Μικρο-αθορυβο+να τα κανει ολα!

δεν ξέρω αν φταίει η 4500HD που έχει το λαπτοπάκι μου (που δεν νομίζω), αλλά ενώ στα άλλα ανάβει το [DXVA] σε αυτό δεν... τώρα το τι λέει η θεωρία όταν η πράξη το διαψεύδει... μάλλον μικρή σημασία έχει. Και έχω και άλλα δείγματα μη DXVA συμβατού υλικού... και από όσο ξέρω στα 1080p είναι περισσότερα τα μη συμβατά.
Τέλος πάντων, δεν αλλάζει κάτι, όσοι βασίζονται σε DXVA μπορεί να βρουν και μη συμβατό υλικό. Και εκεί θα χρειαστούν cpu raw power.

εγω θελω κινηση <βουτυρο> ειτε 23,796 ειτε 24 ειτε 1000π :p . i3 λοιπον..

Να εξηγησω λιγο το βουτυρο που ειπα πιο πανω.Αυριο θα ξανασυνδεσω pc-tv-ενισχυτη να δω αυτο για τον Hd ηχο.Αλλα θελω να ξανατσεκαρω και την εικονα μια που κατεβασα και τους καινουργιους drivers της ΑΤΙ.Βουτυρο λοιπον , εχει το Popcorn.Δεν καταλαβαινεις στην ταινια ειτε 720 ειτε 1080 ειτε full BR , αν σκαλωνει αν σπαει και γενικα η κινηση στην καμερα ειναι μαλακη.Επισης η ταινια παιζει χωρις να δειχνει οτι ζοριζεται..δεν ξερω πως να το περιγραψω αλλιως-δεν μου ερχεται αλλη λεξη τωρα.Στο pc η εικονα ο κορεσμος ειναι σχεδον τα ιδια ή και ιδια..Η κινηση ομως εχει κατι ψηφιακο..δεν ξερω πως να το πω αλλιως ουτε και εδω..

Last edited:
μηπως εννοεις αυτο που προσθετει frame και φαινονται οι ταινιες σαν σαπουνόπερα
Posted via Mobile Device

Απάντηση: Re: Μικρο-αθορυβο+να τα κανει ολα!

μηπως εννοεις αυτο που προσθετει frame και φαινονται οι ταινιες σαν σαπουνόπερα
Posted via Mobile Device

Δεν προσθέτει frames το PCH... απλά τις παίζει σωστά...:award:

Re: Απάντηση: Re: Μικρο-αθορυβο+να τα κανει ολα!

Δεν προσθέτει frames το PCH... απλά τις παίζει σωστά...:award:
:ernaehrung004:
σωστος ! Ετσι θελω να παιζει και το pc.Μα τοσο δυσκολο ειναι?

Potrioli συμφωνα με αυτο που λες για τον επεξεργαστη , εχει σημασια τι καρτα γραφικων θα βαλουμε? Νvidia / Ati?

Λοιπον κίνηση βούτυρο με Intel Sandy Bridge το αποκλείω. Οι οδηγοί της Intel έχουν ακόμα πρόβλημα με τα 23,976. Απλά δεν κλειδώνουν στα 23p αλλά μόνο στα 24p. Χάνουν ένα frame ανα 40" κάτι που το καταλαβαίνουν όλοι, φαντάσου εσύ που "ψυρίζεις" την κίνηση.

ΑΤΙ για σιγουριά στα 23,976 και βέβαια HD Bitstreaming.

Λοιπον κίνηση βούτυρο με Intel Sandy Bridge το αποκλείω. Οι οδηγοί της Intel έχουν ακόμα πρόβλημα με τα 23,976. Απλά δεν κλειδώνουν στα 23p αλλά μόνο στα 24p. Χάνουν ένα frame ανα 40" κάτι που το καταλαβαίνουν όλοι, φαντάσου εσύ που "ψυρίζεις" την κίνηση.

ΑΤΙ για σιγουριά στα 23,976 και βέβαια HD Bitstreaming.

μα καλα και αυτοι γιατι δεν το φτιαχνουν?
Posted via Mobile Device

Posted via Mobile Device

Η Intel εξακολουθεί να ισχυρίζεται οτι όλα είναι καλά. Τα προβλήματα στην κίνηση (σωστό 23,976) των Clarkdale απ' οτι ξέρω ισχύουν και στους Sandy Bridge. Οι φήμες λένε πως το λάθος εστιάζεται στον σχεδιασμό του πυρήνα του επεξεργαστή και μόλις έγινε αντιληπτό οι Sandy Bridge ήταν ήδη στο στάσιο παραγωγής.

Last edited:
Απάντηση: Re: Μικρο-αθορυβο+να τα κανει ολα!

http://www.asrock.com/nettop/index.asp απο εδω κανει τιποτα κανενα ? οχι αυτα με τους ΑΤΟΜ

Πες μου Budget. Τα συγκεκριμένα που κοιτάς έχω την αίσθηση οτι είναι ακριβά. Απ' ότι ξέρω Nettop μικρό με AMD Zacate βγάζουν οι ZOTAX με την Asrock, αλλά που τα βρίσκεις είναι το θέμα.

Κάτι σε mini-itx δεν σου κάνει; Θα είναι λίγο μεγαλύτερο, αλλά θα έχεις ευελιξία στο Hardware. Εγώ χρησιμοποιώ ένα κουτάκι της Silverstone το Sugo SG05 http://www.silverstonetek.com/products/p_contents.php?pno=SG05&area= και είμαι υπερευχαριστημένος.

Posted via Mobile Device

Η Intel εξακολουθεί να ισχυρίζεται οτι όλα είναι καλά. Τα προβλήματα στην κίνηση (σωστό 23,976) των Clarkdale απ' οτι ξέρω ισχύουν και στους Sandy Bridge. Οι φήμες λένε πως το λάθος εστιάζεται στον σχεδιασμό του πυρήνα του επεξεργαστή και μόλις έγινε αντιληπτό οι Sandy Bridge ήταν ήδη στο στάσιο παραγωγής.

Διαβάστε το λινκ που είχα δώσει στην δεύτερη σελίδα στον anand, τα γράφει αναλυτικά...
Εχει δίκιο σε αυτό που λέει ο Αυγερινός.

Διαβάστε το λινκ που είχα δώσει στην δεύτερη σελίδα στον anand, τα γράφει αναλυτικά...
Εχει δίκιο σε αυτό που λέει ο Αυγερινός.

Εγώ το λέω γιατί είχα αυτήν την σκέψη και αγόρασα μητρική με Intel i3. Στην πορεία κατάλαβα πως δεν είναι εφικτό το 23,976 και βαρέθηκα να προσπαθώ. Με την προσθήκη της ΑΤΙ 5450 κίνηση "βούτυρο" που λέει και ο Zilmer και αβίαστα - πανεύκολα HD Bitstreaming.

Οπότε, αν και δεν έχω εμπειρία και σύμφωνα με αυτά που λες και εσύ, με AMD Zacate όλα ΟΚ.

Τώρα η λύση Mini-itx αν και μεγαλύτερη σε μέγεθος απ' το Nettop σου δίνει βιωσιμότητα σε βάθος χρόνου με μια απλή αναβάθμιση.

Last edited:
μια χαρα ειναι Αυγερινε αυτο.Ετσι και αλλιως το προηγουμενο που ειχα (υφισταται ακομα αλλα κανει χρεη pc στο γραφειο) , ηταν της thermatake με οθονουλα κουμπακια κτλ αλλα γκουρμουτσα για τα γουστα μου.
Τωρα με τον Ι3 με μπερδεψες...εχεις Ι3 λες αλλα με προσθηκη ΑΤΙ επαιξε καλα.Εγω δεν εχω Ι3 στον υπολογιστη που κανω πειραματα , αλλα εχει ΑΤΙ (νομιζω 5570).Τελος παντων για να μην το μπερδευουμε το θεμα : απο οτι καταλαβα η ΑΤΙ ειναι must.Ο επεξεργαστης? μας κανει και AMD ?