μικρο πληκτρολόγιο με ποντικι Bluetooth

yiannakas

AVClub Addicted Member
28 September 2006
1,718
Γεια σας
θέλω ένα σχετικά μικρο πληκτρολόγιο για το σαλόνι μου, τόσο μικρό ώστε να μπορώ να παιζω κανα παιχνίδι. Φυσικά μαζι με ποντίκι και όλα με bluetooth σύνδεση.
Το logitech 5500 μου είναι πολυ μεγάλο και το Microsoft δεν βολεύουν τα πλήκτρα για παιχνίδια

ευχαριστώ

4732.1.0.jpg

logitech mediaboard pro, στα ~40-50 το bluetooth

για τίποτα δεν είναι το mini, εκτός αν θες να στραμπουλίσεις κανένα δάχτυλο :laugh:

για τίποτα δεν είναι το mini, εκτός αν θες να στραμπουλίσεις κανένα δάχτυλο :laugh:

μια χαρα ειναι για χρηση HTPC απλα θελει ποντικι γιατι αυτο που δήθεν εχει ειναι αστα να πανε

ναι γιαυτο έλεγα... θα μπορέσει να συνδιαστεί με ένα Bluetooth Ποντίκι της Logitech?

και τα δυο στον ίδιο δέκτη δύσκολο...:grandpa:
Παρε καλυτερα το Logitech της προηγουμενης σελιδας που σου προτεινει ο sfortis.... :a0210:

Έχει και ενσωματωμένο touchpad...

Παρε καλυτερα το Logitech της προηγουμενης σελιδας που σου προτεινει ο sfortis.... :a0210:

και το keysonic εχει touchpad και ειναι και πιο μικρο.Βασικα οποιο βολευει το φιλο...

το keysonic μου φαίνεται οτι ζητάει εξαιρετικά πολλά λεφτά για την μάρκα του και την ποιότητα κατασκευής του.

Το logitech με πολύ ωραίο piano black φινίρισμα και σχεδόν τα μισά λεφτά εντελώς bargain.

Απάντηση: Re: μικρο πληκτρολόγιο με ποντικι Bluetooth

άντε παίξε παιχνίδι με το touchpad!

το keysonic μου φαίνεται οτι ζητάει εξαιρετικά πολλά λεφτά για την μάρκα του και την ποιότητα κατασκευής του.

Το logitech με πολύ ωραίο piano black φινίρισμα και σχεδόν τα μισά λεφτά εντελώς bargain.

Πολύ ωραίο το Logitech, αλλά είσαι σίγουρος ότι παίζει και με PC? Το πουλάνε ως αξεσουάρ για PS3..

Πολύ ωραίο το Logitech, αλλά είσαι σίγουρος ότι παίζει και με PC? Το πουλάνε ως αξεσουάρ για PS3..
Όντως... Αυτο με προβληματιζει κι εμενα.... Εν τω μεταξυ κοιταζω στα διαφορα online μαγαζια και εχει εξαντληθει απο παντου , με εξαιρεση καποια λιγα που το εχουν αρκετα ακριβο σε σχεση με τον ανταγωνισμό....

Πάντως, πρεπει να παιζει και με PC αφού είναι bluetooth....

Εδω έχουν καταφέρει να κανουν το αυθεντικό Sony χειριστήριο Sixaxis του PS3 να παιζει κανονικα σαν χειριστηριο PC -games και σαν ποντίκι (με τους αναλογικους μοχλους) και να λειτουργει και το συστημα διεύθυνσης..... Στο πληκτρολόγιο της Logiteck θα κολήσουμε ? :grinning-smiley-043