..."Μικρά-Διακριτικά" ηχεία....Audio Spectrum or not

Π. Δημήτρης

Senior Member
14 July 2006
413
Θέλω να προμηθευτώ ηχεία μικρού μεγέθους (και ενισχυτή) για το σαλόνι του σπιτιού... (όσο μικρότερα...τόσο καλύτερα)

Τα ηχεία που έχω τώρα είναι:

1. AUDIO SPECTRUM ORPHEUS V.1 για χρήση hi-fi... (είμαι γενικά ευχαριστημένος πλην κάποιων προβλημάτων ποιότητας κατασκευής) και

2. CHARIO PICCOLO για χρήση home cinema...

.... Τα ανωτέρω ηχεία δεν βρίσκονται (προφανώς) στο σαλόνι και θέλω να αγοράσω κάτι ''διακριτικό" ώστε να μην έχω ....γκρίνια...:flipout::flipout:

Επειδή γενικά μου αρέσει ο ήχος των AUDIO SPECTRUM καλοβλέπω τα EROS (που λόγω μεγέθους με βολεύουν)...

.... παρακαλώ τις απόψεις σας....

.... επίσης και ενισχυτικά που "ταιριάζουν"...

.... και "βολικά" καταστήματα για την αγορά, εάν γνωρίζετε....

...ευχαριστώ για την οποιαδήποτε βοήθειά σας... :ernaehrung004:

Πιο διακριτικό και κλασικό από το Πίκολο δύσκολο. Ο Έρως είναι καλύτερος αλλά και μεγαλύτερος.
Εγώ θα ξεχνούσα τις διακριτικότητες, θα έβαζα τα Pods και θα πουλούσα μούρη ντιζαινάτη. Και ακούγονται καλά. Τώρα αν είναι καλύτερα από τα Audio Spectrum, όχι δεν το νομίζω.

Re: Απάντηση: ..."Μικρά-Διακριτικά" ηχεία....Audio Spectrum or not

Τον Ορφέα τι θα τον κάνεις;

Κώστα ο "Ορφέας" είναι σε άλλο χώρο του σπιτιού (όχι στο σαλόνι), φυσικά εγκατεστημένος και "ετοιμοπόλεμος"....

Το πρόβλημα είναι στο σαλόνι που δεν υπάρχει καθόλου μουσική και όταν έρχονται κάποιοι φίλοι ή γνωστοί δεν "κατεβαίνει" το ουζάκι χωρίς καμμιά... πενιά...:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: ..."Μικρά-Διακριτικά" ηχεία....Audio Spectrum or not

Σε τι τιμή κυμαίνονται;;;;

Καλημέρα το M5 500,00 ΚΑΙ ELS3 290,00 ( τιμές μετρητοίς )
Οσο γιά το ακουσμάτους μπωρείς να τα ακούσεις εδώ .

Last edited:
Απάντηση: Re: ..."Μικρά-Διακριτικά" ηχεία....Audio Spectrum or not

Εγώ θα ξεχνούσα τις διακριτικότητες, θα έβαζα τα Pods και θα πουλούσα μούρη ντιζαινάτη. Και ακούγονται καλά.

+1
Ετυχε να ακουσω τα blueroom και εμεινα πραγματικα αφωνος απο την αποδοση τους. Εχουν λιγο εκκεντρικο ντιζαιν (σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι) αλλα ειναι πολυ καλα. Αν μπορεσεις πιστευω οτι αξιζει να τα ακουσεις.

για τι τιμές μιλάμε για τα cinepod και minipod, Ξέρει κανείς;

Που μπορούμε να τα ακούσουμε;

Τιμες δεν ξερω. Γνωριζω οτι τα φερνει η ΑΠΟΘΗΚΗ. Μπορεις να τα βρεις ομως και στο ebay σε καλες τιμες!!!