Μικρός προβολέας...

DIAMANTIS SVIGOS

AVClub Addicted Member
7 April 2008
2,887
ΕΛΛΑΔΑ
Άρχισα να το σκέφτομαι πριν από ένα χρόνο... (ακόμα το σκέφτομαι δηλαδή:D)... έλα όμως που οι καιροί είναι χαλεποί...

Όμως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και μιάς κι έρχονται γιορτές... λέμε τώρα... αν έρθουν έτσι όπως πάμε... θα μ' ενδιέφερε ένας αρκετά μικρός και φορητός προβολέας που να μπορώ να τον χρησιμοποιώ και στο σπίτι αλλά και στο εξοχικό κάποιες φορες. Η χρήση του βασικά για ταινιούλες από λάπτοπ ή media player. Επίσης η προβολή θα γίνεται κυρίως σε λευκό τοίχο. Άρα ψάχνουμε για έναν -κινηματογραφικό- με όσο το δυνατόν καλύτερη ανάλυση και -θα ήθελα- φωτεινό μικρό...

Ένεκα τελείως άσχετος με το θέμα προβολείς γενικά, θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να με διαφωτίσετε λίγο, ευχαριστώ!-bye-

Κανείς...?

Έχω δει (εδώ μέσα) διάφορα μοντελάκια mini προβολέων κι αναρωτιέμαι μήπως το παρακάτω μηχανάκι μπορεί λέει κάτι παραπάνω από τα γνωστά... μικρά...? Κι αυτό το χαζεύω κανα χρόνο τώρα αλλά δεν το αποφασίζω...:D

http://www.aaxatech.com/news/m2_micro_projector.html

οταν λες mini?ενοεις τα τσεπης?με led??αν ειναι με led χαμηλη αναλυση,υπολογιζεις μαξ 60 ιντσες και αυτα σε πληρη σκοταδι.

Κατ' αρχήν ΜΑΚΡΥΑ από προβολείς σαν αυτόν που αναφέρεις στο link σου!!!
Γενικά αν θες αποδεκτή εικόνα ΜΑΚΡΥΑ από τόσο μικρά μηχανάκια.
Θα πρέπει να πας σε κάποιο φορητό αλλά (πάντα σύμφωνα με αυτά που ζητάς) με ικανοποιητικό φωτισμό και ανάλυση προβολέα. Προσωπικά ,αυτόν τον καιρό έχω έναν Acer H5360 ο οποίος είναι δεν είναι 2 κιλά. Αθόρυβος ,με 1280Χ720 ανάλυση και ΠΟΛΥ ΦΩΤΕΙΝΟΣ!
Επίσης οι κλώνοι του Οπτομα στο ίδιο στυλ.Δεν θα μετανοιώσεις για την αγορά τους .

-@FABIAWRC: Ναι σκέφτομαι κάτι να μπαίνει στην τσέπη... άντε μέχρι μέγεθος παλάμης...

-@sdrolito: Λές εεε?
Απλά είδα τα 110 lumens (που νόμίζα ότι δεν είναι άσχημα για μηχανάκια τσέπης.. άντε και palm size σαν αυτόν) αλλά και την ανάλυσή του που κι αυτή δε μου φάνηκε άσχημη (1024x768)... Ποιοί είναι οι κλώνοι που λες?

Καλημέρα,

σκέφτομαι να αγοράσω τον Samsung SP-H03. Είναι μικρός και βολικός. Μένω Ρουμανία και δεν ξέρω πόσο θα μείνω γι αυτό δεν θέλω να πάρω τηλεόραση. Θέλω κάτι φθηνό για να βλέπω μόνο ταινίες.

Γνωρίζετε κάτι για αυτό?