...Πρώτον, πού ακριβώς θα τρέξεις 170 άλογα στους ελληνικούς δρόμους; ...........Αν θέλεις να το πας βρίσκεις.
Δωσε καμιά κατεύθυνση , μέχρι πόσα ευρόπουλα διαθετεις ? θα υπαρχει οικογενειακή χρήση ? πόσα χλμ κάνεις την ημέρα?
Exontaw odhghsei sthn doyleia kai ta 2 (207,corsa) ,το 207 ειναι μακραν πιο ευχαριστο οδηγικα (οδηγουσα και το μικρο κιολας με τα 75 αλογα!).
Απο οτι ξερω επισης το 207 δεν εχει βγει προβληματικο η ζημιαρικο.
Και το corsa ειναι αρκετα καλο αλλα ειναι μουντο και οδηγικα αλλα και σχεδιαστικα.Αδιαφορο δηλαδη.
Εχετε ακουσει το ρητο
'Αν θες μικρο παρε γιαπωνεζικο
Αν θες μεγαλο παρε γερμανικο
και αν θες προβληματα ιταλογαλλικο'
Εγώ θα έβαζα και στις επιλογές το Mitsubishi Colt 1.3. Πολύ δυνατό (σε δυναμομετρήσεις βγάζει μαμά πάνω από 100 άλογα), πολύ πρακτικό σε χώρους κλπ και πιο φθηνό από το jazz. Τέλος έχει 7 έτη εγγύηση (3 εργοστασιακά+4αντιπροσωπείας ελληνικής)που προφανώς θα σου καλύψουν την όποια ουσιαστική ζημιά.
Όταν έρθει η στιγμή για αμάξι μπορείς να βρεθείς με 100 διαφορετικές γνώμες και τελικά να μπλεχτείς περισσότερο.
Ποιά η γνώμη σας μέχρι τα 1400? Είμαι ανάμεσα στα Peugeot 207,Opel Corsa
ΥΓ:Service,αξιοπιστία μετράνε πολύ .
Μιλάς για το τελευταίο Corsa; Για το συγκεκριμένο έχω ακούσει διάφορα προβλήματα (σε αντίθεση με παλιότερα μοντέλα). Τώρα βέβαια το ότι κάποιοι γνωστοί μου είχαν πρόβλημα δε λέει κάτι για το αυτοκίνητο γενικότερα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.