Μικρο-αθορυβο+να τα κανει ολα!

Και μετά θα χρειαστώ βοήθεια για το στήσιμο και σετάρισμα μιας και έχω μείνει στα xp.
ναι φυσικα οτι θες.Απλα με τα 7αρια θα πεταει.Τα καλυτερα windows (vista ουτε καν μιλαμε-χαλια μαυρα)

ναι φυσικα οτι θες.Απλα με τα 7αρια θα πεταει.Τα καλυτερα windows (vista ουτε καν μιλαμε-χαλια μαυρα)

:ernaehrung004: και με το asrock που πρότεινε ο lykman πέφτει κάτω από τα 400 περίπου στα 375 . Μπριζόνομαι αλλά το χρήμα θα έρθει τον άλλο μήνα. Μέχρι τότε υπομονή.

Last edited:
πολυ καλή η τιμή αλλα μηπως εχει ενα λαθος στις μνημες?
ειναι δυνατον να περνει DDR3 μονο 800/1066?
βασικα δεν ξερω καν αν υπαρχουν 800αρες DDR3
και 1066 ειναι πιο σπανιες και ποιο ακριβες απο τις 1333

Re: Απάντηση: Μικρο-αθορυβο+να τα κανει ολα!

πολυ καλή η τιμή αλλα μηπως εχει ενα λαθος στις μνημες?
ειναι δυνατον να περνει DDR3 μονο 800/1066?
βασικα δεν ξερω καν αν υπαρχουν 800αρες DDR3
και 1066 ειναι πιο σπανιες και ποιο ακριβες απο τις 1333
Αν δεν κάνω λάθος -ας με διορθώσει κάποιος- αυτή είναι η αναβάθμιση για να δεχτεί μνήμες 1333.

εβλεπα ενα βιντεακι στο youtube που βαζανε να παιξει με το mpc-ht ταινια 1080p.Εφτανε ο επεργαστης μεχρι το 80% , και δεν επεφτε κατω απο 60% αν θυμαμαι καλα.Ρε γμτ εγω εχω θεωρω παλιο επεξεργαστη,dual core E6500 στα 2.93GHz και δεν φτανει ουτε μεχρι 30%.Πως γινεται αυτο?επειδη η καρτα ειναι onboard?Φαινεται ασχετη η ερωτηση , αλλα δεν εχω ξαναπαρει ποτε ολα σε ενα και μου φαινεται κουφο

καλα χθες εβλεπα το mechanic και μου εβγαλε την παναγια το λαπτοπ . αν ειχε πλαισιο ανοιχτο θα ειχα ψωνισει. αλλα τα λεφτα τα εφαγα σε eyefinity! !!
οποτε προς τον ιουνιο το βλεπω. lykman ποτε βγαινει η καινούργια. σειρα?
Posted via Mobile Device

Οι σχετικά χαμηλές ταχύτητες μνήμης, είναι ένα από τα limitation της πλατφόρμας... το ίδιο και στους ΑΤΟΜ... συν ότι ακόμα και δύο ίδια στικ να μπουν, πάλι single channel τις δουλεύει... Πάντως και ψηλότερης ταχύτητας να μπουν, αυτό θα τις δουλέψει στην μέγιστη που μπορεί. Οπως και τα ΑΤΟΜ δλδ. Νομίζω πάντως ότι 1333 είναι μια χαρά για συστήματα σαν αυτά (χαμηλών επιδόσεων).

@zilmer: Για δώσε λινκ να δω youtube... για 80% (που είναι πράγματι πολύ), είχε ανάψει το [DXVA]?

Ο 6500 σου όπως είχα ξαναπεί, παίζει να είναι και 10 φορές πιο γρήγορος από αυτές τις κατηγορίες συστημάτων... Δες σύγκριση με τον μικρότερο Ε6300: http://www.anandtech.com/bench/Product/328?vs=94

@simacom: τι λάπτοπ έχεις? Για την νέα φουρνιά APU ξέρω μόνο ότι φήμες είχε γράψει το xbitlabs και είχα μεταφέρει εδώ, δεν έχω βρει κάτι περισσότερο...

Σύντομα πάντως θα είναι και τα Liano διαθέσιμα... (ανώτερα APU, μια κατηγορία δλδ που θα μπει μεταξύ των Ε350 και των μελλοντικών Phenom)

Last edited:
liano ? για πες!!!

απο λαπτοπ εχω ενα ψιλο παλιο core2duo e7500 4gb ram αλλα nvidia 8400gs που δεν παιζει 1080 και ολο τον φορτο τον τρωει ο cpu.
Posted via Mobile Device

Απάντηση: Re: Μικρο-αθορυβο+να τα κανει ολα!

liano ? για πες!!!

απο λαπτοπ εχω ενα ψιλο παλιο core2duo e7500 4gb ram αλλα nvidia 8400gs που δεν παιζει 1080 και ολο τον φορτο τον τρωει ο cpu.
Posted via Mobile Device

ο επεξεργαστής σου θεωρητικά παίζει τα πάντα όλα... Αν ζορίζεται, κάτι άλλο πρέπει να φταίει... Οχι πάντως η ισχύς του... Το mpc hc πως παίζει? DXVA? μήπως να έβαζες απλό mpc με κανά coreAVC να αναλάμβανε αποκλειστικά το cpu?

amd liano APU -> δες google, αλλά αν κάθε φορά περιμένουμε για τα καλύτερα & επόμενα... δεν θα αγοράσουμε ποτέ κάτι... Αυτά θα είναι πολύ ισχυρότερα, αλλά φυσικά θα καίνε και παραπάνω...

τα liano είναι. αντίστοιχα. με τα I3.οποτε θα έχουν και κατανάλωση πιο μεγαλη.
Posted via Mobile Device

με xbmc και vlc με το hardware. acceleration off. πάντως με bluray iso απο arcsoft και powerdvd παιζει μια χαρα με hardware. accelaration off
Posted via Mobile Device

lykman με απογοητευσες..δλδ αν στον AMD που ελεγα του βαλουμε κανενα βαρυ m2ts θα ανατιναχτει ? :p

Απάντηση: Re: Μικρο-αθορυβο+να τα κανει ολα!

lykman με απογοητευσες..δλδ αν στον AMD που ελεγα του βαλουμε κανενα βαρυ m2ts θα ανατιναχτει ? :p

Γιατί απογοητεύτηκες? Αυτά τα μηχανάκια είναι σούπερ για αυτό που συζητάμε, αρκεί το υλικό που θα τους ρίχνουμε να είναι συμβατό με DXVA ώστε να αναλαμβάνει η κάρτα γραφικών και ΟΧΙ ο επεξεργαστής... Τα ίδια που λέγαμε δλδ και για τα ΙΟΝ μηχανάκια. Οι επεξεργαστές είναι... της ταλαιπωρίας. :ernaehrung004:

lykman Να σε ρωτησω κατι τελευταιο.Εχω το thermatake 101 με τον επεξεργαστη που σου ειπα , και μια ΑΤΙ 5570.Να το αφησω σαλονι αυτο? θα τα παει καλυτερα και αν θα εχει προβλημα στο 23,976
Σορυ που σε κουραζω

Γενικα θελω να ασχολουμαι μονο με το software(xbmc) και τις ταινιες.Οχι με το hardware.Εστω να προτεινει καποιος οτιδηποτε σταθερο και αξιοπιστο

Εννοείται ότι αυτό που έχεις είναι ανώτερο... Δυνατότερο και πληρέστερο και από το δικό μου... Και από όσο θυμάμαι, με αυτά τα κομμάτια που έχει, μπορεί να κάνει τα πάντα σωστά (23.976, hd audio, cpu power αρκετή για να παίξει και χωρίς h/a...) κλπ...

Υποτίθεται ότι κοιτάμε αυτά τα μικρά αν δεν έχουμε κάτι άλλο (ή έχουμε κάτι που δεν κάνει όλα τα παραπάνω ή έστω τα περισσότερα από αυτά), και έχουμε περιορισμένο budget αλλά και θέλουμε κάτι που να μην πιάνει χώρο, να μην ακούγεται, και να μην καίει...

Αν κάποιος δεν έχει θέμα χώρου - μεγέθους - χρημάτων, φτιάχνει κάτι.. σαν το δικό σου! (φυσικά υπάρχουν βελτιώσεις, μπορεί να πάρει κάποιο νεότερο και ψυχρότερο επεξεργαστή για μικρότερες εκλύσεις θερμότητας (μικρότερες ανάγκες ψύξης -> λιγότερος θόρυβος), και κάποια πιο μικρή και silent ΑΤΙ ή από τις νέες nVidia).

ευχαριστω πολυ καλο Πασχα.Θα ψησω ενα αρνι DTS HD :flipout::flipout:
:ernaehrung004:

lykman να ρωτήσω κάτι.
Το προβλημα με τα 23,976 Ηz δεν ειναι του i3.
ειναι των ενσωματομενων γραφικών της intel ΗD2000/HD3000
δηλαδή αμα παρεις i3 & Ati 5xxx/6xxx δεν θα εχεις προβλημα ,ετσι?

lykman να ρωτήσω κάτι.
Το προβλημα με τα 23,976 Ηz δεν ειναι του i3.
ειναι των ενσωματομενων γραφικών της intel ΗD2000/HD3000
δηλαδή αμα παρεις i3 & Ati 5xxx/6xxx δεν θα εχεις προβλημα ,ετσι?

Εννοείται μόνο όταν χρησιμοποιείς την εσωτερική κάρτα γραφικών του ι3