ΜΙΛΑΕΙ Η ΠΕΙΡΑ (ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ)...

Φοβερο ηχειο οπως και το καινουργιο Αmati.Τα παιρνεις και καθαρισες για μια ζωη!Δεν θα μπορουσα να πς το ιδιο για το B&W
Να υποθέσω ότι το είχες το B&W και το έδωσες και πήρες το το SF και ζεις μια ζωή?

Οχι, να υποθεσεις οτι δεν μου αρεσουν οι απιστευτες ανακριβειες του στυλ θα εκανε 4 φορες τα λεφτα του που μπορουν να οδηγησουν κοσμο που δεν ξερει σε λαθος συμπερασματα.

Ενώ εσύ είσαι αυτός που ξέρει και νοιάζεσαι να ξυπνήσεις τους άλλους απ τις ανακρίβειες μου.
Μάλιστα.
Λοιπόν το ξαναλέω: Οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ηχείων (εκτός απ την Focal) έφτιαχνε ηχεία σαν τα 800D, 801D, 802D, 803D θα τα είχε σε 4πλάσια τιμή.
(Ο μισθός που μου δίνει η B&W είναι καλός :Banane0: )

Heil Kithara. Με μέτρια ποιότητα κατασκευής, με το γούφερ να ψιλοαγκομαχάει ν' ακολουθήσει το ταχύτατο heil, από 'κει όμως που αναλαμβάνει αυτό κελαϊδάει και ξεχωρίζει απ' ότι άλλο έχω ακούσει - πλην θηριωδών εξαιρέσεων.

Ο ήχος του είναι μοναδικός με διαφορετικό αν και ανάλογο τρόπο μ' αυτόν των ηλεκτροστατικών της Quad. Αυτό όμως παίζει και δυνατά.

Συμφωνώ με το Διονύση για το ενεργό 50άρι της ATC.

Για μικρότερα βαλάντια το παθητικό 40άρι.

Και για μεταχειρισμένα το Watt/Puppy 5 (όχι πάνω απο 5 χίλιαρο)

Πάντως για προτιμήσεις με τον τρόπο που το έθεσε ο Διονύσης μόνο ηχεία θα έλεγα.

Τα ενισχυτικά εξαρτώνται απο τα ηχεία και οι πηγές συνεισφέρουν λιγότερο στο τελικό αποτέλεσμα.

Πάντως για μεγάλους χώρους εκτός του Watt Puppy θα ήθελα να ακούσω και το 801D

Παιδια πιστευω οτι τα ενισχυτικα της ANTHEM,ειναι πραγματικα ευκαιρια.Πχ,ενας ANTHEM MCA2 που μπορει καποιος να τον παρει με ενα 500αρικο,νομιζω πως πραγματικα μπορει να σταθει μπροστα σε ενισχυτικα πολλαπλασιας αξιας,εγω εχω 2 απο δαυτους και δεν τους αλλαζω με τιποτα,γιατι σε αυτα τα χρηματα απλα δεν παιρνεις τιποτα τοσο μουσικο.Σταθερη αξια ειναι παλι ο κλασικος Bryston-ακος ο 4B-ST η' SST,που μπορει απλα να οδηγησει σχεδων τα παντα,λιγο ποιο ακριβως βεβαια αλλα καλο μηχανιμα.Αν καποιος δεν θελει να ξεφυγει σε τιμη,αυτα νομιζω πως ειναι μηχανακια που πραγματικα αξιζουν τον κοπο.

Κρίνοντας από τη διάρκεια που έχει μείνει κάτι στα συστήματά μου, το Omega Super 3. Το έχω από το 2002, το αναβάθμισα πρόσφατα σε Super 3 XRS (με 4,5ιντσο hemp) και παραμένει super ευκαιρία στο χιλιάρικο. Κατάλληλο για μικρές-μεσαίες λάμπες σε ισχύ και μουσικά τρανζίστορ, όπως τα Crimson.
Δεν φωνάζει στις μεσαίες, έχει φοβερή τονικότητα και επαρκές εύρος (άκρα).
Α, και τα καλώδια της DNM, που τα έχω από το 1996 (με τρεις αναβαθμίσεις έκτοτε).

Jeff Rowland coherence II για προ. καθ'ότι πλέον σε μεταχειρισμένο βρίσκεται σε λογική τιμή και πιστευώ ότι είναι ένας εξαιρετικός προ. με μπαταρία και αλεξίσφαιρο σασί.
Ομοίως γαι το phono (cadence) καθώς και για κάποιο αντίστοιχο τελικό (model 6 with bps 6,model 8 with bps 8, model 9) αναλόγως αναγκών οδήγησης απο ηχείο.
Τώρα γαι ηχείο θα συμφωνήσω για Sonus Stradivary.Έχω τα Amati και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.
Πηγή θα έλεγα κάποιο μεταχειρισμένο Simon-york ή spj (la luce,alba).
Αυτά κατά την προσωπική μου άποψη πάντα.

Re: Απάντηση: ΜΙΛΑΕΙ Η ΠΕΙΡΑ (ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ)...

Α, και τα καλώδια της DNM, που τα έχω από το 1996 (με τρεις αναβαθμίσεις έκτοτε).

Τα reason ?
ic ή ηχείων ?
Σε κάποια συστήματά μου έπαιξαν καλύτερα σαν ic τα κορδονάκια http://www.tnt-audio.com/clinica/shoestrings_e.html

αν και δεν το έχω ακόμα στην διάθεσή μου (όπου να είναι έρχεται) πιστεύω και ο Trends Audio TA-10.1 πρέπει να μπεί στην λίστα

CARRY SLI-80 ,ο καλυτερος ολοκληρωμενος που εχω ακουσει, ανεξαρτητως χρηματων.
Για τα 802 D δεν ηθελα να το σχολιασω αλλα δεν μπορω,αν τα 802 εχουν 13.000 ευρω:bang: ,τα Zingali 115 που εχω θα επρεπε να εχουν 78.567 ευρω:grinning-smiley-043 .

...για το γνωστό πλέον player έγραψαν ήδη αρκετοί πριν...:SFGSFGSF:
...εγώ θα προτείνω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ (και) τον PIONEER A-400 & Α-400 Χ...:worshippy:

Καλά georgepyr, μάθε ότι τα ηχεία πρέπει να στρώσουν πριν τα πουλήσεις. Αλλά δεν φταις εσύ.......................

Καλά georgepyr, μάθε ότι τα ηχεία πρέπει να στρώσουν πριν τα πουλήσεις. Αλλά δεν φταις εσύ.......................

Έλα ρε Μήτσο, δεν του αρέσανε του ανθρώπου, δε δικαιούται να έχει άποψη επειδή έχει διαφορετική άποψη από τη δική σου?

Και στο κάτω-κάτω τα είχε τόσο καιρό στο σπίτι του και τα άκουγε, δε μιλάει μόνο από τα reviews... :grinning-smiley-043

Mα εδώ είναι το κουφό (λολ). Τα έδωσε ΑΣΤΡΩΤΑ.
Κατά τ άλλα περί ορέξεως κλπ κλπ.
Άλλωστε οι κόντρες και τα πειράγματα μεταξύ ανθρώπων που κάνουν το χόμπυ τους ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΟΥΣ, έχουν τον χαβαλέ τους.

Για τα καλώδια των συσκευών???
ρεύματος -ηχείων -ιντερκονέκτ?
βλέπω οτι δεν μιλάει κανένας και επειδή έζησα με τα ίδια καλώδια πάνω απο 10 χρόνια πιστεύοντας οτι τα περί καλωδίων είναι όλα λάθος με
αποτέλεσμα να αλλάζω συσκευές γιατί δεν μου άρεσε αυτό ή εκείνο....στον ήχο

χωρίς να θέλω να δεχθώ οτι τα καλώδια έχουν ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.
Τώρα !!!!Το μόνο που μπορώ να πώ είναι ότι ΕΙΜΟΥΝ ΛΑΘΟΣ και ότι τα καλώδια είναι και τα ίδια συσκεύες!!!

ποτέ δεν πρόκειται να ακούσουμε το σύστημα που έχουμε αν δεν δώσουμε ανάλογη σημασία και στα καλώδια.

Αγαπητε Δημητρη προσωπικες κρισεις ειναι καλο να αποφευγονται προς αποφυγη καταστασεων "εντασης", απο τη στιγμη που δεν υπαρχει προσωπικη σχεση και δεν μπορεις αλλα ουτε γνωριζεις,αν ηταν στρωμενα ή οχι!
Εξ αλλου περι μονος σου παραδεχτηκες οτι περι ορεξεως....
Οσο για τα πειραγματα...,προσωπικα τα σχολια σου δεν μου εδωσαν αυτη την εντυπωση. Ας μεινει ετσι.
saitisgr σιγουρα τα καλωδια παιζουν απο λιγο εως πολυ, σημαντικο ρολο στο τελικο αποτελεσμα αλλα αφου εχουμε καταληξει με τα υπολοιπα κομματια της αλυσιδας.

Απάντηση: Re: ΜΙΛΑΕΙ Η ΠΕΙΡΑ (ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ)...

.
...εγώ θα προτείνω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ (και) τον PIONEER A-400 & Α-400 Χ...:worshippy:

Ποιον λες??????

Αυτον το παλιο που τα αγγλικα περιοδικα το ειχαν εξυμνησει μαζι με τον Mission????