Microsoft Windows 10

Στις 10 Νοεμβρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η πρώτη μεγάλη ενημέρωση των Windows 10, η επονομαζόμενη ενημέρωση του φθινοπώρου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του μηχανικού Ashish Sondhi, η διάθεση μιας νέας λειτουργίας στο σύστημα σηματοδοτεί ότι δεν πρόκειται για μια ακόμα ενημέρωση ασφαλείας την καθιερωμένη Patch Tuesday.

http://www.sofokleousin.gr/archives/263782.html

Όπως βλέπω από το site ούτε καν drivers για 8.1 έχει ποσο μάλλον για 10
https://www.asus.com/Home-Entertainment/My_CinemaP7131_Hybrid/HelpDesk_Download/

ναι-το ειδα κι`εγω.μεσα απο το control panel,την βλεπει σαν asus capture.
εχω την εντυπωση,οτι ουσιαστικα την εχει δει σαν tvcard,αλλα δεν ξερω με ποιο προγραμμα να δοκιμασω εαν παιζει.
αγνωστη συσκευη δεν εχει καμια.

Αν την έχει δει και έχει κατεβάσει drivers, δοκίμασε το πρόγραμμα που έχει έρθει μαζί της ή ψάξε την τελευταία έκδοση του παρόλο που δεν θα λέει για windows 10, το πιθανότερο είναι ότι θα σου δουλέψει.
Αν πάλι δεν έχει αναγνωριστεί η κάρτα και δεν υπάρχουν drivers, δες τι τσιπάκι χρησιμοποιεί και ψάξε για drivers για το συγκεκριμένο τσιπάκι

τσιπσετ δεν μπορω να βρω πιο φοραει.
το software που ειχε μεσα στο πακετο,ηταν το Powercinema,το οποιο στην εκδοση 6 που βρηκα,μου βγαζει error στα 10αρια.

Τότε κάνε μια τελευταία δοκιμή και πειραματίσου με το DScaler.
Το χρησιμοποιώ σε win 10 για να βλέπω εικόνα από μια capture card που έχω. Παλιότερα με άλλη κάρτα που είχα, έβλεπα και κανάλια τηλεόρασης με αυτό το πρόγραμμα.
Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Θέλει λίγο ψάξιμο όμως και στις ρυθμίσεις μέσα στο πρόγραμμα

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Microsoft Windows 10

Ενημερώνω ότι ο κώδικας δεν χάνεται ακόμα και με αναβάθμιση που έκανα .Έβαλα SSD και έβγαλα τον σκληρό και με καθαρή εγκατάσταση από την αρχή και απλά πετάει . Σε 6" άνοιγμα και σφαίρα όλα .

Google ASUS My Cinema-P7131 Hybrid wiki το πρωτο λινκ για linux λεει Philips Semiconductors SAA7131/SAA7133/SAA7135 Video Broadcast Decoder ASUSTeK Computer Inc. Device .αρα το chipstet ειναι Philips .Ποσο δυσκολο πια lol....

Google ASUS My Cinema-P7131 Hybrid wiki το πρωτο λινκ για linux λεει Philips Semiconductors SAA7131/SAA7133/SAA7135 Video Broadcast Decoder ASUSTeK Computer Inc. Device .αρα το chipstet ειναι Philips .Ποσο δυσκολο πια lol....

χαιρω πολυ..Philips τι?αφου εκανες τον κοπο να μας το βρεις-μιας και εμεις δεν γνωριζουμε το google-δεν μας το ειπες και σωστα κιολας.
το chipset ειναι το Philips TDA10046,αλλα ο οδηγος για 10αρια δεν υπαρχει...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τότε κάνε μια τελευταία δοκιμή και πειραματίσου με το DScaler.
Το χρησιμοποιώ σε win 10 για να βλέπω εικόνα από μια capture card που έχω. Παλιότερα με άλλη κάρτα που είχα, έβλεπα και κανάλια τηλεόρασης με αυτό το πρόγραμμα.
Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Θέλει λίγο ψάξιμο όμως και στις ρυθμίσεις μέσα στο πρόγραμμα

θα το δω κι`αυτο.ευχαριστω

Είμαι πολυ ευχαριστημένος με τα 10. Η Microsoft έχει κάνει πολύ καλή δουλειά.
Ειδικά μετά το χθεσινό. Πήρα ένα μεταχειρισμένο laptop από το ebay (lenovo x220 με i7, usb3, intel ssd, 8 gb ram στα 380 , ή τελευταία σειρά της lenovo με το φοβερό keyboard των ibm thinkpads) και έβαλα μέσα το δίσκο από το παλιό laptop. Ο δίσκος ήταν με activated windows 10. Το λειτουργικό ξεκίνησε κανονικά, είδε το νέο hardware, πέρασε αυτόματα τους drivers. Όλα super. Μετά άρχισε να κτυπάει το "windows 10 is not activated". Στην προσπάθεια του activation έβγαζε άκυρο το κλειδί. Μπαίνω στο live chat του support της microsoft. Δινω στοιχεία και τηλέφωνο. Αναμονή 10 δευτερόλεπτα. Αρχίζω να εξηγώ και από λάθος μου κλείνω τον browser. Σε 10 λεπτά μου τηλεφωνούν από τη microsoft, αριθμός Ιταλίας, και μου στέλνει με email ο ινδός της Microsoft το session για να συνεχίσουμε το chat. Μην πολυυλογώ, σε 10 λεπτά έκανε activate τα wundows, πήρε remote control και τα έφτιαξε όλα.
Μου είπε και 1.000 ευχαριστώ που είμαι πελάτης της Microsoft.
Τι να πω. Το customer service στα καλύτερα του. Μπράβο τους. Δεν είναι τυχαίο που η Microsoft είναι η εταιρία που είναι.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Microsoft Windows 10

γιατι οχι το Kodi (xbmc) ? Σου προσφερει κατι παραπανω το media center ?

Το xbmc το έχω δοκιμάσει πολλές φορές αλλά ποτέ δεν το χώνεψα. Μπροστά στον Media Browser μου φαίνεται κυκεώνας και πολύ κακό για το τίποτε.
Δεν μου προσφέρει κάτι παραπάνω αλλά δεν μου λείπει και τίποτε, από κατέβασμα υποτ´ιτλων μέχρι εξωτερκούς players για κάθε είδους αρχείο, κι αυτό γίνεται πανεύκολα.
Άσε που, στα μάτια μου, εμφανησιακά μου αρέσει πολύ περισσότερο.

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Microsoft Windows 10

Το xbmc το έχω δοκιμάσει πολλές φορές αλλά ποτέ δεν το χώνεψα. Μπροστά στον Media Browser μου φαίνεται κυκεώνας και πολύ κακό για το τίποτε.

Πρέπει να είσαι και ο πρώτος που το ακούω/διαβάζω να το λέει αυτό. Κυκεώνας και πολύ κακό για το τίποτε το Kodi;
Να μην σου αρέσει εμφανισιακά ναι, να μην θες τις λειτουργίες του εσύ προσωπικά ναι. Όχι όμως και οι παραπάνω χαρακτηρισμοί.

Αυτά που λέω είναι προσωπική άποψη, έγραψα "μου φαίνεται" και "στα δικά μου μάτια". Πόσο πιο απλά να το πώ.
Γνωρίζω ποιές είναι η απόψεις εδώ μέσα για το xbmc και στη συνέχεια για το kobi, απλά έχω διαφορετική άποψη, σ´ αυτά που εγώ ζητάω προτιμώ τον Media Browser.