G georho32 Senior Member 2 January 2012 621 14 March 2014 #1 Γεια σας!!!Έχω το imac 9,1 και θέλω να συνδέσω ενα μονιτορ πάνω το οποίο έχει μονο vga.απο την Apple το καλωδιο αυτό κοστίζει γύρω στα 30 ευρο.στο amazon και αλλο το βρισκω πιο φθηνα αλλα θα κάνει δουλειά;έχει αγορασει κανείς σας; σας ευχαρηστω!!!
Γεια σας!!!Έχω το imac 9,1 και θέλω να συνδέσω ενα μονιτορ πάνω το οποίο έχει μονο vga.απο την Apple το καλωδιο αυτό κοστίζει γύρω στα 30 ευρο.στο amazon και αλλο το βρισκω πιο φθηνα αλλα θα κάνει δουλειά;έχει αγορασει κανείς σας; σας ευχαρηστω!!!
Σ Σταθης Banned 24 June 2006 1,175 14 March 2014 #2 Θα σου πρότεινα να πάρεις mini display to dvi Ακόμα και να μην έχεις καλώδιο dvi to vga, φθηνότερα σου έρχεται. Επίσης αν θελήσεις μελλοντικά να το συνδέσεις σε dvi - hdmi θα σε εξυπηρετήσει καλύτερα.
Θα σου πρότεινα να πάρεις mini display to dvi Ακόμα και να μην έχεις καλώδιο dvi to vga, φθηνότερα σου έρχεται. Επίσης αν θελήσεις μελλοντικά να το συνδέσεις σε dvi - hdmi θα σε εξυπηρετήσει καλύτερα.