Μηλος (ειναι ΜΟΝΟ ζευγαρονησι???? :frown:)

Εγω εχω να πω τα εξης:

Πηγα Μηλο και χωρισα
Η αδερφη της λεγαμενης, πηγε μηλο και εμπλεξε με μαλακα
η λεγαμενη, μετα απο μενα και μετα τα της αδερφης της, εμπλεξε με μαλακα εκει και εφαγε τα μουτρα της.

Θα μου πειτε τι μας λες ρε μεγαλε...Ε, πρωτον λεω και εγω τον πονο μου, και δευτερον κολλαει στο "ζευγαρονησι" που αναφερθηκε.

Απο κει και περα, εγω περασα ψιλοχαλια γιατι ειμαι πιο πολυ παιδι της Μυκονου. Οταν ΟΛΑ τα μπαρακια ειχαν αυστηρο ωραριο 3πμ ακομα και τα Σαββατα (το '04 αυτο), τοτε τι να μου πει η Μηλος. Ασε που οι παραλιες ωραιες μεν, ταλαιπωρια δε.

Ρε συ τωρα Κυκλάδες με την κοπέλα σου και να μην περάσεις καλά πρέπει να εισαι ... κρυόκ@λος...

έχω την εντύπωση ότι η σωστότερη έκφραση θα έπρεπε να είναι

....Ρε συ τωρα Κυκλάδες, ΧΩΡΙΣ την κοπέλα σου, και να μην περάσεις καλά πρέπει να εισαι ... κρυόκ@λος...

Μήλο είχα πάει πριν από 5 χρόνια μετά γυναίκας και είχαμε περάσει πάρα πολυ ωραία. Εχει πάρα πολύ ωραίες ταβέρνες και φανταστικές παραλίες, αρκεί φυσικά να μην φυσάει αέρας, γιατί τοτε είναι δράμα! Δεν είχα την ευκαιρία να επισκευτώ με καραβάκι κάτι απομονωμένες παραλίες που μόνο έτσι έχεις πρόσβαση. Αυτό που λείπει από το νησί και είναι πολύ εμφανές είναι το πράσινο. Πολύ πέτρα βρε παιδί μου!!! Και αυτό συνεπάγεται πολύ ζέστη! Πιστεύω πάντως ότι είναι νησί για ζευγάρι κι όχι για κάποιον που θέλει να παέι μόνο και μόνο για νυκτερινή διασκέδαση. Από νύκτα έχει μερικά μικρά μπαράκια στον Αδάμαντα, αλλά κι αυτά κλείνουν νωρίς. Εχει και 1-2 πιο μεγάλα, αλλά τώρα δεν θυμάμαι τα ονόματα τους. Ασε που μπορεί να άλλαξαν από τότε που είχα πάει εγώ...
Σε γενικές γραμμές συνιστάται ανεπιφύλακτα το νησί.

Φιλε Πέτρο η Μυλος δεν παίζεται. Μην το συζητάς καθόλου. Σε ζηλευω.
Πηγα περυσι για διακοπές. Η κοπελα μου δάκρυσε όταν ήταν να φύγοουμε.
Τέλειες παραλίες. Μιλάμε για ΤΕΛΕΙΕΣ. Αν έχεις καμία μηχανή να τις γυρίσεις όλες!!! Αν έχεις και μία on-off ή κανένα τζιπάκι ή τέλος πάντων κάτι ενοικιαζόμενο που δεν σε νοιάζει αν ζοριστεί να πας στις ποιο απομονομένες. Αξίζει ο κόπος. Τα καραβάκια που σε γυρνάνε όλη ημέρα δεν τα γουστάρω.
Μην πάρεις πολλά ρούχα. Μαγιό, ομπρέλα, τσαντα-ψηγειάκι με κανενα νερο και σάντουιτς και την βγάζεις μεχρι να δύσει ο ήλιος. Μετά σε μιά ταβέρνα για φαγητάκι και αν εχετε κουράγια καμία βολτούλα για ποτάκι στο χαλαρό. H χαλάρωση σε όλη της το μεγαλείο.
Καλό φαί. Παράγγειλε ότι βρεις.
Clubακια δεν παίζουν φοβερά αλλά αν είσαι των parties γίνονται ωραίες καταστάσεις σε κάποια απομονωμένα beach bars. Αν είσαι του χώρου και "κόβει" το ματι σου θα τα εντοπίσεις γρήγορα. Μην φαντάζεσαι ότι θα παίζουν και οι deep dish αλλά γίνονται ωραία σκηνικά.
Και γυναικοπαρέες θα βρεις μπόλικες. Ελληνίδες κυρίως αλλά καλύτερα.
Θα γράψω περισσότερα αλλά σε άλλη φάση γιατι ζορίζομαι λίγο τώρα.
Πήζω αλλα ελπίζω που λενε
Τυχερουλι

Απάντηση: Re: Μηλος (ειναι ΜΟΝΟ ζευγαρονησι???? :frown:)

Δ. Παναγιωτίδης said:
πήγα πριν αρκετά χρόνια....10-12
τίποτα ιδιαίτερο
θάλασσα κρύα.
Οι παραλίες βραχώδεις επι το πλείστον.
Η χώρα έτσι κι έτσι.
Βουνό και ξεραϊλα.
Όπως είπε ο Μπάμπης.
Με φουσκωτό κάτι λέει.
(επειδή ειπώθηκε....η Σίφνος ασύγκριτα καλύτερη)

:violent-smiley-008::violent-smiley-008::violent-smiley-008:

Παιδες, σας ευχαριστω ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα σας πω εντυπωσεις.
Αν και αυτο που ειπα στην αρχη για τη Μυκονο, ισχυει.

Καλες διακοπες σε ολους!!!!!

Γύρισα πριν μια βδομάδα από εκεί.

Καλή, λίγες αλλά πολύ καλές παραλίες. Φύσαγε ο γ!@#!@ βοριάς και δεν κατάλαβα πολύ παραλίες, ευτυχώς τις 3 τελευταίες μέρες έπεσε πολύ.

Μου άρεσε η Πλάκα πολύ απο γραφικότητα και φαί.

Εντάξει ώραιο νησί αλλά δε τρελάθηκα!ίσως και λόγω αέρα...

Ααα ναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ!!:violent-smiley-030:

Σίφνος μου άρεσε πάρα πολύ...:award:

Εmilot είσαι σίγουρος ότι πήγες στη Μήλο;
To νησί έχει τουλάχιστον 70 παραλίες, όσες έχουν όλες οι Κυκλάδες μαζί.
Μέτριο χρώμα για Κυκλαδονήσι, καλό φαγητό στην Πλάκα.
Στην Α-πολλώνεια υπήρχαν τα 8,5 μποφώρ που έπαιζαν alternative.
Εάν γουστάρεις κορυφαία νερά πας με κλειστά μάτια αλλά τον Σεπτέμβριο.
Νυχτερινή ζωή δεν... σχεδόν καθόλου. Τουριστικά πράγματα.
Ενώ όλα τα έχω γυρίσει πολλές φορές στη Μήλο μία ήταν αρκετή. Και πέρασα και πολύ καλά.

Φυσικά η Σίφνος είναι πολύ πιο όμορφη. Υποκειμενικά πάντα.

Πάντως είναι πολλές φορές που συνδιάζουμε τα νησιά με τις καταστάσεις που ζούμε σε αυτά.
Για π.χ θεωρώ τη Φολέγανδρο το ωραιότερο νησί του Αιγαίου λόγω κυρίως των καταστάσεων.

Αντικειμενικά όμως, η Σαντορίνη (κυρίως της δεκαετίας του 1980 ) δεν ακουμπιέται με τίποτα στον Πλανήτη.

Δυστυχώς σε λιγο θα μιλαμε για τα νησιά με δεκαετίες ή καλύτερα χρονιές όπως για τα κρασιά!!!!!

δεν είναι θέμα νησιών (μας) μόνο....
πήγα το 1999 στην Αυστρία και Ιταλία σε μέρη που είχα πάει το 87 και το 89 και η διαφορά ήταν τεράστια στις τιμές και στο περιβάλλον.

προς το χειρότερο εννοείται.

Απλά πάντα είναι καλύτερα από το δικό μας χειρότερο.

Δημήτρη έχεις δίκιο, δεν το είπα σωστά(ρε τι έπαθα σήμερα?), εννοούσα ότι απο τις 70+ παραλίες(καλά οι 20 πάς με όχημα) λίγες είναι οι πολύ καλές.

Θα συμφωνήσω απόλυτα στα υπόλοιπα που ανέφερες, όπως και τμε τον Μπάμπη προηγουμένως..-bye-

To nhsi einai kataplhktiko, oi anamnhseis mou apaisies!!

Kat arxin, oi paralies exoun toso polun kosmo pou einai arketa vrwmikes..
Oi katoikoi einai -se megalutero pososto apo ta alla nhsia- antipatheis, apo panw pathame atuxhma me to scooter pou eixame noikiasei panw ston olisthiro dromo, to dwmatio pou eixame kleisei mesw thlefwnou apodeixthike mia trupa xwris parathuro(!!!) stou diaolou th mana, kai telos h deuterh spitonoikokura mas mou eklepse thn fwtografikh mou mhxanh!!!!
Auta...
Eutuxws eixa kalh parea!

Elena K said:
To nhsi einai kataplhktiko, oi anamnhseis mou apaisies!!

Kat arxin, oi paralies exoun toso polun kosmo pou einai arketa vrwmikes..
Oi katoikoi einai -se megalutero pososto apo ta alla nhsia- antipatheis, apo panw pathame atuxhma me to scooter pou eixame noikiasei panw ston olisthiro dromo, to dwmatio pou eixame kleisei mesw thlefwnou apodeixthike mia trupa xwris parathuro(!!!) stou diaolou th mana, kai telos h deuterh spitonoikokura mas mou eklepse thn fwtografikh mou mhxanh!!!!
Auta...
Eutuxws eixa kalh parea!

πω πω το κοκκαλάκι της νυχτεριδας ειχες μαζι σου?????
:flipout::flipout::flipout:

Dimosthenis said:
πω πω το κοκκαλάκι της νυχτεριδας ειχες μαζι σου?????
:flipout::flipout::flipout:

εγω να δεις!!!!!!!!!!

θα εφευγα δευτερα πρωι με το speedrunner1 που το βγαζουν ομως για επισκευη ακριβως εκεινη την ημερα!!!!!

και τελικα αντι για 4 ωρες θα κανω 8 με ενα αργο πλοιο, δηλαδη θα χασω και το μπανιο της δευτερας...

καλη αρχη εκανα... :bang: :angry:

Από τα συμφραζόμενα Πέτρο... δέκα επισκέπτες... έντεκα- λιγότερο ή περισσότερο- διαφορετικές απόψεις! Κ οινώς περί ορέξεως κλπ κλπ.
Το '94 ενθυμούμαι ήτο καταπληκτικά, κάναμε γαμώ τα μπάνια, γαμώ τις βόλτες και άλλα γαμώ τα πράγματα που δεν περιγράφονται. Αφού το έχει (χαχα) ή έχετε ψιλοαποφασίσει πηγαίνετε και πες μας και την άποψή σου μετά. Από τη μεριά μου θα σου πρότεινα πριν τον Προβατά μια μικρή παραλία με χρυσοκόκκινη άμμο, που για να πας κατεβαίνεις/κατρακυλάς μια πλαγιά. Βέβαια μιλάμε για το 94, σήμερα μπορεί να είναι χτισμένη ως το κύμα... Σου εύχομαι μόνο να πέσει ο #$@#$&%$#@ αέρας...

Πέτρο μήπως να το ξανασκεφτεί(ς) για Μύκονο τελικά ?

Αφού χάλασε και το ταχύ , it's a sign !!! Ετσι να της το πείς.Οι γυναίκες είναι προληπτικές σε κάτι τέτοια..
Αντε πηγαίνετε στη Μύκονο που σου αρέσει και που ξέρεις και πώς θα περάσεις.Ασε τους πειραματισμούς..:Banane0:

Εγώ είχα περάσει υπέροχα! Ίσως και γι' αυτό να μου άρεσε τόσο πολύ το νησί. Πάντως, οι παραλίες της είναι κορυφαίες!!! Δεν έχω δει καλύτερες, αλλά τις φτάνεις μόνο μέσω θαλάσσης. Όσες είναι προσβάσιμες έχουν πολύ κόσμο και μερικές φορές δεν πολύ καθαρές.
Είχα πάει το 1999 ή το 2000 (γεράματα, δε θυμάμαι) και είχα βρει σπίτι τεράστιο, ήσυχο και πολύ φτηνό. Δεν ήταν καθόλου κεντρικά, βέβαια, αλλά καλύτερα. Αν έχεις μεταφορικό μέσο γιατί να στριμώχνεσαι?

Το βασικότερο, πάντως, είναι η διάθεση. Αν πας προκατειλημένος, σίγουρα δε θα περάσεις καλά!

Σταμάτης Μπ said:
Από τη μεριά μου θα σου πρότεινα πριν τον Προβατά μια μικρή παραλία με χρυσοκόκκινη άμμο, που για να πας κατεβαίνεις/κατρακυλάς μια πλαγιά.

Τσιγκράδο... αρκεί να βρείς θέση για την πετσέτα....

Attachments

• Milos.jpg
    Milos.jpg
    21.6 KB · Views: 25
  • Milos1.jpg
    Milos1.jpg
    32.8 KB · Views: 21
Μπάμπης Κολέζας said:
Τσιγκράδο... αρκεί να βρείς θέση για την πετσέτα....
Μπάμπη το Τσιγγράδο είναι μόνο για όσους γνωρίζουν κι απότι φαίνεται το κατέχεις το σπόρ μόνος τρόπος προσέγγισης το σκάφος!!! και δή φουσκωτό