Μικρο-αθορυβο+να τα κανει ολα!

η asus deluxe πραγματικά τα σπάει.
οταν σκεφτομουνα να πάρω ενα zacate, ηταν η πρώτη μου επιλογή
δεν την έβρισκα ουτε Ελλάδα. ουτε στα Ευρωπαϊκά Amazon.
η τιμή είναι χώμα, δεν ξέρω πως πάει η ισοτιμία αλλά Αμερική πρέπει να κάνει περίπου $170. Αν κάποιος θέλει να πάει σε AMD all-in-one είναι η καλυτερη επιλογή.

Sorry αν σας ζαλιζω με τόσες ερωτήσεις αλλά δυστυχώς δεν έχω πλέον τον χρόνο να ψάχνω μόνος μου να βρω τις απαντήσεις.

Σε αυτο το combo http://www3.hardwareversand.de/articledetail.jsp?aid=45458&agid=1660&lb μπορώ να αλλάξω την ψύξη σε παθητική στο μέλλον καθώς και να προσθέσω extra κάρτα γραφικών;

Ρε σεις, για να μαθαίνουμε και μεις, αυτά τα ανεμιστηράκια στα zacate δεν κάνουν φασαρία; από την πείρα μου, όσο μικρότερη διάμετρος τόσο χειρότερα...

Ρε σεις, για να μαθαίνουμε και μεις, αυτά τα ανεμιστηράκια στα zacate δεν κάνουν φασαρία; από την πείρα μου, όσο μικρότερη διάμετρος τόσο χειρότερα...

Εξαρτάται τις στροφές και το μέρος που βρίσκονται. Σαν γενικός κανόνας ναι έτσι είνια, αλλά πιθανολογώ πως θα γυρίζει σε χαμηλές στροφές και λόγω κουτιού ο θόρυβος θα είναι ελάχιστος.

Το σύστημα πάντως φαίνεται υπέροχο και οι επιλογές για Zacate είναι μια χαρά. Περιμένουμε να μας πείς εντυπώσεις όταν παραλάβεις.

Sorry αν σας ζαλιζω με τόσες ερωτήσεις αλλά δυστυχώς δεν έχω πλέον τον χρόνο να ψάχνω μόνος μου να βρω τις απαντήσεις.

Σε αυτο το combo http://www3.hardwareversand.de/articledetail.jsp?aid=45458&agid=1660&lb μπορώ να αλλάξω την ψύξη σε παθητική στο μέλλον καθώς και να προσθέσω extra κάρτα γραφικών;

παρε την asus κατευθειαν να εισαι σίγουρος. !!!
Posted via Mobile Device

αν εχει κάποιος σκοπό να βάλλει εξωτερική κάρτα γραφικών καλύτερα να μην παρει τίποτα. Ακομα και ενας dual pentium ειναι καλύτερος σαν επεξεργαστης.

Re: Απάντηση: Μικρο-αθορυβο+να τα κανει ολα!

αν εχει κάποιος σκοπό να βάλλει εξωτερική κάρτα γραφικών καλύτερα να μην παρει τίποτα. Ακομα και ενας dual pentium ειναι καλύτερος σαν επεξεργαστης.
συγνωμη , αλλα διαφωνω.Ας εχει και i7 , αν εχει καποια καρτα που σερνεται τι να το κανει?εξαλλου αν εξαιρουμε τα παιχνιδια , τοτε ως media player , εχει σημασια η καρτα.Παρολο αυτα η συγκεκριμενη μητρικη μια χαρα καρτα εχει.
Ασχετο αλλα και σχετικο αλλα θα το ρωτησω.Ποιος ρε παιδια με intel επεξεργαστη δεν ειδε το γνωστο <πηδηματακι> στην εικονα? σαν να μασαει καρε?Και παλι επικαλουμαστε την καρτα γραφικων να σωσει την κατασταση...

Περί εξωτερικής κάρτας γραφικών, σε κάποια τεστ που διάβαζα το είχαν δοκιμάσει, αλλά δεν έχει νόημα στα zacate γιατί ο επεξεργαστής δεν έχει την δύναμη ωστε να την τροφοδοτεί όσο γρήγορα πρέπει με δεδομένα... και ουσιαστικά μένει "αχρησιμοποίητη".

edit:
το http://www3.hardwareversand.de/ είναι αξιόπιστο? το έχει δοκιμάσει κανείς? μεταφορικά και χρόνος αποστολής?

ναι αν ψαξεις προηγουμενα ποστ , καποιος απο εδω ειχε παρει και δεν ειχε κανενα προβλημα.Εχει πολυ καλες τιμες

Δεν λέω πως δεν φαίνεται ενδιαφέρον, αλλά νομίζω βγάλαμε από την εξίσωση και το "αθόρυβο" και "να τα κάνει όλα" με το zacate αλλά κρατήσαμε το "μικρό"...

το τα κανει ολα εννοουσα για εικονα + ηχο .Και νομιζω οτι τα κανει αυτα χαλαρα.Το αθορυβο γιατι ? εγω παρει απο το eshop κατι σαν ...δεν ξερω πως να τα περιγραψω , που κοβουν τις στροφες στα ανεμιστηρακια.Εχω 6αρια ανεμιστηρακια στο παλιο μου htpc και τα εχω κοψει τοσο , που ισα ισα γυρνανε :p .Και φυσικα δεν ακουγεται τιποτα

Ναι, το "όλα" έχει διαφορετική σημασία για τον καθένα...
Π.χ. εγώ θέλω να είναι και κατεβαστήρι (όσο το δυνατόν μικρότερη κατανάλωση) και γρήγορες θύρες σύνδεσης για εύκολες μεταφορές (gigabit lan, esata, usb3), αλλά από την άλλη ούτε παιχνίδια παίζω ποτέ, ούτε γκάζια με νοιάζει να έχει...
Ενώ το "μικρό" και "αθόρυβο" έχει προφανώς για όλους την ίδια σημασία... :ernaehrung004:

ε ναι..αρα συμφωνουμε-κατεβαστηρι μια χαρα κανει (εδω που τα λεμε ολα κανουν), απο συνδεσεις ειναι turbo , τωρα παιχνιδια μην το αποκλειεις..οχι να παιξεις , αλλα οτι κατι θα καταφερνει..

Re: Απάντηση: Μικρο-αθορυβο+να τα κανει ολα!

συγνωμη , αλλα διαφωνω.Ας εχει και i7 , αν εχει καποια καρτα που σερνεται τι να το κανει?εξαλλου αν εξαιρουμε τα παιχνιδια , τοτε ως media player , εχει σημασια η καρτα.Παρολο αυτα η συγκεκριμενη μητρικη μια χαρα καρτα εχει.
Ασχετο αλλα και σχετικο αλλα θα το ρωτησω.Ποιος ρε παιδια με intel επεξεργαστη δεν ειδε το γνωστο <πηδηματακι> στην εικονα? σαν να μασαει καρε?Και παλι επικαλουμαστε την καρτα γραφικων να σωσει την κατασταση...

Η κάρτα γραφικών πρέπει να είναι ικανή να κάνει σωστά τα παρακάτω δύο πράγματα:

1) Έξοδο στα 23.976Hz
2) Έξοδο σήματος bitstream για DTS-HD MA και TrueHD

Τα παραπάνω δυο πράγματα είναι γνωστό ποιες οικογένειες καρτών τα κάνουν σωστά..

Η ισχύς της κάρτας γραφικών σε 3D είναι άχρηστη σε ένα HTPC, εκτός αν έχει κάποιος ειδικές απαιτήσεις (αυτοί που έχουν, ξέρουν τι να πάρουν..).

Βασικά τα μικρότερα μοντέλα από τις γκάμες των Ati και Nvidia είναι υπέρ αρκετά για HTPC (εφόσον ισχύουν τα 1) και 2)).

oικογενειες καρτων? τι εννοεις Δημητρη? ΑΤΙ ξερω εγω πανω απο 5χχ σειρα εισαι μια χαρα.Εννοεις και καποιες Nvidia?
Σε ολα τα αλλα συμφωνω.Καλα για 3D δεν μιλαμε καθολου (full 3d).Εκει θες βαρβατα πραγματα-πας αλλου

Ακριβώς αυτό εννοώ με τις οικογένειες, Ati 5xxx και πάνω, και αντίστοιχα κάτι παρόμοιο στις Nvidia (δεν τις ξέρω καλά..).

Λέγοντας 3D εννοούσα την ισχύ των καρτών σε 3D γραφικά, όχι video.

Το 3D video παραδόξως είναι πια σχετικά εύκολο.

σε καποιο thread ειχαμε δει οτι καπως απο το MPC-HT μπορουσες να κανεις κατι σαν το intelligent frame creation της Panasonic και γενικα των TV. Να μην εχει judder. Αυτο τι επεξεργαστη χρειαζεται?

Αναλόγως τις απαιτήσεις σου, από πολύ γρήγορο διπύρηνο (αν υπάρχει και HW acceleration από cuda για να βοηθάει) έως επεξεργαστή από το μέλλον.

Ένα τέτοιο σύστημα δεν είναι σε καμία περίπτωση "μικρό + αθόρυβο".

πας για την αλλη κατηγορια " τεραστιο + θορυβωδες " :D

να συγκεντρωσω μερικες αποριες(και σκεψεις) μου , και αν εχει καποιος την καλοσυνη να μου τις λυσει
1) σε βιντεακι στο youtube εχω δει οτι ο AMD350 , οταν αναπαραγει mkv 1080p χρησιμοποιει περιπου το 80% της ισχυς του.Βασικα με αφηνει αδιαφορο , αλλα ηθελα να ρωτησω , αν το mkv ειναι το πιο βαρυ που υπαρχει , θα εχει προβλημα?Τα M2TS ειναι πιο βαρια?Για ισχυ παντα μιλαω.Επισης αν δω 3 ταινιες μαζι την μια πισω απο την αλλη , θα εχει προβλημα ?
Βασικα εννοω , αν ζεσταινεται και αν <κρεμαει>.
2) Τα media players ΔΕΝ μπορουν να αναπαραγουν BR με 3D (τα γνησια δισκακια , αν γινομαι κατανοητος).Σε αυτο το κουτακι που λεμε , αν του προσθεσουμε ενα BR-ROm , και το βαζουμε να ανοιγει Default , με το powerdvd για παραδειγμα , θα εχει προβλημα? θα φτανει η ισχυς του?
3)Για να μην ανοιγω αλλο νημα.. UBUNTU VS WINDOWS 7.
Με ενδιαφερει μονο να ειναι συμβατα (ubuntu) με : α) Hd ηχο β) power dvd γ) winrar δ) Νero ε)mtorrent
Τα ειδα για λιγο που τα εβαλα , σαν πιο γρηγορα , αλλα κατι εγινε και τωρα δεν μπορω να τα περασω.Εχουν προβληματα συμβατοτητας με τα γνωστα προγραμματα (οχι παιχνιδια)
Τελος , αν στο κουτακι ΔΕΝ βαλουμε δισκο εσωτερικο , αλλα ενα φλασακι μονο , ισα ισα για να κανει install τα ubuntu ...γινεται?
Ευχαριστω και συγνωμη αν ζαλισα