μικρο πληκτρολόγιο με ποντικι Bluetooth

Όντως... Αυτο με προβληματιζει κι εμενα.... Εν τω μεταξυ κοιταζω στα διαφορα online μαγαζια και εχει εξαντληθει απο παντου , με εξαιρεση καποια λιγα που το εχουν αρκετα ακριβο σε σχεση με τον ανταγωνισμό....

Πάντως, πρεπει να παιζει και με PC αφού είναι bluetooth....

Εδω έχουν καταφέρει να κανουν το αυθεντικό Sony χειριστήριο Sixaxis του PS3 να παιζει κανονικα σαν χειριστηριο PC -games και σαν ποντίκι (με τους αναλογικους μοχλους) και να λειτουργει και το συστημα διεύθυνσης..... Στο πληκτρολόγιο της Logiteck θα κολήσουμε ? :grinning-smiley-043

Παιζει μια χαρα σε PC.Το εχω εδω και ενα χρονο με bluetooth stick.

παιδια εγω που ειχα το ιδιο προβλημα με το φιλο μας, ηθελα δηλαδη να παιζω στο HTPC και παιχνιδια πηρα ενα Logitech LX710 bluetooth εχει 5 μετρα ακτινα, και οι μπαταριες αντεχουν παρα πολυ, στην αρχη σκεφτομουν να παρω ενα πληκτρολογιο με ενσωματομενο touchpad αλλα κακα τα ψεματα!! μπορεις να παιξεις παιχνιδια? εκτος και αν παιζεις ναρκαλιευτη, πασιεντζα και παλι κουραστικο γιατι δε μπορεις να κανεις drag τα φυλλα ευκολα...
το LX710 το πηρα απο το πλαισιο με 52 ευρω. πολυ στηλατο ελαφρυ και πολυ καλη κατασκευη. πολυ ανετο να γραφεις κειμενα επεισης.

και να επιβεβαιωσω και εγω τους προηγουμενους, ολα τα bluetooth keyboards kai mouse των PC ειναι συμβατα με PS3.