Μικρο προβλημα με EMP-Centauri P.168-W V2 switch

fchef

Senior Member
14 February 2008
470
Λοιπον παιδια εχω συνδεσει το ενλογω switch με το δεκτη (ipbox 9000)

Astra Diseqc NONE Uncommited switch 1
Eutelsat Diseqc NONE Uncommited switch 2
Hotbird Diseqc NONE Uncommited switch 3
Eurobird Diseqc NONE Uncommited switch 4
Astra 28.2 Diseqc NONE Uncommited switch 5

Δουλευει ενταξει αλλα καμια φορα τρωει κολλημα και δεν δινει σημα, χρειαζεται να βγαλω το καλωδιο απο τον δεκτη να κανει reset και στο επομενο reboot του δεκτη ειναι ενταξει παλι.

Στο μενου εχει κατι sequence repeat για το diseqc που τα εχω στο NONE, παιζουν τιποτα ρολο?
Εχει κανεις καμια ιδεα?

σε dm500 το έχω και πριν σε dm800 και ναι τρώει κάτι τέτοια κωλύματα,αλλα σε μένα μονο με restart του δεκτη είναι ok μετά

(αλλα και ο spaun 420 που έβαλα πάλι τρώει τέτοια άμα αλλάζεις γρήγορα τους δορυφόρους)

Λοιπον παιδια εχω συνδεσει το ενλογω switch με το δεκτη (ipbox 9000)

Astra Diseqc NONE Uncommited switch 1
Eutelsat Diseqc NONE Uncommited switch 2
Hotbird Diseqc NONE Uncommited switch 3
Eurobird Diseqc NONE Uncommited switch 4
Astra 28.2 Diseqc NONE Uncommited switch 5
Αν στη θέση Diseqc NONE ορίσεις diseqc A αλλάζει κάτι στη συμπεριφορά του?

(αλλα και ο spaun 420 που έβαλα πάλι τρώει τέτοια άμα αλλάζεις γρήγορα τους δορυφόρους)
Πόσο γρήγορα? Εχω φτιάξει μια λίστα στα αγαπημένα που περιέχει από ένα κανάλι ανά δορυφόρο που έχω σετάρει. Σύνολο 16. Σε λογικές εναλλαγές ανά δορυφόρο δεν έχει πρόβλημα ο 420.
Σε σπάνιες περιπτώσεις που αργεί να κλειδώσει, εμφανίζεται το σήμα σε μερικά δευτερόλεπτα.

Πόσο γρήγορα? Εχω φτιάξει μια λίστα στα αγαπημένα που περιέχει από ένα κανάλι ανά δορυφόρο που έχω σετάρει. Σύνολο 16. Σε λογικές εναλλαγές ανά δορυφόρο δεν έχει πρόβλημα ο 420.
Σε σπάνιες περιπτώσεις που αργεί να κλειδώσει, εμφανίζεται το σήμα σε μερικά δευτερόλεπτα.

δεν είπα ότι το κάνει και κάθε μέρα !!!!!
το κάνει ίσως από τι έχω καταλάβει όταν πάω στο (edision) diseq 4/1 που δεν είναι spaun,(με αλλα δυο lnb πού έβαλα τώρα έβαλα το edision μεχρι να παρω ενα 411)αλλά αυτό όχι με μεγάλη σιγουριά

σε ζηλεύω πάντως που έχεις πει ότι δεν έχεις tune faild,γιατί εγώ έχω αλλά αυτό είναι άλλο πράγμα μάλλον

Απάντηση: Re: Μικρο προβλημα με EMP-Centauri P.168-W V2 switch

με το V2 γραφει το manual οτι θελει NONE.

κανε δοκιμές αλλά τα ρεσετ του δεν θα τα γλιτώσεις :flipout::flipout:

αν βρεις τρόπο βεβαία σφύρα ετσι ? :flipout::flipout:-bye-

Πιο παλια ειχα ανεβασει μια φωτο με ενα διακοπτη μιας ορισμενης μαρκας που το χα τεσταρει ο ιδιος και δεν εμφανιζε το προβλημα που επρεπε να κανεις reboot το δεκτη.Ηταν διπλος ομως και ξερω οτι υπαρχει και με 4.
Για παραπανω δεν ξερω αν βγαινει.