Microsoft Windows 10

ελα κατι καναμε...
μετα το περασμα του hevc βλεπει κανονικα ολες τις αναλυσεις στο netflix και παιζει και σωστα hdr.
δεν εχω ομως display resolution οταν εχω επιλεγμενη την Oled.
αυτο δεν εχει καμια σχεση με τον hevc απλα το αναφερω γιατι μου το εκανε αφου την εβαλα στην 2η θυρα της vga.
επισης παροτι το netflix βλεπει atmos,εγω παιρνω dolby digital+.

Την έχεις συνδέσει στη θύρα HDMI της τηλεόρασης που γράφει 4Κ HDCP 2.2;

μεσω του switch του AVR yamaha περναει οπως περνανε ολες οι συσκευες.
το zidoo media πχ,απο εκει περναει και δεν εχω κανενα προβλημα.

αναλυτικα...
απο το pc παει στον yamaha ενα 5μετρο hdmi Version 2.0.
ο yamaha,περναει passthrough εικονα/ηχο χωρις καμια επεξεργασια σε καμια πηγη.
οπως προανεφερα το zidoo οπως και το xbox one,παιζουν κανονικα χωρις κανενα προβλημα.
στο pc εχουμε 2 περιεργα θεματα.
πρωτον δεν μου δινει ως προτεινομενη αναλυση την εγγενη του πανελ,αλλα την 1080p.
παραυτα εχει κανονικα την 3840Χ2160 και δεχεται την αναλυση της τηλεορασης στα 60Hz.
δευτερον ενω βλεπει κανονικα το atmos η εφαρμογη του netflix,παιζει dd+...
δεν φταιει προφανως η συνδεση,γιατι στο media player classsic,περναει κανονικα και χωρις προβλημα dolby atmos.
αντε τωρα βρες ακρη...:drool:

Συνέδεσε κατευθείαν το PC με τη τηλεόραση. Ενεργοποίησε και το HDMI Ultra HD Deep Color από τα settings της τηλεόρασης για την είσοδο HDMI που θα συνδέσεις το PC.

Συνέδεσε κατευθείαν το PC με τη τηλεόραση. Ενεργοποίησε και το HDMI Ultra HD Deep Color από τα settings της τηλεόρασης για την είσοδο HDMI που θα συνδέσεις το PC.

μα δεν το θελω κατευθειαν..
τι να το κανω..??
πρωτα απ`ολα δεν θα εχω hd audio...

Moλις επεσα πανω σ'αυτο : https://www.window11updates.com/

Η Microsoft δεν ειπε οτι δεν προκειται να υπαρξει αλλη version Windows περα απο τα 10 ?
Και το μονο που θα εκανε ειναι να τα υποστηριζει μεσω updates ?

Οτι κατευθυνει τους προγραμματιστες της σε ενα Universal OS (!!!!) που θα τρεχει απο
κινητα μεχρι servers και απο headsets μεχρι τηλεορασεις ? (το διαβοητο Core OS ... ?)

O Yamaha υποστηριζει 4Κ HDR από όλες τις θύρες ή μήπως έχει κάποια θυρα για PC?

Για Netflix κατεβασε την εφαρμογή από το Windows store των 10. Αλλιώς νομίζω πως μονο ο edge υποστηρίζει 4k hdr στο νετφλιξ

https://europe.yamaha.com/en/products/audio_visual/av_receivers_amps/rx-a1050_g/index.html

hdr παιζει κανονικα.σε μονιμη βαση βεβαια αλλα παιζει.
απο το windows store την εχω κατεβασμενη.
η πλακα ειναι οτι βλεπει κανονικα τα hdr και τα atmos,παιζει Hdr αλλα δεν παιζει atmos παρα μονο dd+.
επισης δεν ειναι προβλημα την καρτας ηχου που ειναι απο ην hdmi της ati,γιατι με το media player classic,περνω κανονικα atmos.

ρε παιδια πως γινεται στο yahoo mail να εχουν εξαφανιστει ολα τα μηνυματα και να βλεπω μονο των 2 τελευταιων ημερων..??
στο search βρισκω και παλαιοτερα,αλλα μπροστα μου εχω μονο των 2 τελευταιων ημερων..

δεν ξερω τι σθμβαινει ακριβως, αλλα μετα τη τελευταια αναβαθμιση το μηχανημα εγινε ασταθες και unusable!
ΚΑθε λιγο κολλαει , εχει 100% cpu usage , εμφανιζει συνεχως το runtime broker - anti malware thread me 100% usage και δεν μπορω να χρησιμοποισω με τιποτα κανενα προγραμμα!

Μετα απο λιγη ωρα επανερχεται και μετα παλι τα ιδια.... με βλεπω για format.

Είχα θέμα με BSOD και freezing και τυχαία διάβασα ενα αρθρο της puget, απο ότι φαίνεται ενα συγκεκριμένο update to KB4556799 εκανε τη ζημιά. Μόλις απεγκατασταθεί και μπούν σε παύση ανανεώσεις για λίγο διάστημα, δείχνει να στρώνει:https://www.pugetsystems.com/labs/s...indows-10-Updates-Causing-More-Problems-1768/