Microsoft Windows 10

εγκτασταθηκε στην δευτερη θυρα nve ενας Kingston.
ολα καλα..εκτος απο το οτι εξαφανιζεται η καρτα ηχου asus strix που ειναι στο διπλανο Pci slot...
εαν βγαλω τον nvme ή ριξω μεσα απο το bios την ταχυτητα στο Χ2,παιζει η καρτα ηχου,χανεται ομως ο δισκος.
εαν ειναι μεσα ο δισκος και το βαλω στο Χ4 ή auto,χανεται η καρτα ηχου....
εκτος της λυσης να την κοτσαρω σε μια pci 16 που υπαρχει ελευθερη,εχουμε καποια αλλη λυση.

manual asus x470 pro

Υπάρχει περίπτωση να είχες τον 1o M2 ssd σε sata mode και τώρα που έβαλες τον 2ο, να πήγε υποχρεωτικά σε nvme οπότε να μην λειτουργεί η PCI-E?

Λογικά θα γράφει στο manual ότι η 5η PCI-e δεν λειτουργεί όταν συνδεθεί ο ssd

Στο δικό μου MSI x470 όταν βάλεις τον ssd στο 1ο Μ2 slot, απενεργοποιέιται η PCI-E no6 και όταν το βάλεις στο 2ο το 1ο Sata port. Απο ότι ξέρω, με την ίδια περίπου φιλοσοφία δουλεύουν όλα τα x470.

Υπάρχει κάποιος που να έκανε το νέο update που δίνει τώρα η Microsoft ...version 20 H2 για να μας πεί εντυπώσεις??????

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Microsoft Windows 10

Υπάρχει κάποιος που να έκανε το νέο update που δίνει τώρα η Microsoft ...version 20 H2 για να μας πεί εντυπώσεις??????

όλοι αυτόν το ήρωα περιμένουμε

Eκανε φίλος, και ... επέζησε..

Αλλά το ακριβώς προηγούμενο, που μπήκε μόνο του, χάλασε σε μένα κ άλλους το boot sequence, βασικά δε ξέρω πως μπήκε στη bios και έκανε reset σε ημερομηνίες, boot seq κλπ...

Εγω το εκανα ποιο ειναι το προβλημα?

Edition Windows 10 Pro
Version 20H2
Installed on ‎23/‎10/‎2020
OS build 19042.630
Experience Windows Feature Experience Pack 120.2212.31.0

κι εγώ εχθές το βράδυ.Μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα.
Βέβαια εγώ ένα απλό σερφάρισμα κάνω οπότε δεν μπορείς να με πεις και αξιόπιστο.

οταν γυρναω μια 5700xt να δωσει εικονα απο την Lg ultrawide στην Oled 4k,
οι επιλογες των windows για την αναλυση και ολες οι υπολοιπες ειναι κλειδωμενες.
το adrenalin μου δειχνει φυσικη αναλυση του πανελ 1080P και δεν μπορω να την αλλαξω απο πουθενα.
το μονο που μπορω να κανω,ειναι να αλλαζω μονιτορ..
σκαλωμα ή κατι αλλο?

Έχω την αίσθηση ότι ζορίζονται/καθυστερούν κάπως οι internet Browsers στις μεταβιβάσεις σε νέες ιστοσελίδες.

οταν γυρναω μια 5700xt να δωσει εικονα απο την Lg ultrawide στην Oled 4k,
οι επιλογες των windows για την αναλυση και ολες οι υπολοιπες ειναι κλειδωμενες.
το adrenalin μου δειχνει φυσικη αναλυση του πανελ 1080P και δεν μπορω να την αλλαξω απο πουθενα.
το μονο που μπορω να κανω,ειναι να αλλαζω μονιτορ..
σκαλωμα ή κατι αλλο?

οταν εχω συνδεδεμενα 2 μονιτορ(lg ultra wide monitor & lg oled 4k)οποιο προβολικο μεσο μπαινει στην δευτερη θυρα,αυτοματως μεσα απο το μενου των windows,δεν μπορεις να αλλαξεις τιποτε.
κλειδωνει στην εγγενη αναλυση και προσβαση για οποιαδηποτε αλλαγη υπαρχει στο προβολικο μεσω που ειναι συνδεδεμενο μονο στην πρωτη θυρα.
οτι ειναι συνδεδεμενο στην 2 θυρα,ειναι "κλειδωμενο".
μπορει να αλλαξει αυτο?

Μόλις ανακάλυψα ότι στο NETWORK STATUS ενώ δείχνει κανονικά την σύνδεση, στο DATA USAGE δεν φαίνεται το δίκτυο.
Πάντως λειτουργεί κανονικά.

Untitled1.jpg
Untitled2.jpg