μικρό monitor

AlexT_

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,458
Θεσσαλονίκη
Επειδή ακούω και μουσική από το media player και δεν θέλω να έχω ανοιχτή τηλεόραση, είμαι σε αναζήτηση ενός μικρού monitor σε όσο λιγότερες ίντσες γίνεται. (από 3,5'' έως 7'') Η βασική προϋπόθεση είναι να έχει video in.
Αλήθεια αυτά τα digital photo frames έχουν video in ή μόνο card reader & usb?
Θα με ικανοποιούσε απόλυτα κάτι τέτοιο:
http://www.sweex.com/en/assortiment/sound-vision/digital-photo-frames/MM006
αν είχε video in.

Ακούω τις προτάσεις σας :ears: :

Αλεξη το sweex για low budjet δεν ειναι κακο. Το εχω τσεκαρει και εγω για την εργασια μου αλλα για μενα μαλλον λιγο ειναι . Για αυτο που το θες εσυ ομως αναλογα και τα χρηματα που διαθετεις υπαρχουν και αλλα.
Επισης καλο και διασημο....ειναι και το Lilliput ενα κινεζικο που κανει θραυση στους indy κινηματογραφιστες σαν field monitor.

Προσοχη ομως εχει πολλα διαφορετικα μοντελα.

υγ

Μην σε παω σε τιποτα extreme που κοιταζω εγω...

Αλέξη, βρες μια φθηνή 7" lcd τηλεόραση μέχρι 70 ευρώ, όλες έχουν video in με jack και έχουν και το καλώδιο στην συσκευασία....

θα σου βγουν τα ματια,αν εισαι εστω και σε 2-3 μετρα θα πρεπει να σηκωνεσαι για να αλλαζεις φακελο,καλλιτεχνη κλπ.
Σου μιλαω απο αναλογη εμπειρια :smash:, η τηλεοραση τι να παθει αλλωστε? ετσι και αλλιως θα χασει την αξια της πριν χαλασει,διαφορετικα πηγαινε σε μια οθονη 20" μεταχεισμενη,θα βρεις με σχετικα λιγα χρηματα,απλα θα χρειαστεις και αυτο

diJFo4u0lTjZgCNcT9fBm_sVJEhvAP6UXLoSkNjGJw7MvqpAuqAvbub8YN5O_araK6ZTVlNg3RmPtW7nt_AZTmZOE4Fpuq61uYXVjTbQ-1Cvoi4F-bmjaBpunPGS4DYScDhHGa8ymSTI4W-tsDNvxmIANej6bxq_xRFLn0hX25r-0Iid08ETSI6DLLUNYBWGbtkRKRZE

Last edited:
Απάντηση: Re: μικρό monitor

Αλεξη το sweex για low budjet δεν ειναι κακο. Το εχω τσεκαρει και εγω για την εργασια μου αλλα για μενα μαλλον λιγο ειναι . Για αυτο που το θες εσυ ομως αναλογα και τα χρηματα που διαθετεις υπαρχουν και αλλα.
Επισης καλο και διασημο....ειναι και το Lilliput ενα κινεζικο που κανει θραυση στους indy κινηματογραφιστες σαν field monitor.

Προσοχη ομως εχει πολλα διαφορετικα μοντελα.

υγ

Μην σε παω σε τιποτα extreme που κοιταζω εγω...
Χμ..
ψάχνω οικονομική λύση. Αν πάω σε αυτά τα νούμερα, προτιμώ την αγορά της ολοκληρωμένης λύσης Logitech Squeezebox touch.

Δυστυχώς το Sweex σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του, δεν έχει video in.

Οχι λαθος δεν εννοουσα αυτο το sweex. Eνα αλλο εννοουσα που δεν το βρισκω.

Αν ομως η ποιοτητα δεν ειναι προυποθεση δοκιμασε την λυση του Αντωνη.

θα σου βγουν τα ματια,αν εισαι εστω και σε 2-3 μετρα θα πρεπει να σηκωνεσαι για να αλλαζεις φακελο,καλλιτεχνη κλπ.
Σου μιλαω απο αναλογη εμπειρια :smash:, η τηλεοραση τι να παθει αλλωστε? ετσι και αλλιως θα χασει την αξια της πριν χαλασει,διαφορετικα πηγαινε σε μια οθονη 20" μεταχεισμενη,θα βρεις με σχετικα λιγα χρηματα,απλα θα χρειαστεις και αυτο

diJFo4u0lTjZgCNcT9fBm_sVJEhvAP6UXLoSkNjGJw7MvqpAuqAvbub8YN5O_araK6ZTVlNg3RmPtW7nt_AZTmZOE4Fpuq61uYXVjTbQ-1Cvoi4F-bmjaBpunPGS4DYScDhHGa8ymSTI4W-tsDNvxmIANej6bxq_xRFLn0hX25r-0Iid08ETSI6DLLUNYBWGbtkRKRZE
Οθόνη μεγάλη (20'') υπάρχει αλλά δεν ταιριάζει η τοποθέτηση της στο χώρο, για αυτό και ψάχνω μικρή το πολύ μέχρι 7''.

Οχι λαθος δεν εννοουσα αυτο το sweex. Eνα αλλο εννοουσα που δεν το βρισκω.

Αν ομως η ποιοτητα δεν ειναι προυποθεση δοκιμασε την λυση του Αντωνη.
Ναθαναήλ, η ποιότητα δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Το ζητούμενο είναι η ευκολία και μόνο. Λες να υπάρχει μικρό Sweex με video in? Για να ρίξω μια ματιά στο site τους..

Αλέξη, βρες μια φθηνή 7" lcd τηλεόραση μέχρι 70 ευρώ, όλες έχουν video in με jack και έχουν και το καλώδιο στην συσκευασία....
Αντώνη, βασικά είχα στο μυαλό μου τη λύση κάποιου 7'' digital photo frame, αλλά απ' ότι είδα στη συνέχεια δεν έχουν video in.

Αυτά τα καλώδια δεν παίζουν με τις κοινές συσκευές που έχουμε... Εχω δύο από ebay (όταν τα είχα πάρει δεν το ήξερα), πληρούν κάτι περίεργες προδιαγραφές που δεν τις υποστηρίζουν οι "φυσιολογικές" συσκευές.

Re: Απάντηση: Re: μικρό monitor

Ναθαναήλ, η ποιότητα δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Το ζητούμενο είναι η ευκολία και μόνο. Λες να υπάρχει μικρό Sweex με video in? Για να ρίξω μια ματιά στο site τους..

Μωρε εχω δει ενα με μπαταρια κι ολας ...απλα απο ποιοτητα τωρα μην περιμενεις και πολλα.

Για να περιορίσω το εύρος των επιλογών:
Για χωροταξικούς αλλά και αισθητικούς λόγους ζητείται digital photo frame 7-8'', με είσοδο video in ώστε να εκτελεί και χρέη ψηφιακής κορνίζας.
Υπάρχει τέτοια υλοποίηση?

Μάλλον όχι !!!!!

Δες καλύτερα αυτό που έβαλα λινκ...