Απεγκαταστησε τους 7.1 απο το Add-remove programs με την βοηθεια του ΑΤΙ uninstall utility. Μετα εγκατεστησε τους 7.2.
Ρε παιδια ο μονος ειμαι που εχει προβλημα και με την 7.2 και την 7.3?? Ενω στην 7.1 με το control panel με αφήνει να κανω custom resolution απο 720p 50hz στην 7.2 και 7.3 με αφηνει μονο στην 720p 60hz, καλα που υπαρχει και το powerstrip και κανω τη δουλεια μου γιατι θα ειχα σαλτάρει.
Σιγουρα η επομενη καρτα μου στο htpc θα ειναι nvidia γιατι οποτε εχω παρει ati ειχα προβληματα.
Ρε παιδια ο μονος ειμαι που εχει προβλημα και με την 7.2 και την 7.3?? Ενω στην 7.1 με το control panel με αφήνει να κανω custom resolution απο 720p 50hz στην 7.2 και 7.3 με αφηνει μονο στην 720p 60hz, καλα που υπαρχει και το powerstrip και κανω τη δουλεια μου γιατι θα ειχα σαλτάρει.
Σιγουρα η επομενη καρτα μου στο htpc θα ειναι nvidia γιατι οποτε εχω παρει ati ειχα προβληματα.
Πιο προβλημα ακριβως δεν λυνεται? γιατι εχω και μια 7900Gtx και οποτε την εχω χρησιμοποιηση για htpc δεν ειχα προβλημα, ναι μεν στο Htpc μου εχω την ati αλλα ειναι x1300 και οταν παιζω blue ray η hd-dvd βαζω την nvidia να παιξει και δεν εχω κανενα προβλημα. Ξερω συγκρινω την καλη καρτα της nvidia με μια μετρια της ati αλλα γενικος ειμαι fan της nvidia αν και καποτε δεν την πηγαινα λογο της εξαγορας που εκανε στην 3dfx αλλα οι καιροι αλλαζουν ισως κατι καλο να βγει απο την εξαγορα της ati απο την amd αν και σε αρχικο σταδιο μαλλον προβλημα δημιουργησε παρα καλο, αλλα ολα αυτα πιστευω να διορθωθουν οταν τα διαφορα τμηματα αρχιζουν και δουλευουν μεταξυ τους.
για οσους εχουν προβλημα δε θα λυθουν ποτε Τακη.....ειναι γνωστο οτι η Nvidia εχει σταματησει την εξελιξη drivers για τα XP και εχει ριξει το βαρος στα Vista οποτε κομματακι δυσκολο.....
Εξακολουθω να επιμενω ομως οτι δεν ειναι σιγουρα ΟΛΑ τα προβληματα που αναφερεις......αλλα απο την αλλη ποναει να ξερεις οτι για να τα λυσεις αν τα εχεις πρεπει να περασεις σε sVISTA.
Αληθεια βγαινουν ακομα εκεινοι οι OMEGA drivers για τις ATI που καποτε μας λυνανε τα χερια και τα νευρα οταν οι catalyst ηταν παιδικη χαρα?
για οσους εχουν προβλημα δε θα λυθουν ποτε Τακη.....ειναι γνωστο οτι η Nvidia εχει σταματησει την εξελιξη drivers για τα XP και εχει ριξει το βαρος στα Vista οποτε κομματακι δυσκολο.....
Εξακολουθω να επιμενω ομως οτι δεν ειναι σιγουρα ΟΛΑ τα προβληματα που αναφερεις......αλλα απο την αλλη ποναει να ξερεις οτι για να τα λυσεις αν τα εχεις πρεπει να περασεις σε sVISTA.
Ναι αλλα τοτε ειχες EGA ......![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.