Μικρο μπατζετ(500 ευρω)πολλες οι απαιτησεις.Μπορω?

stamatinho

New member
23 December 2011
37
Καλησπερα.H αποσταση μου ειναι στα 2μιση μετρα και τη θελω για λιγο απ ολα και gaming 2-3 ωρες τη μερα αλλα καποια Σ.Κ ισως με τη παρεα ξεπερασουμε τις 2-3 ωρες.Επισης τηλεοπτικο μονο ποδοσφαιρο(οχι συνδρομητικο προς το παρον)Υπαρχει καποια μετρια προταση?

Πραγματικα άψογη η 6030. Δεν έχει να ζηλέψει πολλά από την ακριβότερη 6100 σε ποιότητα εικόνας.... κυρίως χάνει στην ομαλότητα κίνησης αλλά έχει εξίσου ζωντανά χρώματα και πολύ καλό τηλεοπτικό σήμα. Σε 3D δεν ξέρω καθώς δεν έχει και τα smart features της 6100. Θέλω πολύ να την αγοράσω στις 46" μιας και είναι bargain αλλά έχω φάει σκάλωμα με το πάχος της πλάτης... μέχρι και η 40αρα Samsung C530 του 2010 που έχω πιο λεπτή είναι......

Μου αρεσει πολυ η samsung αλλα κολαω οτι ειναι 40",στη περιπτωση που κοιταξω για πλασμα πρεπει να περιορισω το gaming αλλιως ειναι σιγουρο το burn in μετα απο 5-6 ωρες ας πουμε παιχνιδιου?Μας εκαψε δηλαδη το ps3.Δυστυχως δε μπορω να ανεβασω μπατζετ διοτι χρειαζετε η tv αλλα ειναι και πολλα αλλα στη μεση.

Μου αρεσει πολυ η samsung αλλα κολαω οτι ειναι 40"...

Όντως μιλάμε για τεράστια διαφορά στο μέγεθος 40" με 41.5" (οι ονομαστικές 42" είναι 41.5" στην πραγματικότητα)...

40-inch-16x9-vs-41,5-inch-16x9.png

Ρε παιδιά τι του προτείνουμε 40"? Θα τον καταστρέψουμε τον άνθρωπο!

Όντως μιλάμε για τεράστια διαφορά στο μέγεθος 40" με 41.5" (οι ονομαστικές 42" είναι 41.5" στην πραγματικότητα)...

40-inch-16x9-vs-41,5-inch-16x9.png

Ρε παιδιά τι του προτείνουμε 40"? Θα τον καταστρέψουμε τον άνθρωπο!

Δεν ξερω τις διαφορες,δεν υπαρχει λογος ειρωνειας.