Μίνι Σειρές!

Status
Not open for further replies.
Εγώ είμαι στο τριτο επεισόδιο. Το ξεκίνησα πριν 1 εβδομάδα, αλλά λόγω έλλειψης χρόνου δεν το συνέχισα. Θα το δω κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Μέσω Netflix το βλέπω, πολύ καλή σκηνοθεσία, καλοί ηθοποιοί στην πλειοψηφία τους, πολύ καλή η ποιότητα εικόνας, αν και σε ορισμένες στιγμές χαλάει η ανάλυση (δεν καταλαβαίνω το γιατί, καθώς έχω πλέον οπτική ίνα στο σπίτι).
Εδώ και λίγα χρόνια δεν χάνω οτιδήποτε βγαίνει σε Western και μπορώ να πω ότι με έχει ενθουσιάσει τουλάχιστον στην αρχή. Δεν ξέρω για τη συνέχεια. Το μόνο μειονέκτημά του είναι ότι είναι λίγο "αργό", αλλά η οπτική απόλαυση είναι τόσο μεγάλη που δεν ενοχλεί αυτό καθόλου.

Eίδα και το τρίτο και συμφωνώ με τον Teddy. Από το τρίτο η δράση αρχίζει να γίνεται εντονότερη και η σειρά απογειώνεται. Στεναχωριέμαι που είναι μόνο 7 επεισόδια.

Tα πρώτα 5 έφυγαν νεράκι τελικά. Το 5ο λίγο αργό, αλλά βοηθάει πάρα πολύ στο να σχηματίσουμε γνώμη για τους πρωταγωνιστές και να μάθουμε κάποια πράγματα για το παρελθόν και τις σχέσεις μεταξύ τους. Απόψε το 6ο και αν αντέξω... και το φινάλε (7ο).

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Άρχισα να βλέπω το Pure που είχε βγει στο CBC,
και θα προβληθεί τώρα και στο WGN.. (Υπάρχουν Ελληνικά..)

Μου αρέσει πολύ το όλο περιβάλλον καθώς μου θυμίζει το αγαπημένο Witness
με τον Harrison Ford και την Kelly McGillis, ή τις σχετικές σκηνές από το Banshee! :D

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μία κοινότητα με Μεννονίτες οι οποίοι ομοιάζουν αρκετά με τους Άμις..

Η ιστορία έχει να κάνει με μία διεφθαρμένη ομάδα της κοινότητας η οποία εκβιάζει όλα τα μέλη της
στις βρώμικες δουλειές της που έχουν να κάνουν με διακίνηση ναρκωτικών!

Στο επίκεντρο βρίσκετε ο νέος πάστορας της κοινότητας που προσπαθεί από την μία να ξεκαθαρίσει τα πράγματα,
χωρίς να κινδυνεύσει η ζωή των ατόμων της κοινότητας, και κυρίως της οικογένειας του.

Από την άλλη βρίσκεται ο τοπικός σερίφης της περιοχής ο οποίος και αυτός προσπαθεί να ξεκαθαρίσει την υπόθεση
μέσα σε αυτήν την "κλειστή" κοινότητα.

....

Δεν ξέρω εάν υπάρχει σχετικό προηγούμενο.. η ιστορία μπορεί να φαίνεται κάπως τραβηγμένη αρχικά..
αλλά μου αρέσει αρκετά! :cool:

Είδα τα 2 πρώτα επεισόδια..
εντάξει η σειρά χάνει κάπως σε κάποια σημεία γενικά.. π.χ στο πως παρουσιάζεται η όλη ιστορία..
ή σε κάποιους χαρακτήρες.. (κάποια γεγονότα μοιάζουν και κάπως "αστεία".. :p)
αλλά γενικά οκ.. ένα 7άρακι θα της το έβαζα μάλλον!

6 επεισόδια.. θα την τελειώσω..

Last edited:
Είδα το Gunpowder με τον Kit Harington σε κεντρικό ρόλο (+ executive producer).

Πολύ ωραία εικόνα, κουστούμια και τοποθεσίες, ενδιαφέρουσα (αν και κάπως διεκπαιρεωτική) πλοκή σχετικά με το πασίγνωστο ιστορικό γεγονός.
Μου αφήνει μία flat αίσθηση σε κάποια σημεία.

Ο Χάρινγκτον είναι ακόμα παγιδευμένος στον ρόλο που παίζει εδώ και 8 χρόνια.
Για αυτό, ίσως, στο διάστημα για την επόμενη σεζόν του GOT, έχει διαλέξει μία (μίνι) σειρά ιστορικής υφής και σε έναν χαρακτήρα που του ταιριάζει (αυτή τη στιγμή) περισσότερο σε ό,τι άλλο μπορεί να διάλεγε να παίξει. Έχω την αίσθηση ότι ο Fawkes του συγκεκριμένου Gunpowder είναι πιο κοντά στο στυλ του Jon Snow.
(Ή και να μην είναι, ο Χάρινγκτον τον ερμηνεύει επηρεασμένος -ακόμα- από τον Jon).
-----------------------------
Χρειάζομαι χρόνο για να δω το Godless.
Στο πρώτο επεισόδιο που είδα, μου είναι προφανές ότι υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο που θα ξεδιπλωθεί σαν παλαιωμένο ουίσκυ και το φινάλε θα είναι υπέροχο.
(Το καλό που του θέλω! :laugh: )

Mετά από μονορούφι 2-3 επεισοδίων, τελείωσα το Godless. Συμφωνώ με τον Evam7, εξαιρετικό. Πραγματικά θα ήθελα να είχε και συνέχεια.

Status
Not open for further replies.