Microsoft Windows 11

Λοιπον,ενημερωση.
Βρηκα το κλειδι με τον τροπο που παρατεθηκε πιο πανω και ξεκινησα το ρισετ.
Του ειπα να το κανει λοκαλ και αυτο αποδειχτηκε μεγα λαθος!
Οταν εκανε τη νεα εγκατασταση μ' εφερε παλι στο ιδιο σημειο με πριν που δεν με αφηνε να μπω στα γουιντοους.
Αφου παλεύαμε κανα δίωρο με διαφορες αλχημείες που διαβαζαμε στο ιντερνετ, μου 'ρχεται η επιφοίτηση
και λεω, δεν του κανουμε παλι ρισετ αυτη τη φορα απ'το κλαουντ;
Του ειπα να μου σβησει και ολα τα αρχεια κλπ και ξεκινησε.
Πηρε βεβαια πολλη ωρα γιατι κατεβαζε ξανα το ιματζ απ'το ιντερνετ, αλλα πηγαν ολα καλα!
Μαλιστα μου περασε τη τελευταια εκδοση απο μονο του και δεν χρειαστηκε να κανω αλλες αλχημείες.

εντιτ.
Εννοειται βεβαια οτι δεν του εβαλα βιομετρικα, μονο πιν.

Ερωτηση ασχετου :
εγω που θελω να παω στα 11,
εαν κανω συχνα partition cloning (που κανω !!!!) η Μicrosoft θα με εξαναγκαζει σε pin και αναγνωριση προσωπου ? - αν κλωνοποιήσεις, πάλι τα 10 δεν θα είναι στον κλώνο?
...
Η βιομετρική αναγνώριση επιλέγεται κατά την αρχική εγκατάσταση, μετά δεν ξέρω αν αφαιρείται με κάποιο άλλο τρόπο χωρίς νέα εγκατάσταση από το μηδέν.

Η βιομετρική αναγνώριση επιλέγεται κατά την αρχική εγκατάσταση, μετά δεν ξέρω αν αφαιρείται με κάποιο άλλο τρόπο χωρίς νέα εγκατάσταση από το μηδέν.
Δεν υπαρχει μια στο δισεκατομμυριο να επιλεξω βιομτερικη αναγνωριση.
Και επισης δεν υπαρχει μια στο δισεκατομμυριο να μην κανω Norton Ghost η Acronis Ιmage.
Οποτε ?

ειχα κι εγω το ιδιο θεμα πριν μερες και τελικα , παρολο που βρηκα προσωρινη λυση, εκανα επανεγκατασταση και ολα απο την αρχη.
Aρα ΓΙΝΕΤΑΙ επανεγκατασταση !
Ουφ ............. μια ανακουφιση την πηρα !
Ομως, ενα ερωτημα πλαναται : πρεπει ντε και καλα να ειμαι συνδεδεμενος οσο κανω επανεγκατασταση ?

Αν δεν έχεις ενεργοποιημένο το Bitlocker κάνεις ότι θέλεις.

Αν η εταιρική πολιτική σας επιβάλει το bitlocker τότε είναι θέμα του IT σας να δώσει λύση.

Βασικά, τη στιγμή που μιλάμε για laptop της δουλειάς απορώ γιατί ασχολείσαι (προσωπικά) γενικότερα.

Aρα ΓΙΝΕΤΑΙ επανεγκατασταση !
Ουφ ............. μια ανακουφιση την πηρα !
Ομως, ενα ερωτημα πλαναται : πρεπει ντε και καλα να ειμαι συνδεδεμενος οσο κανω επανεγκατασταση ?
Οχι ακόμη

Αλλά από την επόμενη έκδοση, θα απαιτείται ms account (λογικά θα γίνεται bypass κάπως / σίγουρα μέσω registry)

• Sad
Reactions: SR-71
Αν δεν έχεις ενεργοποιημένο το Bitlocker κάνεις ότι θέλεις.

Αν η εταιρική πολιτική σας επιβάλει το bitlocker τότε είναι θέμα του IT σας να δώσει λύση.

Βασικά, τη στιγμή που μιλάμε για laptop της δουλειάς απορώ γιατί ασχολείσαι (προσωπικά) γενικότερα.
δικο μου ειναι ρε.

Ξέχασα το «περάσει»

Πρέπει να έχει περάσει από εταιρικά χέρια
Καινουριο το πηρα, σφραγισμενο κι επειδη εχω προβλημα με το ασυρματο δικτυο στο σπιτι,
εχει καποιο .αλακισμενο κοφτη το ρουτερ στα μεγαλα πακετα ενημερωσης και δεν με αφηνει
ουτε στο κινητο να κανω ενημερωσεις, πηρα το λαπτοπ στη δουλεια για να αλλαξω δικτυο.

Πλέον δεν το ενεργοποιείς. Είναι ενεργοποιημένο και πρέπει να το απενεργοποιήσεις.

^Αυτό^

By default είναι ενεργοποιημένο, οπότε πρέπει να απενεργοποιηθεί.