Μιλάμε για φοβερή ισχύ!!!!!!!!!!!!!!!!!

25 June 2006
24
Αθήνα
Δημήτρη Μανωλάκο σου βρήκα τις λυχνίες που θες.
Τωρα τι τροφοδοτικό θα φτιάξεις,ποιος θα σου τυλίξει τον Μ/Τ εξόδου δεν ξέρω.Ο Μορφέας θα σε βοηθήσει;;;;;
Σου στελνω foto...

Attachments

• IMG_0002_1.JPG
    IMG_0002_1.JPG
    55 KB · Views: 204
Δώσε μας στοιχεία για το "φάρο"!! Αν είναι μόνο για το Μανωλάκο, έφτανε και p.m

Εμείς να μη μάθουμε?

Χαιρετισμούς
Κωνσταντίνος

Υ.Γ

Οι μικρές δίπλα είναι είναι ..CX250??

Χα Χα Εχω κανα δυο τετοια φαράκια της eimac απο τοτε που εφτιαχνα λινερ για τους πομπούς μου στα fm και μερικές 6146Β αλλα ποτε δεν σκεφτηκα να τα αξιοποιήσω σε AF ! λες ?

αυτή κάνει και για λαμπατέρ....

4-1000A%281%29.jpg

4-1000A.jpg

Re: Απάντηση: Μιλάμε για φοβερή ισχύ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμείς να μη μάθουμε?

Χαιρετισμούς
Κωνσταντίνος

Υ.Γ

Η 'χοντρουλα' ειναι η ....CX15000A,και οι 'μικρες'.......CX350A

Re: Απάντηση: Μιλάμε για φοβερή ισχύ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμείς να μη μάθουμε?

Χαιρετισμούς
Κωνσταντίνος

Υ.Γ

Αφου Κώστα απ'οτι εμαθα εσυ δεν θα του τυλίξεις του Μήτσου τα σίδερα;;;;;;;

Θανάση, μετ/τές για το τέρας πρέπει να αγοραστούν από εκεί που αγοράζει και η ΔΕΗ :-).

Καλημέρα
Κωνσταντίνος.

ΥΓ. Σε κάποιο περιοδικό είχα δει έναν ΡΡ ενισχυτή με φαράκια, δεν θυμάμαι όμως που..

Με έναν τέτοιο SET οδηγείς όποιο ηχείο θες και αυτούς που θα τον πλησιάσουν σε απόσταση χιλιομέτρου σε έναν άλλο καλύτερο κόσμο, σε έναν κόσμο αναψύξεως...¨:ADFADF1:
Αν την πας δε σε RF, όχι οικολογική καταστροφή δημιουργείς, αλλά το τρίγωνο των Βερμούδων! :flipout:
Μέχρι 1000άρα έχω δουλέψει και αυτή από ασφαλή απόσταση... :p

Με έναν τέτοιο SET οδηγείς όποιο ηχείο θες και αυτούς που θα τον πλησιάσουν σε απόσταση χιλιομέτρου σε έναν άλλο καλύτερο κόσμο, σε έναν κόσμο αναψύξεως...¨:ADFADF1:
Αν την πας δε σε RF, όχι οικολογική καταστροφή δημιουργείς, αλλά το τρίγωνο των Βερμούδων! :flipout:
Μέχρι 1000άρα έχω δουλέψει και αυτή από ασφαλή απόσταση... :p

Θα σας φέρω τον Τρεμόπουλο να μην ξέρετε που να κρυφτείτε!!!!!!

Όλες αυτές οι λυχνίες κατασκευάστηκαν για RF ως γνωστόν, κάνουν και για AF; Πάντως αν θυμάμαι καλά, που είχα δει παλιότερα μετρήσεις μιας CX250, δεν ήταν και από τις πλέον γραμμικές λαμπίτσες, και ανακοινώνανε bandwidth που ξεκινάει από τους 50 κύκλους και ανεβαίνει πολύ ψηλά... (αλλά από 50)

Αρη σχεδον ολες οι λυχνιες που ακουσες μεχρι σημερα ειναι κατασκευασμενες για χρηση RF

Για την γραμμικοτητα αυτων των τερατων εχω τις χειροτερες αποψεις.Απο 833 και πανω,καθως και η πλειονοτητα των κεραμικων εχουν καμπυλες αστα να πανε.....

Παρε μια 813,814,828,807 ,γενικα αυτη η οικογενεια,εχουν αριστες καμπυλες(εκτος απο την 807:)),και ειναι για χρηση σε πομπους.

Last edited: