Μικρό Κεντρικό

johmil_gr

Established Member
3 December 2009
207
Καλησπέρα παιδιά. Ρωτάω το εξής:
θέλω να στήσω τα ηχεία μου για Home cinema αλλα και κυρίως για την μουσική. Εχω καταλήξει στα Monitor Audio Br5 ή Bx5 για L-R και ενισχυτή τον Pioneer VSX 920. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής. Έχω πρόβλημα στην τοποθέτηση του κεντρικού γιατί δεν μπορώ να βάλω μεγάλο ηχείο , ελέω και συζύγου αλλά και χώρου. Πχ το κεντρικό πρέπει να μπει κάτω απο την τηλεόραση (που είναι το τζάκι όμως) και άρα η πρέπει να μπεί ενδιάμεσα τζάκι Tv άρα να έχει μικρές διαστάσεις ή να έβαζα το αντίστοιχο monitor audio πάνω σε βάση και πιο μπροστά απο την TV αλλά η σύζυγος δεν θέλει να ακούσει για την τελευταία λύση. "Σου έκανα την χάρη και θα πάρουμε μεγάλα ηχεία (κολώνες) και θα ακούμε μουσική αλλα μη μου βάλεις κανένα μεγάλο και μπροστά μπροστα"
Επειδή λοιπόν δεν μπορώ να ακούω γκρίνια γυναικών αποφάσισα να ρωτήσω κι εσας αν η λυση να βάλω για κεντρικό το B&W M1 πχ (που της αρέσει κιολας) ή το Crystal Audio Plasma Central θα μου κάνει πολύ χάλια τον ήχο.
Ξέρω οτι κανονικά πρέπει το κεντρικό να είναι το ίδιο των L-R αλλά....
Αν βέβαια σας έρχεται κάποια άλλη λύση-πρόταση ή αν τα έχετε δοκιμάσει βεβαίως και θα με βοηθούσατε.....:a0210::a0210:

Tι διαστασεις εχεις ?
Καποιο απο τα παρακατω πως σου φαινονται ?

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1374967&postcount=11

Βάθος πρέπει να παίζει στους 8 -10 πόντους max. για μήκος και υψος δεν έχω τόσο πρόβλημα αρκει να μην βγαίνει αντιαισθητικά πολύ μπροαστά.
Τα συγκεκριμένα ποια είναι? και πως ακούγονται?

11 ποντους ειναι το βαθος τους. Ειναι xavian
To κεντρικο στην φωτο ειναι το mia c, τα L/R (που κανονικα ειναι κεντρικα) ειναι τα duetto c.
Για την χρηση / χωρο που τα εχω παιζουν καλα.