Σχετικά με την πρίζα του ρεύματος παίζει ρόλο η γραμμή του σπιτιού σου ...
Οι πρίζες Suco θεωρητικά μπορούν να σηκώσουν μέχρι 2000 watt, αλλά ΔΕΝ είναι σίγουρο ότι και τα καλώδια που είναι μέσα στον τοίχο αντέχουν τόσο, όπως και η ασφάλεια του πίνακα...
Πάντως , προβολέα, ενισχυτή και player μπορείς να τα βάλεις σε μια πρίζα....
Απλά για λόγους σταθερότητας (ειδικά αν έχεις και UPS) θα σου πρότεινα να βάλεις τον προβολέα σε μια πρίζα μόνο του, και όλα τα υπόλοιπα (μαζί και το SUB) σε μία άλλη ... :antlers:
Το δικό μου SUB Yamaha το έχω συνδέσει με καλώδιο Coaxial .... ( ναι, καλά ακουσες !
perator: )
Το coaxial είναι στην ουσία ένα εξελιγμένο RCA με καλή μόνωση ... Τέτοια καλώδια μπορείς να βρεις και μεγαλύτερα των 10 μέτρων ...
Τέλος, καλύτερα βάλε τα μηχανήματά σου στο σημείο που θέλεις το μικρότερο καλώδιο HDMI για τον προβολέα....
Είδες τι συμβαίνει με τις μεγάλες αποστάσεις και τα "κλειδώματα" της εικόνας !
Επιπλέον, τα καλά HDMI καλώδια, όσο πιο μακριά είναι, τόσο και πιο ακριβά ....
Οι πρίζες Suco θεωρητικά μπορούν να σηκώσουν μέχρι 2000 watt, αλλά ΔΕΝ είναι σίγουρο ότι και τα καλώδια που είναι μέσα στον τοίχο αντέχουν τόσο, όπως και η ασφάλεια του πίνακα...
Πάντως , προβολέα, ενισχυτή και player μπορείς να τα βάλεις σε μια πρίζα....
Απλά για λόγους σταθερότητας (ειδικά αν έχεις και UPS) θα σου πρότεινα να βάλεις τον προβολέα σε μια πρίζα μόνο του, και όλα τα υπόλοιπα (μαζί και το SUB) σε μία άλλη ... :antlers:
Το μεγαλύτερο που έχω δει εγώ , είναι στα 8 μέτρα ....1. Το καλωδιο του sub, μοσο μακρυ δυναται να ειναι ? πχ. 10 μετρα ειναι "αποδεκτο" (BTW, υπαρχει τοσο μακρυ?)
Το δικό μου SUB Yamaha το έχω συνδέσει με καλώδιο Coaxial .... ( ναι, καλά ακουσες !

Το coaxial είναι στην ουσία ένα εξελιγμένο RCA με καλή μόνωση ... Τέτοια καλώδια μπορείς να βρεις και μεγαλύτερα των 10 μέτρων ...
Τέλος, καλύτερα βάλε τα μηχανήματά σου στο σημείο που θέλεις το μικρότερο καλώδιο HDMI για τον προβολέα....
Είδες τι συμβαίνει με τις μεγάλες αποστάσεις και τα "κλειδώματα" της εικόνας !
Επιπλέον, τα καλά HDMI καλώδια, όσο πιο μακριά είναι, τόσο και πιο ακριβά ....