για όσους βαριούνται ο ελληνικός εύκολος οδηγός, που έχουμε περιγράψει και στα ελληνικάΠως το έκανες; Μέσω του win update;
για όσους βαριούνται ο ελληνικός εύκολος οδηγός, που έχουμε περιγράψει και στα ελληνικάΠως το έκανες; Μέσω του win update;
Ενώ σε 2 pc έτρεξε κανονικά το αρχείο και έκανα την εγκατάσταση είτε auto είτε καθαρή μέσω boot usb, σε ένα laptop 2ετίας που προσπαθούσα χθες, δεν άνοιγε καν το αρχείο.για όσους βαριούνται ο ελληνικός εύκολος οδηγός, που έχουμε περιγράψει και στα ελληνικά
υπάρχει ενδεχόμενο να φταίει η έκδοση του media creation tool, δοκίμασε κάποιο παλιότερο.Ενώ σε 2 pc έτρεξε κανονικά το αρχείο και έκανα την εγκατάσταση είτε auto είτε καθαρή μέσω boot usb, σε ένα laptop 2ετίας που προσπαθούσα χθες, δεν άνοιγε καν το αρχείο.
Άνοιγε το command prompt και απλά έκλεινε. Δεν με πέταγε στην μπλε οθόνη για να κάνω την επιλογή μου.
Ξέρετε τον λόγο;
Μόλις τα πέρασε και εγώ σε Dell laptop, αναβάθμιση και όχι clean install, εμένα πάντως μου φαίνεται το εικονίδιο της εικόνας και αν πάω επάνω τον κέρσορα δείχνει το υπόλοιπο της μπαταρίας.Ως αλλαγή είναι κυρίως αλλαγή UI.
Τα έβαλα, σίγουρα πολύ πιο όμορφα συνολικά από τα 10, ήταν αναγκαία μια αναβάθμιση μετά από 5 έτη.
Επειδή κατά τα άλλα δεν αλλάζει κάτι δραματικά, η όλη εμπειρία είναι απρόσμενα σταθερή.
Το μόνο μου παράπονο είναι πως για να δείς σε χρόνο την υπολειπόμενη μπαταρία σε laptop πρέπει να πας στα settings.
Έβαλες το ίδιο link που είχα παραθέσει στην ερώτηση μουδεν γνωρίζω εάν σε βοήθησα κάπως
![]()
How to Get Windows 10 Start Menu and Taskbar in Windows 11 - TechWiser
Don't like the new Windows 11 Start Menu and Taskbar? Here's how to get old Windows 10 Start Menu and Taskbar icons on Windows 11.techwiser.com
Της μπαταρίας εννοούσα, κατά λάθος έγραψα "εικόνας".Μόλις τα πέρασε και εγώ σε Dell laptop, αναβάθμιση και όχι clean install, εμένα πάντως μου φαίνεται το εικονίδιο της εικόνας και αν πάω επάνω τον κέρσορα δείχνει το υπόλοιπο της μπαταρίας.
Δείχνει το υπόλοιπο σε εκατοστιαίο ποσοστό αλλά όχι τον εκτιμώμενο υπολειπόμενο χρόνο.Δείχνει δηλαδή το υπόλοιπο και σε χρόνο χωρίς να μπείς στις ρυθμίσεις;
Mπάμπη στα windows δεν δουλεύει με τίποτεΑν μπορείς να μου βρείς μια λύση ώστε να δουλεύει η γαμω κάμερα του Dell βάζω ό,τι θές…![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.