Microsoft Windows 11

Πως το έκανες; Μέσω του win update;
για όσους βαριούνται ο ελληνικός εύκολος οδηγός, που έχουμε περιγράψει και στα ελληνικά
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Σας κανει και εσάς αυτο το blink στα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας λιγο μετα την εκκίνηση του συστήματος, οπως εκανε και στα 10;
Ξέρετε αυτο το αναβοσβημα που στιγμιαία ειναι άσπρα και επανέρχονται.

για όσους βαριούνται ο ελληνικός εύκολος οδηγός, που έχουμε περιγράψει και στα ελληνικά
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ενώ σε 2 pc έτρεξε κανονικά το αρχείο και έκανα την εγκατάσταση είτε auto είτε καθαρή μέσω boot usb, σε ένα laptop 2ετίας που προσπαθούσα χθες, δεν άνοιγε καν το αρχείο.
Άνοιγε το command prompt και απλά έκλεινε. Δεν με πέταγε στην μπλε οθόνη για να κάνω την επιλογή μου.
Ξέρετε τον λόγο;

Ενώ σε 2 pc έτρεξε κανονικά το αρχείο και έκανα την εγκατάσταση είτε auto είτε καθαρή μέσω boot usb, σε ένα laptop 2ετίας που προσπαθούσα χθες, δεν άνοιγε καν το αρχείο.
Άνοιγε το command prompt και απλά έκλεινε. Δεν με πέταγε στην μπλε οθόνη για να κάνω την επιλογή μου.
Ξέρετε τον λόγο;
υπάρχει ενδεχόμενο να φταίει η έκδοση του media creation tool, δοκίμασε κάποιο παλιότερο.

• Like
Reactions: Sotiris
Δεν δουλευουν τα registry hacks για κλασικο start menu στην τελευταια εκδοση των Windows 11.

Μονη λυση το Stardock Start11 (λενε οτι δουλευει αψογα αλλα ειναι επι πληρωμη) ή καποια αντιστοιχα freeware που ομως εχουν προβληματα και θελουν ψαξιμο.

σε ενα pc που φοραει γνησια windows 10,εαν κατεβασω το Image των 11 και κανω καθαρη εγκατασταση,
θα δουν το hardware και θα ειναι ενεργοποιημενα?

Ως αλλαγή είναι κυρίως αλλαγή UI.
Τα έβαλα, σίγουρα πολύ πιο όμορφα συνολικά από τα 10, ήταν αναγκαία μια αναβάθμιση μετά από 5 έτη.

Επειδή κατά τα άλλα δεν αλλάζει κάτι δραματικά, η όλη εμπειρία είναι απρόσμενα σταθερή.
Το μόνο μου παράπονο είναι πως για να δείς σε χρόνο την υπολειπόμενη μπαταρία σε laptop πρέπει να πας στα settings.
Μόλις τα πέρασε και εγώ σε Dell laptop, αναβάθμιση και όχι clean install, εμένα πάντως μου φαίνεται το εικονίδιο της εικόνας και αν πάω επάνω τον κέρσορα δείχνει το υπόλοιπο της μπαταρίας.

Μόλις τα πέρασε και εγώ σε Dell laptop, αναβάθμιση και όχι clean install, λεπτομέρειες προσεχώς, το κολπάκι με το σκάλισμα της registry για classic menu δούλεψε, με ενόχλησε η νέα θέση του "show desktop" αλλά και το όταν αλλάζω γλώσσα με το πληκτρολόγιο εμφανίζεται στιγμιαία το παράθυρο αλλαγής γλώσσας. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο ζήτημα.

Μόλις τα πέρασε και εγώ σε Dell laptop, αναβάθμιση και όχι clean install, εμένα πάντως μου φαίνεται το εικονίδιο της εικόνας και αν πάω επάνω τον κέρσορα δείχνει το υπόλοιπο της μπαταρίας.
Της μπαταρίας εννοούσα, κατά λάθος έγραψα "εικόνας".

Δείχνει δηλαδή το υπόλοιπο και σε χρόνο χωρίς να μπείς στις ρυθμίσεις;

Δείχνει δηλαδή το υπόλοιπο και σε χρόνο χωρίς να μπείς στις ρυθμίσεις;
Δείχνει το υπόλοιπο σε εκατοστιαίο ποσοστό αλλά όχι τον εκτιμώμενο υπολειπόμενο χρόνο.

Αν μπορείς να μου βρείς μια λύση ώστε να δουλεύει η γαμω κάμερα του Dell βάζω ό,τι θές… 😊