που ειπα για το touchpad...ειναι 2 κλικ πισω (τουλαχιστον) απο το MBP , το multi touch δε δουλευει σωστα, τα zoom gestures μια δουλευουν και μια οχι, ουτε ειναι τοσο smooth . Θελει δουλεια ακομα η Microsoft σ αυτο το τομεα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

τα πληκτρα, αν και εχουν καλη αισθηση και travel, δεν μπορουν σε καμια περιπτωση να συγκριθουν με τα πληκτρα ενός καλου laptop.
εχουν μια πλαστικη αισθηση και "ακούγονται" το ιδιο....
Εχουν καλη αποσταση μεταξυ τους. Μου λειπουν τα πληκτρα αυξομείωσης της φωτεινότητας , αλλα ευτυχως εχω βαλει gesture γι αυτό.

εγω βλεπω μονο πληκτρα ελεγχου φωτεινοιτητας πληκτρων και όχι οθονης.....
Από το link πάνω που σου έδωσα,αντιγραφω.

"
Keys Activation:

Mechanical moving keys
Layout: QWERTY
full row of Function keys (F1–F12)

Dedicated buttons for Windows shortcuts,
media controls,
screen brightness

Right-click button

εγω το εχω μπροστα μου ομως! :p
Και δε βλεπω τετοια πληκτρα.... εκτος αν υπαρχει καποιος συνδιασμος . Δεν με νοιαζει και πολυ παντως, γιατι εχω βαλει gesture γι αυτο, απλως το αναφερω.

Το πληκτρολογιο σε γενικες γραμμες ειναι καλο , εχει καλο μεγεθος και διαδρομη πλητρων,το touchpad ειναι καλο σε scrolling (αλλα χωρις αδρανεια) και σε γενικη αισθηση, απλα θελει ακομα δουλεια σε gestures (ειδικα zoom in-out kai pan).

Επισης τα gestures με 3-4 δαχτυλα κλπ ειναι καπως αποτομα , οχι τοσο smooth - fluid οσο στο Mac.

Προσπαθει η Microsoft, αλλα θελει δουλεια ακομα.

Κατσε να παραλάβω και εγώ να δούμε τι παίζει την άλλη εβδομάδα.

Εγώ αν είμαι ευχαριστημένος με το type cover 3 εδώ θα είμαι ακόμα περισσότερο.:p

Στο type cover 3 πάντως είναι με συνδυασμό.
Περίμενα βάση του manual ότι θα έχει dedicated button στο 4 χωρίς απαραίτητα συνδυασμό πλήκτρων.

Δες εδώ

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

ενας τροπος για να βελτιωθει η αποκριση και το scrolling με το touchpad, ειναι ν απενεργοποιησουμε το zoom gesture, αφου ετσι κι αλλιως δε δουλευει καλα.
Η βελτιωση ειναι σημαντικη....