Μικρός λαμπάτος ενισχυτής.

Νίκο, μέχρι τώρα όσοι το αγόρασαν -ξέρω τουλάχιστον 5 που ψώνισαν απ αυτόν τον πωλήτή- τους ήρθε ~250 ευρά όλα μέσα χωρίς κανένα πρόβλημα.
Τα 100$ είναι πολύ καλά αν σκεφτείς ότι απο Ευρώπη θα πήγαινε περισότερα. Εγώ για πικαπ πλήρωσα πριν μερικές βδομάδες 150 απο Αγγλία με απλό ταχυδρομείο.

Εσύ αποφασίζεις.

σίγουρα δεν είχε τελωνείΟ?

θέλω ένα τέτοι μικρό γιά τα ακουστικά μου....

Απάντηση: Re: Μικρός λαμπάτος ενισχυτής.

Mε τον ενισχυτή που προτείνει ο Μορφέας αλλά με τις el 34 παίζει φίλος μου και είναι σοκαρισμένος. Καταπληκτικό κομμάτι για τα λεφτά του.
Δημήτρη εάν έχει τις EL34 μάλλον είναι άλλος ενισχυτής.Αλλιώς του έχει αλλάξει τα φώτα.

σίγουρα δεν είχε τελωνείΟ?

θέλω ένα τέτοι μικρό γιά τα ακουστικά μου....

Είχε τελωνείο αλλά -κι εμένα μου φάνηκε παράξενο- ~30 ευρά.

Γενικότερα και σε μένα δεν έχει σταματήσει τίποτα απο Κίνα.
Ασε που είναι εδώ σε λιγότερο απο βδομάδα. Ενω απο Γερμανία τρεις βδομάδες και βλέπουμε.

Nίκο είναι της ίδιας εταιρείας, ακριβώς το ίδιο design (εξωτερικά). Από ότι ξέρω στοίχισε γύρω στα 300-350 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Βέβαια κάποιο άλλοι στο νετ τον πουλάνε σε υψηλότερες τιμές.
Οι λάμπες του μάλιστα ήταν μέσα σε ξύλινη (με βελούδινο εσωτερικό) θήκη.
Επειδή πιάνουν τα χέρια σας νομίζω πως μπορείτε να τον κάνατε πύραυλο.
Καλημέρα.

Είχε τελωνείο αλλά -κι εμένα μου φάνηκε παράξενο- ~30 ευρά.

Γενικότερα και σε μένα δεν έχει σταματήσει τίποτα απο Κίνα.
Ασε που είναι εδώ σε λιγότερο απο βδομάδα. Ενω απο Γερμανία τρεις βδομάδες και βλέπουμε.

και μιά ερώτηση κρίσεως...
πως έρχονται αυτά πακεταρισμένα?
η συσκευασία είναι αντοχής?

Re: Απάντηση: Μικρός λαμπάτος ενισχυτής.

Πάντως αυτός ο ενισχυτής έρχεται απο Γερμανία και είναι ίδιος με αυτόν που πήρα απο Ολλανδία που μου στοίχισε περίπου 270 Εβρά.

Είναι όμως τέρας ισχύος: 35W...

τι λέει, τι λέει?

ΕΝΑ μικρο μιστικό , οι κινεζικες λυχνίες εξόδου δυστιχώς εχουν ελαφρά διαφορετικο speq
kai to ενισχιτακι ειναι ζιγυσμένο πανω εκει !!! .Αποτέλεσμα διάφορες καλες λυχνίες που σε αλλα μηχανακια φυσάνε εκει πάνω σέρνονται οποτε θέλει κάμποσο ψάξιμο (μιλαω μονο για τις εξοδου! οποιαδηποτε αλλαγη στην προενισχίτρια ειναι προς στο καλητερο σε σιγκριση με αυτη που φοράει)

Σήμερα άλλαξα τις EL34B που φορούσε ο Κινέζικος που έχω με τις (επίσης Κινέζικης κατασκευής αλλα "Γερμανικών προδιαγραφών") EL34B της TAD (Tube Amp Doctor) απο έναν Octave. Με το καλημέρα είχα σημαντική βελτίωση. Περισσότερο μπάσσο, λιγότερος θόρυβος. Πιό καθαρός ήχος γενικά με πιό ατμοσφαιρικές υψηλές συχνότητες. Για αρχή πολύ καλά...

Ερώτηση: Οι 12ΑΧ7, ECC83 και ECC803S είναι ίδιες λυχνίες ή έστω "συμβατές";

Re: Απάντηση: Μικρός λαμπάτος ενισχυτής.

......

Ερώτηση: Οι 12ΑΧ7, ECC83 και ECC803S είναι ίδιες λυχνίες ή έστω "συμβατές";

Αυτές που αναφέρεις στήν ερώτηση Εκτορα , είναι απόλυτα συμβατές μεταξύ τους

Καλές ακροάσεις

Μετά από πολύ καιρό αποφάσισα να φτιάξω και έναν μικρο ενισχυτή για την δουλειά μου.Θέλω να τον οδηγήσω από την κάρτα ήχου του υπολογιστή.Αυτό θα μου κάνει την δουλειά μου;Θα οδηγήσει τα fostex fe83e.
http://www.jogis-roehrenbude.de/Leserbriefe/Stefan-Gloeden-ECL86-Amp/The_Small.htm

Νικόλα επίσης αυτή η σχεδίαση είναι στα μέτρα σου γι´αυτό που θέλεις να κάνεις, λίγα πράγματα, 3 λάμπες όλες και όλες, Μία ΕCC81 & 2 EL84 + μια ανορθώτρια 5U4......και κάτι ψηλά ακόμα....
Για Μ/Τ εξόδου έχεις να αντιμετωπίσεις το ίδιο πρόβλημα όπως πριν.....

http://www.tubeaudio.8m.com/RH84/rh84.html
-bye-

Αυτή τη μικρή Ολλανδέζα την ξέρει κανείς ;

UL-40-S2 (Henk te Selle Amplimo BV [email protected] )

Εδώ είναι στο : http://www.AudioCraftworks.gr/gr

Καλό φαίνεται, ακριβό βέβαια-έως πολύ ακριβό θα έλεγα. Πάντως αυτό που βρήκα στην περιγραφή είναι όλα τα λεφτά:
Αντιγράφω:
ενω η υλοποιηση γινεται σε μια υψηλης ποιοτητας διπλοτυπωμενη πλακεττα, σχεδιασμενη με την τεχνολογια “LEP = Logistic Earth Patterns”, που φροντιζει ωστε οι γειωσεις να συμβαδιζουν με την λογικη πορεια του σηματος.

Logistic earth patterns, λογική πορεία του σήματος, όπως λέμε " εγώ σου λέω ψήσε αυγά και εσύ μου στήνεις τον καυγά"

Απολαυστικό!!