Mighty mouse δεν κανει scroll down

Bάλε στο μπιλάκι λίγο οινόπνευμα γύρισε το mouse ανάποδα και κάνε κυκλικές κινήσεις το μπιλάκι πάνω σε ένα κομμάτι χαρτί.

Γενικά το συγκεκριμένο mouse για μένα είναι καθαρά ελαττωματικό αφού και από τη systemgraph μου είχαν πει ότι θέλει καθαρισμό κάθε 2-3 εβδομάδες...

καθαρισμα με μπατονετα με ασετον η οινοπνευμα την μπιλια δυνατα κ συνεχεια μη το φοβασαι, με δυναμη, σαν στις γυναικες...

κ μετα οπως λεει ο φιλος απ το Χιουστον αναποδα τριψτο με τη μπιλια σ ενα χαρτι λευκο α4 επανω σε ξυλινα επιφανεια, να βγαλει ολη τη βρωμα στο χαρτι.

Παλι με δυναμη, μη το φοβασαι...

Το παθαινει καποιες φορες και το δικο μου.

Τρελλανε το στην κινηση προς ολες τις κατευθυνσεις και θα ξεμπλοκαρει. Θα εχει πιασει μακα.

Το δικό μου άντεξε ένα χρόνο. Κάθε 15 μέρες καθάρισμα της μπίλιας, μέχρι που κάποια στιγμή παρέδωσε το πνεύμα, και δεν καθάριζε με τίποτα. Epic fail το συγκεκριμένο ποντίκι (όπως και το καινούργιο, άλλωστε).

Ειμαι ενας απο αυτους (που δεν τους βολεψε)

Ειναι (τουλαχιστον) για κλωτσιες. Μια καλη χρηση του θα ηταν αντι βοτσαλου για "γκελακια" στη θαλασσα :D

μετα το ωραιο "μινι" δημοψηφισμα μπορω να πω οτι το ποντικι ειναι τελειο.

απλα.

το μονο αρνητικο ειναι τουλαχιστον στις εφαργογες που το χρησιμοποιω καποιες φορες με την ανεπαισθητη κινηση του χεριου κ απο συνηθεια μαλλον σκρολαρει πανω κατω αριστερα-δεξια.

Ειναι κι αυτο θεμα χρονου ομως, απο συνηθεια απο το προηγουμενο, κι επισης επειδη μετακινω συνεχεια το χερι μου απ το ποντικι στο πληκτρολογιο κτλπ

ναι αλλα ειναι ασυρματο = bluetooth = ακτινοβολια ολη μερα

δεν το θελω ...

ουφ

τωρα χαλασε και το αριστερο και δεξι κλικ

δεν κανει τιποτα μονο μεσαιο κλικ

ουτε σκρολλ

να το παω πισω ? δεν εχει περασει ενας χρονος ...

φιλε spyrmak κατ αρχην σιγουρα εχει εγγυηση κ με λιγη κ μικρη ταλαιπωρια θα σου το αλλαξουν δωρεαν κ νεο!

αλλα..δοκιμασες να το καθαρισεις οπως διαβασες??
οσες φορες το δοκιμασα τα τελευταια χρονια κ στα 3 ιδια ποντικια που εχω εχουν γινει καινουρια!

Είχα το ίδιο θέμα με το scroll πάνω - κάτω,
στους 6 μήνες με το mighty
έκανα την ενχείρηση όπως περιγράφουν,
αλλά ο ασθενής απεβίωσε...

Παντός το mighty το πάω με χίλια και
είμαι υπέρ του ενσύρματου!

Περιμένω ένα ανακατευασμενο,
αν κρατήσει σχεδόν χρόνο θα ναι καλά.

Αν την κάνει πριν τον χρόνο,
πάω για Logitech M500, ακούω τα καλυπτερα.

Εννοιεις την πλήρη ενχείρηση, που μετά βάζεις κολα
για να ξανακλείσει;

Σε μένα «πέτυχε», αλλά ο ασθενής απεβίωσε. :smile: