Zeb AVClub Addicted Member 11 January 2007 1,876 Βάρη 1 June 2007 #1 Νομίζω ότι πάμε καλά... Δεν ξέρω αν πρόκειται για πατάτα, αλλά πάρτε μια γεύση... http://www.microsoft.com/surface/
Νομίζω ότι πάμε καλά... Δεν ξέρω αν πρόκειται για πατάτα, αλλά πάρτε μια γεύση... http://www.microsoft.com/surface/
Φρα.Πε. Supreme Member 17 June 2006 6,525 Ελευσίνα 1 June 2007 #2 Απίστευτο, σήμερα κοίταζα κάτι αντιστοιχο και νομίζω ποιο προχωρημένο. ερε τι έχουν να δουν τα ματάκια μας ακόμα (και να ακουμπήσουν τα χεράκια μας...)
Απίστευτο, σήμερα κοίταζα κάτι αντιστοιχο και νομίζω ποιο προχωρημένο. ερε τι έχουν να δουν τα ματάκια μας ακόμα (και να ακουμπήσουν τα χεράκια μας...)
Θάνος Φούντας AVClub Addicted Member 22 June 2006 1,878 5 June 2007 #3 είναι πράγματι απίστευτο... αρχίζει να μου θυμίζει στη χρήση τον tom crouse στη σχετική ταινία του spielberg
είναι πράγματι απίστευτο... αρχίζει να μου θυμίζει στη χρήση τον tom crouse στη σχετική ταινία του spielberg
Φρα.Πε. Supreme Member 17 June 2006 6,525 Ελευσίνα 5 June 2007 #4 Απάντηση: Re: Microsoft Surface... Θάνος Φούντας said: είναι πράγματι απίστευτο... αρχίζει να μου θυμίζει στη χρήση τον tom crouse στη σχετική ταινία του spielberg Click to expand... Minority report? :ernaehrung004:
Απάντηση: Re: Microsoft Surface... Θάνος Φούντας said: είναι πράγματι απίστευτο... αρχίζει να μου θυμίζει στη χρήση τον tom crouse στη σχετική ταινία του spielberg Click to expand... Minority report? :ernaehrung004:
Θάνος Φούντας AVClub Addicted Member 22 June 2006 1,878 6 June 2007 #5 Re: Απάντηση: Re: Microsoft Surface... Πενταράκης Φραγκίσκος said: Minority report? :ernaehrung004: Click to expand... Ακριβώς!!!
Re: Απάντηση: Re: Microsoft Surface... Πενταράκης Φραγκίσκος said: Minority report? :ernaehrung004: Click to expand... Ακριβώς!!!
Andronidis Akis Supreme Member 17 June 2006 3,006 Voula - Greece 7 June 2007 #7 Tρομερο αλλα γιανα γινει αυτο πρεπει να τα εχει παρει ολα η Microsoft γιατι αλλιως εχει να παιξει τρομερη ασυμβατοτητα.
Tρομερο αλλα γιανα γινει αυτο πρεπει να τα εχει παρει ολα η Microsoft γιατι αλλιως εχει να παιξει τρομερη ασυμβατοτητα.
Stergito Μέλος Σωματείου 11 November 2006 14,530 Θεσσαλονίκη 7 June 2007 #8 Δεν ξέρω... ωραίο δείχνει, αλλά... το φοβάμαι...