Mηκη καλωδιων

Σχετικά με την πρίζα του ρεύματος παίζει ρόλο η γραμμή του σπιτιού σου ...
Οι πρίζες Suco θεωρητικά μπορούν να σηκώσουν μέχρι 2000 watt, αλλά ΔΕΝ είναι σίγουρο ότι και τα καλώδια που είναι μέσα στον τοίχο αντέχουν τόσο, όπως και η ασφάλεια του πίνακα...
Πάντως , προβολέα, ενισχυτή και player μπορείς να τα βάλεις σε μια πρίζα....
Απλά για λόγους σταθερότητας (ειδικά αν έχεις και UPS) θα σου πρότεινα να βάλεις τον προβολέα σε μια πρίζα μόνο του, και όλα τα υπόλοιπα (μαζί και το SUB) σε μία άλλη ... :antlers:

1. Το καλωδιο του sub, μοσο μακρυ δυναται να ειναι ? πχ. 10 μετρα ειναι "αποδεκτο" (BTW, υπαρχει τοσο μακρυ?)
Το μεγαλύτερο που έχω δει εγώ , είναι στα 8 μέτρα ....
Το δικό μου SUB Yamaha το έχω συνδέσει με καλώδιο Coaxial .... ( ναι, καλά ακουσες ! :operator: )
Το coaxial είναι στην ουσία ένα εξελιγμένο RCA με καλή μόνωση ... Τέτοια καλώδια μπορείς να βρεις και μεγαλύτερα των 10 μέτρων ...

Τέλος, καλύτερα βάλε τα μηχανήματά σου στο σημείο που θέλεις το μικρότερο καλώδιο HDMI για τον προβολέα....
Είδες τι συμβαίνει με τις μεγάλες αποστάσεις και τα "κλειδώματα" της εικόνας !
Επιπλέον, τα καλά HDMI καλώδια, όσο πιο μακριά είναι, τόσο και πιο ακριβά .... :grinning-smiley-043

Η δική μου συμβουλή για χωροταξικά θέματα είναι ότι τα μηχανήματα θα μπουν εκεί που τα θέλεις - όχι εκεί που θέλουν αυτά. Τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν και θα έχουν λύση.
Όχι και να καθορίζουν τα μηχανήματα πώς θα φτιάξουμε το χώρο... (εκτός κι αν μιλάμε για play room)

Εγώ ψηφίζω για την θέση "Β", αρκεί να βάλεις ΧΟΝΤΡΑ καλώδια για τα μπροστινά ηχεία. Τα μπροστινά ηχεία αποδίδουν το μεγαλύτερο μέρος του περιεχόμενου του soundtrack μιας ταινίας, και 20 μέτρα είναι πολλά..

Τελικα, θα τα βαλω στην θεση, μην γελασετε, "Δ", οπου, και ειναι συμφωνη με την αποψη του Θανου και με του Δημητρη (και με την δικη μου).
Κατι σαν "χρυση τομη" δλδ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mηκη καλωδιων

Ελα βρε Μανο.
Το "Δ" (ντουλαπι). Τα ειπαμε....

Δεν αλλαξε κατι (απο σημερα το πρωι:flipout: )

Βρε you have record λεμε :flipout:

Καλα καλα, τα εχουμε ξανακουσει αυτα.

Ας περασουμε απο τον καφε πρωτα που ειναι πιο ευκολος υποτιθετε και βλεπουμε....

Οχι ρε, τρελος εισαι?

Εμεις τι τρωμε ξερω, οχι τι ριχνεις εσυ !!!

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

μη τσιμπας

Απάντηση: Re: Mηκη καλωδιων

Αμα σε θελει ο Μανωλης, το Σαββατο εισαι καλοδεχουμενος παντως
-bye-

:flipout::flipout:

Τωρα μου το γυρισες εεεε??

Καλα, θυμησου την αχλαδα και το που εχει εναποθέσει την ουρα της :antlers:

Re: Απάντηση: Re: Mηκη καλωδιων

:flipout::flipout:

Τωρα μου το γυρισες εεεε??

Καλα, θυμησου την αχλαδα και το που εχει εναποθέσει την ουρα της :antlers:

Καλα Χρηστο, οπως επιθυμεις.
Δεν βλεπω παντως οτι σου γυρισα τιποτε.
Προφανως επιβεβαιωνεις - με τον καλυτερο τροπο - αυτο που ειπες παραπανω (πολυ κακο παιδι).

Δεν πειραζει ομως, η αγκαλια μου ειναι τοσο μεγαλη, που χωραει και εσενα....
Και την αχλαδα, μια χαρα την βλεπω (απο πισω).....

Θα ερθεις?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mηκη καλωδιων

Καλα Χρηστο, οπως επιθυμεις.
Δεν βλεπω παντως οτι σου γυρισα τιποτε.
Προφανως επιβεβαιωνεις - με τον καλυτερο τροπο - αυτο που ειπες παραπανω (πολυ κακο παιδι).

Δεν πειραζει ομως, η αγκαλια μου ειναι τοσο μεγαλη, που χωραει και εσενα....
Και την αχλαδα, μια χαρα την βλεπω (απο πισω).....

Θα ερθεις?

Δε μπορω να σου πω αμεσα.

Εχω δεσμευτει :flipout::flipout::flipout:

ουι