Μικρη οριζοντια γραμμη σε sony w905

aggelos29

AVClub Enthusiast
22 October 2011
761
Καλημερα παιδια στη sony μου w905 μονο οταν βαζω την εφαρμογη youtube μου παρουσιαζει τις τελευταιες μερες μια οριζοντια γραμμη περιπου 4 cm στο πανω δεξι μερος της οθονης,στη πανω δεξια γωνια.Δεν το κανει σε ολα τα video του youtube,σε καποια παει να την εμφανισει κ μετα την παιρνει πισω,σε αλλα την δειχνει μονιμα οσο παιζει το video.Επισης οταν παιζω απο το browser youtube σε video που εμφανιζοτανε η γραμμη,εδω δεν εμφανιζεται πουθενα.Γενικα το κανει μονο στην εφαρμογη youtube.Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να ειναι,αξιζει να μπλεξω με service κτλ???​

Last edited:
θεωρω οτι σε καποιο firmware update αυτο που εχει θα στρωσει. Οπως τα περιγραφεις ειναι θεμα software και οχι hardware....

Παρεπιπτοντως αυτο το θεμα εχω την εντυπωση οτι προεκυψε μετα απο το τελευταιο firmware update!

Επανερχομαι στο θεμα απλα για να ενημερωσω οτι λυθηκε,ετσι ξαφνικα μια μερα εξαφανιστηκε η γραμμη,αλλα αυτο εγινε χωρις καποια αναβαθμιση.Αυτο εδω συνεβαινε : https://www.youtube.com/watch?v=LY7KuDygqnU και απ"οτι διαπιστωσα δεν ημουν ο μονος.Τελος καλο,ολα καλα!