JohnJohn
AVClub Addicted Member
- 25 June 2006
- 2,480
Μου κάηκε....
και ακόμα δεν έχει αρχίσει η σφαγή του παλμογράφου...
o παλμογράφος ή το τσιπάκι??????????
Μου κάηκε....
και ακόμα δεν έχει αρχίσει η σφαγή του παλμογράφου...
Έχω μια μικρή ένσταση. Το να κάνεις floating με dc την γείωση δημιουργεί ένα μεγάλο πρόβλημα. Ενώ πριν είχες να κάνεις με δυο καλής ποιότητας πυκνωτές σε σειρά με το σήμα τώρα έχεις να κάνεις με δυο ηλεκτρολυτικούς μεγάλης χωρητικότητας πάλι σε σειρά με το σήμα. Και μιλάω για τους δυο αποσυζευκτικους που αναγκαστικά βάζεις στα dc που δίνεις για πόλωση. Αυτοί είναι πάλι σε σειρά με το σήμα.
Έχω μια μικρή ένσταση. Το να κάνεις floating με dc την γείωση δημιουργεί ένα μεγάλο πρόβλημα. Ενώ πριν είχες να κάνεις με δυο καλής ποιότητας πυκνωτές σε σειρά με το σήμα τώρα έχεις να κάνεις με δυο ηλεκτρολυτικούς μεγάλης χωρητικότητας πάλι σε σειρά με το σήμα. Και μιλάω για τους δυο αποσυζευκτικους που αναγκαστικά βάζεις στα dc που δίνεις για πόλωση. Αυτοί είναι πάλι σε σειρά με το σήμα.
Ένα πρόχειρο
Μα το έκανα. Δεν βγαίνει όμως με 1 bjt/κανάλι και όπως μου βγήκε έπαιζε χειρότερα και ήταν ασταθές. Αν κάποιος έχει σχηματικό το δοκιμάζω σήμερα κιόλας...
Πρέπει να αναφέρω ότι δοκίμασα να πάρω τα +2.5 από ξεχωριστό LM317 σε σειρά με το πρώτο, αλλά ο ήχος άλλαζε και δεν...
Επίσης δοκίμασα διαφορική τροφοδοσία με άλλο κύκλωμα εξόδου (και πιο πολλά τρανζίστορ) ώστε να μπαίνουν 2.5V DC και να βγαίνει 0. Ήταν πολύ ασταθές στο DC out σε σχέση με τη θερμοκρασία κι έπαιζε λίγο χειρότερα απ' αυτό. Επίσης δοκιμάστηκαν Jfet αλλά σαν το BC549 δεν...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.