Μικρή και οικονομική TV!

καλημερα.ειμαι και εγω ετοιμος για αγορα μιας μικρης τβ.τελικα πια απο τις δυο αξιζει η f5000 ή LG 23 που εγραψε ο yperion???εχω την εντυπωση πως η f5000 αυριο ειναι προσφορα στην ηλεκτρονικη στα 159ευρο.

Μια εξαιρετική επιλογή μόνο για αυτήν την εβδομάδα είναι η Toshiba. Την έχω δει σε φίλο μου και έχει εξαιρετικό χρώμα και ήχο. Αν θέλεις να έχει και PVR (κάτι πολύ σημαντικό κατά τη γνώμη μου, το οποίο απουσιάζει και από τις τρεις παραπάνω τηλεοράσεις που έχουν προταθεί) και εφόσον εμπιστεύεσαι τις TurboX υπάρχει και αυτή. Είναι πολύ καλή αλλά στις αξιολογήσεις υπάρχει κάποια μικρή γκρίνια ως προς τον ήχο.

καλημερα.ειμαι και εγω ετοιμος για αγορα μιας μικρης τβ.τελικα πια απο τις δυο αξιζει η f5000 ή LG 23 που εγραψε ο yperion???εχω την εντυπωση πως η f5000 αυριο ειναι προσφορα στην ηλεκτρονικη στα 159ευρο.[/QUO

βρηκα και αυτη LG 22MN43D-PZ MPEG4 LED αξιζει??

για αυτη 22MN43D-PZ MPEG4 LED ολα τα καταστηματα γραφουν 1920χ1080 αλλα η lg λεει 1366χ768

FullHD είναι....

http://www.lg.com/de/monitor-tv/lg-22MN43D

Η Ελληνική σελίδα της LG είναι λάθος.

Έχει όμως πάνελ TN και όχι IPS οπότε καλύτερα να την αποφύγεις για χρήση ως τηλεόραση.

ευχαριστω.παντως απο τα γραφομενα σου θεωρεις καλυτερη την lg απο την samsumg f5000 ετσι???

Εγώ όχι... Κατ'αρχάς απεχθάνομαι τα ips (έστω και με το πλεονέκτημα της γωνίας θέασης) και επίσης όσα monitor-tvs έχω δει (κάποια παλαιότερα είναι η αλήθεια) είχαν χάλια απόδοση στο τηλεοπτικό, οπότε παίζει να τίθεται και θέμα καλύτερου δέκτη - επεξεργαστή εικόνας στις TVs.

Last edited:
ευχαριστω.παντως απο τα γραφομενα σου θεωρεις καλυτερη την lg απο την samsumg f5000 ετσι???

Δεν είπα ότι είναι καλύτερη , αλλά σίγουρα σε σχέση με πάνελ TN που συνήθως έχουν τα μόνιτορ καλύτερα IPS.

Δεν είπα ότι είναι καλύτερη , αλλά σίγουρα σε σχέση με πάνελ TN που συνήθως έχουν τα μόνιτορ καλύτερα IPS.

τις ειδα απο κοντα μιλαω για την lg 23ma53d και την samsung 22 f 5000 .μου φανηκε καλυτερη η samsung αλλα η μια ιντσα διαφορα ειναι πλεονεκτημα στην lg.