- 5 September 2010
- 709
Πιστεύοντας πως τα κομπολόγια είναι ο πρόγονος και ο πατέρας του σημερινού αντρικού γκατζετ καθώς έβγαιναν σε χρώματα, μεγέθη, υλικά και σχήματα πολλά, για κάθε βαλάντιο, γούστο και οικονομική κατάσταση τολμώ να σας παρουσιάσω τη μικρή μου συλλογή. Βρίσκεται στον επαγγελματικό μου χώρο και πολλές φορές την χαζεύω γιατί με ξεκουράζει. Να ομολογήσω πως έχει μείνει στάσιμη εδώ και καιρό. Οι λόγοι; Από τους γνωστούς( η καταραμένη και χιλιοειπωμένη κρίση) έως και την ψώρα με τον ήχο που άλλαξε λιγάκι τους καταναλωτικούς μου προορισμούς και ορίζοντες. Και κει βέβαια πλέον έβαλα φρένο αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Λοιπόν, εισαγωγικά να πω πως τα κομπολόγια είναι από φυσικά υλικά και άρχισε η συλλογή τους γιατί μου αρέσει το κομπολόι στο χέρι, με χαλαρώνει.Ας κάνω πάλι μια σύνδεση με το γκατζετ καθώς τα κεχριμπαρένια κομπολόγια εκλύουν ηλεκτρόνια, δεν είναι άλλωστε τυχαια η ονομασία του κεχριμπαριού στην αρχαιότητα, ήλεκτρον.Έτσι λοιπόν μπορούμε να πούμε πως ήταν οι πρώτοι ιονιστές!
Μια γενική άποψη της προθήκης που είναι αναρτημένη στον τοίχο με έναν ελαφρύ φωτισμό απο led's.
Η επένδυση της προθήκης είναι από μπλε ρώσικο βελούδο των αρχών του 1900, ρετάλι από ύφασμα που έραψε αείμνηστο αγαπημένο μου προσώπο.

Η συνέχεια αργότερα
Λοιπόν, εισαγωγικά να πω πως τα κομπολόγια είναι από φυσικά υλικά και άρχισε η συλλογή τους γιατί μου αρέσει το κομπολόι στο χέρι, με χαλαρώνει.Ας κάνω πάλι μια σύνδεση με το γκατζετ καθώς τα κεχριμπαρένια κομπολόγια εκλύουν ηλεκτρόνια, δεν είναι άλλωστε τυχαια η ονομασία του κεχριμπαριού στην αρχαιότητα, ήλεκτρον.Έτσι λοιπόν μπορούμε να πούμε πως ήταν οι πρώτοι ιονιστές!
Μια γενική άποψη της προθήκης που είναι αναρτημένη στον τοίχο με έναν ελαφρύ φωτισμό απο led's.
Η επένδυση της προθήκης είναι από μπλε ρώσικο βελούδο των αρχών του 1900, ρετάλι από ύφασμα που έραψε αείμνηστο αγαπημένο μου προσώπο.

Η συνέχεια αργότερα
Last edited: