Μηλος (ειναι ΜΟΝΟ ζευγαρονησι???? :frown:)

petros_m

Supreme Member
18 June 2006
8,207
Αλιμος
Φετος θα υποκυψω στις πιεσεις και θα παω και στη Μήλο για διακοπες. Αλλα το θεμα ειναι το εξης: δεν ειναι γνωστο (:Banane0: ) πως ενω παντου ειναι ωραια, στη Μυκονο ειναι ΠΙΟ ωραια?

Άντε να δουμε και τη Μηλο να δουμε τι θα καταλαβουμε...

Eναι ίσως η καλύτερη δυνατή επιλογή κυκλαδίτικου νησιού που συνδιάζει τα πάντα: Ξέφρενους ρθυμούς για τους πιο ανήσυχους,vipera lebetina το club στον Αδάμαντα, ρομαντικά δείπνα με το έταιρον ήμισυ στον Αδάμαντα και στα "Νησιά" στην χώρα τρελλές ουζοκαταστάσεις στην Πολλώνεια στον " Λεμπέση"εκπληκτικές παραλίες στην Αγία Κυριακή, μπάνιο από σκάφος στο Κλέφτικο & στον Παπάφραγκα. Δαγκωτό στην Μήλο ε κάνεις και μια βόλτα στην Κίμωλο και την Αντίμηλο άμα λάχει!!!!!

Για ζευγαρονήσι δέν ξέρω, είναι όμως σίγουρα φουσκωτονήσι...
Κατά τα άλλα... εκτός απο τις υπέροχες παραλίες, απο τις οποίες όμως τις πιο πολλές τις φτάνεις μόνο με σκάφος, τίποτε το ιδιαίτερο...

Δοκιμασε να φτασεις μεχρι τον Γεροντα για μπάνιο. Εχει περπάτημα αλλά αξίζει.
Το Κλέφτικο είναι ΤΕΛΕΙΟ. Οταν φτανει όμως το καραβάκι (τα 2 καραβακια μαζι!) και βουτάνε 200 ατομα αστα και χεστ@!! Θα πάω όμως μια φορα με φουσκωτο, δεν θα πάω????:flipout:

Ρε σεις, ενα φαγάδικο, η "Μεθυσμενη Πολιτεια" εκει δεν ειναι ή κανω λάθος? ;)

Πολυ καλες παραλίες (μονο στα Κουφονησια βρηκα καλυτερες) αλλά κατι μου έλειπε στο νησι αυτο. Κατι ΔΕΝ ειχε. Δεν ξερω τι...

Αγγελος said:
Πολυ καλες παραλίες (μονο στα Κουφονησια βρηκα καλυτερες) αλλά κατι μου έλειπε στο νησι αυτο. Κατι ΔΕΝ ειχε. Δεν ξερω τι...

Τότε να πάς Αντίπαξους και Λευκάδα...;)
Τώρα τι σου λείπει στη Μήλο δεν ξέρω αλλά σίγουρα σου λείπει το Κυκλαδίτικο χρώμα. Δεν υπάρχει. Ανέκαθεν με τα ορυχεία ασχολούνταν οι άνθρωποι.
Ο Αδάμαντας είναι σε τέτοιο σημείο, βαθειά μέσα στον κόλπο, που πιο πολύ με πόλη δίπλα σε λίμνη μοιάζει παρά με νησί.
Για την Πολλώνεια κι εκεί πολύ λίγα πράματα...Και κάνε το σταυρό σου να μην φυσάει βοριάς...που χλωμό το βλέπω...

Last edited:
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΧΧΧΧΧ.
Μη μου λετε τετοιααααα και το φοβομουν το αυτο το εργο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είχα πάει πριν από 5 χρόνια περίπου. Εντυπώσεις (με την επιφύλαξη να έχουν αλλάξει κάποια πράγματα):

1. Παραλίες κορυφαίες! Προσοχή όμως γιατί αν φυσάει να έχεις υπόψη σου ότι μπάνιο θα μπορείς να κάνεις μόνο στις νότιες (Προβατάς, Αγ. Σώστης κτλ) ή στις "κλειστές" (Σαρακήνικο, Παπάφραγκας κτλ)

2. Για νυχτερινή ζωή, λίγα πράγματα. Το νησί είχε κάποια μπαράκια, αλλά στο στυλ πίνω το ποτό κι αγναντεύω τη θάλασσα...Δε ξέρω αν τα 5 χρόνια που πέρασαν εξελίχθηκε σε Μύκονο2.

3. Βόλτες με σκάφη επιβάλλονται εφόσον δεν έχει και πάλι πάνω από 4-5 μποφώρ. Έχοντας κάνει το γύρο του νησιού με καραβάκι με 6 μποφώρ και το μισό πλοίο να ξερνάει...θα έλεγα ότι δεν είναι ότι καλύτερο.

4. Επίσης βόλτα στην Κίμωλο τουλάχιστον είναι must. Είχαμε κάνει μπάνιο σε παραλία χιλιομέτρου και να είμαστε 5-6 άτομα. Απλά θεϊκά.

5. Τέλος το νησί είχε πολύ καλό φαγητό!

Σύνοψη: Αν δεν είσαι party animal, θα περάσεις σίγουρα καλά. Αν όμως θέλεις ξέφρενους ρυθμούς θα κοίταζα για κάτι άλλο...

Γιώργος

Υστερα από όλα αυτά που διάβασες όπως καταλαβαίνεις η επιλογή είναι δική σου ή το έτερου ήμιση σου!!!!

Νανόπουλος Γιάννης said:
Μήλος:
Το πιό αγαπημένο μου Κυκλαδίτικο νησί, έχοντας σχεδόν γυρίσει όλα τα υπόλοιπα.
Γιάννη, απο περιέργεια ρωτάω. Τι έχει η Μήλος που σου άρεσε και δεν έχει η Σίφνος πχ;

Μπάμπης Κολέζας said:
Γιάννη, απο περιέργεια ρωτάω. Τι έχει η Μήλος που σου άρεσε και δεν έχει η Σίφνος πχ;

Ωχ!Ωχ! Καλυτερα να μην γραψω πως περασα στην Σιφνο αυτες τις 2 μερες εκει...-bye-

Καλα να περασεις στην Μηλο!!!!!!!!:flipout:

Αγγελος said:
Ωχ!Ωχ! Καλυτερα να μην γραψω πως περασα στην Σιφνο αυτες τις 2 μερες εκει...-bye-
Γράψε-γράψε.... μ'ενδιαφέρει...:rolleyes:

Μπάμπης Κολέζας said:
Γράψε-γράψε.... μ'ενδιαφέρει...:rolleyes:

Εχω σκοπό να ξαναπάω γιατι δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικός.
Πάντως το βραδι (πριν αρκετα χρονια βεβαια) δεν ειχε αρκετη κίνηση και ας ήταν 15 Αυγούστου!

Ρε συ τωρα Κυκλάδες με την κοπέλα σου και να μην περάσεις καλά πρέπει να εισαι ... κρυόκ@λος...

Καλη διαθεση θελει και όλα ειναι όμορφα!

Εάν η Μήλος είναι ζευγαρονήσι τότε τι να πείς για την Σίφνο? καραζευγαρονήσι είναι από τα κορυφαία. Προσωπική εκτίμηση τη Μήλο δεν την αλλάζω με τίποτα μπορεί να πέρασα χάλια αλλά όχι σε καμμία περίπτωση λόγω του νησιού!!!

Eγώ που έχω πάει αν και ζευγάρι τότε την ευχαρηστήθηκα. Πολύ όμορφα και πιστεύω πρέπει οπωσδήποτε κάποιος να πάει μια φορά.

.......εγω να δω ποτε θα παω ;;;;;;;;;

αμαν μια φορα να κατεβω Ελλαδα και να μην μπλεξω με δουλειες !!!! αει στο καλο....
εχω να κανω διακοπες σε νησι απο το Λυκειο σχεδον...

πήγα πριν αρκετά χρόνια....10-12
τίποτα ιδιαίτερο
θάλασσα κρύα.
Οι παραλίες βραχώδεις επι το πλείστον.
Η χώρα έτσι κι έτσι.
Βουνό και ξεραϊλα.
Όπως είπε ο Μπάμπης.
Με φουσκωτό κάτι λέει.
(επειδή ειπώθηκε....η Σίφνος ασύγκριτα καλύτερη)

Πέτρος Μακρής said:
Φετος θα υποκυψω στις πιεσεις και θα παω και στη Μήλο για διακοπες. Αλλα το θεμα ειναι το εξης: δεν ειναι γνωστο (:Banane0: ) πως ενω παντου ειναι ωραια, στη Μυκονο ειναι ΠΙΟ ωραια?

Δεν είναι απλά γνωστό, είναι πασίγνωστο !!!!!
:grinning-smiley-043
Παντού είναι υπέροχα (?) αλλά στη Μύκονο εις τριπλούν..
Είτε ζευγαρωμένος είτε μόνος (καλύτερο αυτό !!!:flipout: ),περνάς θεικά. Και ασε τους άλλους να βολοδέρνουν στα υπόλοιπα βραχόνερα..-bye-

Anyway,καλή τύχη και καλά να περάσεις όπου κι αν πάς !