MidBass Horn

ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!

Και εξηγω....
.... βουρκωσα οταν ηρθαν στο μυαλο μου ολοι αυτοι που τα εχουν χωσει χοντρα για τα ντιζαιν βουρτσισμενα αλουμινια και τις NOS ταιριασμενες διπλο-τριπλο-πεντοδες και τα ηχειο που κοστιζουν απο ενα αμαξι εως ενα διαμερισμα!
Οταν σκεφτηκα τα καλωδια δεν αντεξα, με πηραν τα κλαματα! Ε, ανθρωπος ειμαι και εγω, δεν ειμαι σιδερο!! Τους ποναω τους συνανθρωπους μου!

--------------------------------------------------------------------

Για να αφησω την πλακα (που δεν ειναι και τοσο πλακα μεταξυ μας!).
Σας προκαλω, αν εχετε το θαρρος να πατε στον Μανωλη και να ακουσετε.
Μου πηρε μισο κομματι για να καταλαβω πως παιζουν, τον ηχο του συστηματος, σε σχεση με το οτι εχω ακουσει, ζωντανο και συστηματα.
Συμφωνω 1000% με οτι εχει γραφτει παραπανω!
Δεν χρειαζετε να εχεις χρυσα αυτια ουτε καν τσιγκινα.
Κανει μπαμ! Παιζει, τα παντα και συμφερει! Τελεια και παυλα.
Και οπως ειπα στην συγκεντρωση... οποιος εχει γουφερ κατω απο 10ιντσες να σηκωθει να φυγει :)

Ακομα δεν εχω βαλει να ακουσω απο το δικο μου με την ελπιδα οτι η ακουστικη μου μνημη θα εξασθενισει αλλα που...?

Προεδρε.... Εχεις πετυχει διανα! Μην το χαλασεις. ΠΑΙΖΕΙ!!!!!!!!!!!!

Α, δεν βγαζω την ουρα μου απ'εξω. Και εγω τα εχω σκασει αλλα σαν ντουης που ειμαι, με πηρε ξοφαλτσα!! Εχω δωσει ελαχιστα!

Μορφεα, ρισπεκτ!
Τα σεβη μου και σε ολους οσους την παλευουν "εναλλακτικα" και κανουν την υπερβαση τους!

Προχθές δήλωσα ευθαρσώς οτι είμαι επιρρεπής σε αυτού του είδους τα μικρόβια ....

θέλω να αρρωστήσω .............

Πρόεδρε, πότε με το καλό να κατέβω κι εγώ ?

....μετα.... παθαινεις καταθλιψη!!!

ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟοοοοοοοοοοοοοο!!

(και παλι κλαματα)

Ειναι για κλαματα η δεν ειναι?

Last edited:
ούτε στο δικό μου σαλόνι μπαίνει .... άμεσα .....

σιγά - σιγά ..... κομμάτι κομμάτι,

πρώτα λίγο βηχαλάκι,

μετά βουλωμένη μυτούλα,

μετά λίγα δεκατάκια

και να οι κομάρες , και να και ο ψηλός πυρετός και οι πόνοι στα κόκκαλα .....

σιγά σιγά ..........

Στο σιγα-σιγα ειμαι και εγω. Εχω βαλει ενα 18αρι μεχρι στιγμης με μεγαλη επιτυχια!:)

Εγω παντως σας προειδοποιω:
Οποιος παει στου Μανωλη, θα φυγει με ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.
Θα προσγειωθει ανωμαλα στην πραγματικοτητα.
Θα διαπιστωσει με αφορητα οδυνηρο τροπο οτι η αληθοφανεια στο ηχειο ειναι θεμα αριθμων και μεγεθων και δυστυχως αν δεν τα εχεις, δεν εχεις και καλο ηχο
Η Φυσικη δυστυχως ειναι αμιληκτη και δεν προκειται ΠΟΤΕ να μας κανει τα χατηρια με κουτακια, κουβαριστρες μεγαφωνακια και φυσητηρες.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ

Κανονικα ο Μανωλης δεν θα επρεπε να βαζει κοσμο μεσα αν δεν το ετοιμασει ωστε να παιζει σωστα. Γιατι ετσι οπως ειναι μονο σωστα δεν παιζει. Οπως ειπαμε, οι λεπτομερειες κανουν τον ηχο.
Εμεις εδω πανω τωρα τελευται παλευουμε χιλιοστο προς χιλιοστο.
Τοσ λιγο χρειαζεται για να πετυχεις η να αποτυχεις.

Εισαι υπερβολικος Σπυρο αλλα σε συγχωρω!
Εχε χαρη που σχεδον παντα παω Στοκχολμη λογω δουλεια αλλα αμα ξεστρατισω καμια φορα κατα Μαλμο μερια θα σου ερθω!

πολυ ευχαριστως να σε γνωρισω και να σε ξεναγισω στα αξιοθεατα των χωριων εδω γυρω!(καταλαβες τι εννοω)
Ενας καλλιτεχνης δεν δειχνει το δημιουργημα του πριν ετοιμαστει, συνηθως στα εγκαινια.

@gfle
Γιώργο, εγώ ευχαριστώ για την παρέα.
Λέω να τα χώσω σε καλώδια γιατί το τηλεφωνικό με 10cent παραείναι φτήνια. Λέω να πάω σε ακριβό κλεκτρολογικό με 15cent. Λες να τ αξίζει;

...
Ενας καλλιτεχνης δεν δειχνει το δημιουργημα του πριν ετοιμαστει, συνηθως στα εγκαινια.

Λες να ετοιμαστεί ποτέ; Αφου σε δουλειά θέλουμε να βρισκόμαστε. Το δικό σου το έχεις ετοιμάσει; :flipout:
Αλλωστε όσοι έχουν έρθει μέχρι τώρα είναι φίλοι, με θετική προσέγγιση. Τα ξυνά τα αποφεύγω.

Εγω λεω να βαζεις στην ακρη για πισινα. Δεν ξαναρχομαι αν δεν βαλεις μια.
Μα να εχεις τετοιο ηχο και να μην εχεις πισινα? Ντροπη πια!

Παρενθεση- Ο γειτονας ειναι μορφη! Ο θειος που ολοι θα ηθελαν να εχουν!

Χθες βρέθηκα και γω στη κορνογιάφκα του προέδρου!-bye-

Το σύστημα αποτελούμενο από το Bsky, έναν λαμπάτο προ με Μ/Σ στην έξοδο, και τον F5 του Pass, ήταν ανοιχτό και περίμενε…

Μετά τις πρώτες τζούρες φραπέ (ως γνωστόν ακρόαση χωρίς φράπα ΔΕΝ γίνεται…) άρχισαν να μπαινοβγαίνουν τα δισκάκια. (είχα φέρει μπόλικα.)

Οι πρώτες εντυπώσεις ήταν ανάμικτες, μιας και μπάσο δεν… και υπήρχε μία «νευρικότητα» στις μεσαίες.
Άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια, γιατί μπορεί με τον πρόεδρο να διαφέρουμε σε τεχνικές προσεγγίσεις, αλλά ξέρω σίγουρα πως δεν είναι κουφός!

Τα παραπάνω κράτησαν γύρω στα 45 λεπτά, μέχρι που ζεστάθηκε ο F5.

Ύστερα άρχισε το πανηγύρι!

Καμία, μα καμία σχέση με πριν!

Όλα ήρθαν όπως έπρεπε, και τα δισκάκια που ήξερα, πήραν αμέσως το σωστό τους ηχόχρωμα, και τον μεγάλο ήχο που έχω συνηθίσει.

Το χαμηλό έχει όση έκταση χρειάζεται για μουσική (δεν βάλαμε gotzila..).

Η «άρθρωσή» του είναι άπαιχτη, ιδιαίτερα στα κόντρα μπάσα, και η μποτιά στα drums σε παίρνει μαζί της.
Τα drum set και οι βαριές αντρικές φωνές είναι μπροστά σου.
Όλο το χαμηλό περιεχόμενο βγαίνει φυσικό και αβίαστο, χωρίς τεχνουργήματα και φουσκώματα.
Τελικά δεν είναι τυχαίο, ότι όπου έχω ακούσει αντίστοιχο χαμηλό, οι ίντσες ήταν πάντα περισσότερες από 10-12.:grandpa::slapface::slapface::slapface:

Στο σύνολο είχα κάποιες ενστάσεις όσον αφορά την εικόνα, (μάλλον φταίει η μεγάλη κατευθυντηκότητα που έχουν οι κόρνες) και μια μείωση στο σώμα σε ορισμένα όργανα (Ηλ. Κιθάρα).
Το όλο αποτέλεσμα όπως είναι τώρα είναι πολύ καλό.
Αν σκεφτεί κάποιος πως το κρος είναι ακόμη σε εξέλιξη, η κόρνα των υψηλών είναι PAτζίδηκη γρίλια, και η μπασόκορνα χρειάζεται κάποια δεσίματα και μονώσεις, μετά το «χτένισμα» θα γίνει μούρλια!:grinning-smiley-043

Νομίζω ότι πρέπει να καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου από την επίσκεψη στου Μανώλη ως ακροατής.

Κανονίζαμε να περάσω μια βόλτα εδώ και... περίπου ενάμισι χρόνο!
Αλλά, καταπώς φάνηκε, άξιζε η καθυστέρηση, μια και δε θα είχα απολαύσει τα "τέρατά" του.

Κόρνες είχα ξανακούσει, αλλά μόνο στα μεσαία-υψηλά. Μπασόκορνα, πρώτη φορά.
Σίγουρα είναι η καλύτερη ιδιοκατασκευή που έχω ακούσει και κατά πάσα πιθανότητα και το καλύτερο σύστημα που άκουσα γενικά.

Πλέον κοιτάζω με άλλο μάτι την προσέγγιση ευαίσθητο ηχείο - ολιγόβατος ενισχυτής, κατά προτίμηση σε τάξη Α. Πιθανότατα να είναι η επόμενη γραμμή που θα ακολουθήσω και στο δικό μου σύστημα, αν και όχι άμεσα.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στο Μανώλη, για ένα φοβερό σύστημα, το οποίο μάλιστα είναι χτισμένο κυριολεκτικά "from scratch", με μόνη εξαίρεση το player!

Εννοείται πως θα επιδιώξω ξανά επίσκεψη! Δεν τα ακούς κάθε μέρα αυτά.