Mini DVB-T scart δέκτης

AlexT_

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,458
Θεσσαλονίκη
Η Skymaster παρουσίασε στην γερμανική αγορά ένα πρωτότυπο δέκτη επίγειας ψηφιακής λήψης.

0385_1.JPG

Ο Skymaster DVB-T-Receiver DTS 200 συνδέεται με scart στην είσοδο της τηλεόρασης και είναι αόρατος. Στην μνήμη του μπορούν να αποθηκευτούν 1000 κανάλια, έχει OSD, EPG και τηλεχειρισμό καθώς και ομοαξονική ψηφιακή έξοδο ήχου. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή μπορεί να συνδεθεί και σε VCR- und DVD-Recorder.
Η προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι 79 αλλά τον βρήκα ήδη στα 69,90 .

Ναι, μπορεί να γίνει και αόρατος.
Η τιμή του είναι όντως λίγο τσιμπημένη. Φαίνεται τυπική κινέζικη κατασκευή, αν κρίνω απο το πολύ τυπικό και συνηθισμένο τ/χ.

Επαναφέρω αυτό το θέμα , γιατί με ενδιαφέρει η αγορά του αφού σε συνδιασμό με τηλεοράσεις χωρίς dvb-t και με κόστος κάτω από 20 ευρώ δεν θα χρειαστεί να καταφύγουμε σε δέκτες τέρατα από κάτω ...

Βρήκα κάτι στο ebay , αλλά δεν μου τα λένε καλά ( shipping 2 items 1$ discount )

Το Media Markt στο Μαρούσι νομίζω ότι έχει. Δεν παίρνω και όρκο.
Πάντως κάπου το είχα δει (DVB-T τύπου scart). :p

EDIT: Αλήθεια το DVB-T πως το χειρίζεσαι αν το βάλεις πίσω απ' την TV (για να είναι "αόρατο")???

Last edited:
Re: Απάντηση: Mini DVB-T scart δέκτης

είναι τόσο μικρό που πρέπει να θυμάσαι που το έβαλες ... στον αέρα έχω το μάτι από το ασύρματο scart που βλέπει στο δορ δέκτη ...

Αδερφέ το εχω και δεν τον χρησιμοποιώ , αν τον θες στειλε πμ να τον πάρεις αν θες

Re: Απάντηση: Mini DVB-T scart δέκτης

Αδερφέ το εχω και δεν τον χρησιμοποιώ , αν τον θες στειλε πμ να τον πάρεις αν θες

Να ρωτήσω το λόγο που δεν το χρησιμοποιείς; Είχες κάποια προβλήματα ή κάτι άλλο;