Mini PC (nuc like) Tronsmart BJ19 J1900 Quad Core 4GB/128GB

craven

AVClub Enthusiast
14 November 2007
910
Δίνεται το Mini PC του τίτλου αγορασμένο απο έξω πριν 10 περίπου μήνες απο φίλο (οπότε δεν έχει απόδειξη)

http://www.geekbuying.com/item/Tron...uetooth-4-0-XBMC-KODI-VGA---Black-348872.html

Έχει τον Ιntel Celeron Quad Core J1900 με τον οποίο πετάει και στα windows και σε kodi κτλ (καμιά σχέση με pipo και επεξεργαστές τύπου Zxxxx κτλ)
Έχω πάνω Intenso SSD 128gb και Crusial ddr3 4gb 1866
Έχει φυσικά ότι βλέπετε στο link (wifi, bt, gigabit ethernet, hdmi + display port, 4xusb η μία μπροστά 3.0 κτλ)
Ας αναφέρω πως έχει και IR δέκτη αλλά δεν έχω προσωπικά καταφέρει να βρω συμβατό remote (ξέρω απλά ότι δουλεύει αφού ανοιγόκλεισε κατα τύχη με ένα παλιό remote απο λεντοταινία) οπότε δίνεται χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν αυτό στην πώληση.
Το pc πετάει χωρίς περίεργες θερμοκρασίες όπως τα pipo κτλ και είναι πιο γρήγορο απο celeron nuc (2820 κτλ) και η χρήση του ήταν για πολύ λίγο σε home studio χωρίς το παραμικρό θέμα (cubase + guitar rig μαζί), χωρίς κανένα θέμα με wifi/ethernet κτλ και δίνεται λόγω μη χρήσης (καθώς μου έχουν πάρει καλό laptop πλέον για studio χρήση).

Δίνεται ολοκληρωμένο στα 180 ευρώ χωρίς παζάρια και μόνο χέρι με χέρι κατά προτίμηση ή κοντά στην Νίκαια (απογεύματα - ΣΚ) ή Καλλιθέα (εργάσιμες)
tronsmart2.jpgtronsmart-bj19.jpg

Θα πω μια τελευταία τιμή στα 150 ευρώ να μην κάθεται. Πιο κάτω δεν θα πάει, μετά θα κρατηθεί.
Να πω πως θα δοθεί με στημένα windows 10 (χωρίς ενεργοποίηση φυσικά), kodi κτλ.