Μιλάμε για τον ορισμό του μ@λάκα

για ψάχτε γύρω σας πόσοι λακαμαδες έχουν τα παιδιά ¨ άδετα ¨ και αλωνίζουν στο αυτοκίνητο λες και είναι παιδική χαρά ...

Μαζι σου, θα ελεγα οι 9 στους 10. Το χειροτερο δε, ειναι οταν βλεπεις αυτο ακριβως σε αυτοκινητα που σε περνανε στην εθνικη με τουλαχιστον 160 χμ............

Ρε μπας και εμεις ειμαστε οι παραξενοι???????:stupid:

Εδώ δεν μιλάμε για παράβαση νόμου, αδιαφορία ή έστω άγνοια.
Μιλάμε για την κλασική περίπτωση μ@λάκα που θεωρεί μαγκιά να βάλει το παιδί να οδηγάει.
Δείγμα της εποχής μας, δλδ. ο γιος μου είναι μάγκας, ξέρει να οδηγεί, ξέρει τα πάντα για το σεξ, την λέει σε όσους τον πειράζουν, τον στέλνω καράτε να δέρνει τα άλλα παιδιά, έχει μεγάλο τσουτσούνι κλπ κλπ.

Ακριβως ετσι ειναι !!!!!!!

αυτοι οι τυποι που μεγαλωνουν και καμαρωνουν για τετοια <προσοντα> στα πιτσιρικια τους ειναι για βουρδουλα !!!

απο ποιον θα μαθει ο πιτσιρικας να οδηγαει ΧΩΡΙΣ Ζωνη ;;;; μα ... Φυσικα απο τον Μ@λακ@ τον Μπαμπα !!!!!!

απο ποιον θα μαθει ο γιος να οδηγαει ΧΩΡΙΣ Κρανος ;;;;;
μα.... απο τον Μ@ΛΑΚ@ τον μπαμπα !!!!

πως θα μαθει ο πιτσιρικας να τρεχει και να κανει προσπερασεις τυφλες ;;;;;...μα......απο τον Μ@ΛΑΚ@ τον πατερα του !!!!!!!!!

ετσι διαιωνιζεται το ειδος ........

μα καλα .....αυτος που τραβαγε το βιντεο ουτε αυτος ειχε υλικο μες το κεφαλι ;;;;; :slapface::slapface::slapface:

Έχω δει αυτοκίνητο με γυναίκα οδηγό, με 5 - 6 σκυλιά μέσα, φυσικά χωρίς κλουβιά, που γυροφέρνεναν μέσα στο αμάξι.
Μέχρι που πέρασαν από ένα σημείο που είχε ένα άλλο σκύλαρο πίσω από ένα φράχτη και άρχισαν να γαυγίζουν σαν λυσσασμένα.
Η οδηγός τα έχασε και παραλίγο να πέσει σε σταθμευμένο γερανό.

Re: Απάντηση: Μιλάμε για τον ορισμό του μ@λάκα

Ακριβως ετσι ειναι !!!!!!!
αυτοι οι τυποι που μεγαλωνουν και καμαρωνουν για τετοια <προσοντα> στα πιτσιρικια τους ειναι για βουρδουλα !!!
απο ποιον θα μαθει ο πιτσιρικας να οδηγαει ΧΩΡΙΣ Ζωνη ;;;;απο ποιον θα μαθει ο γιος να οδηγαει ΧΩΡΙΣ Κρανος ;;;;;πως θα μαθει ο πιτσιρικας να τρεχει και να κανει προσπερασεις τυφλες ;;;;;...μα......απο τον Μ@ΛΑΚ@ τον πατερα του !!!!!!!!!

ετσι διαιωνιζεται το ειδος ........

Ευτυχώς, η φυσική επιλογή φροντίζει ωστε λιγότεροι μ@λ@κες να διαιωνιζουν το ειδος.

θα μου πείς "τι φταινε τα παιδάκια;;;"

Θα σου πώ οτι μπορεί να ειναι και θέμα DNA η Μ@λακια.:award: