Μίνι Σειρές!

Status
Not open for further replies.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Imdb

Πρώτο Trailer Απο Την Μίνι Σειρά «Mars»

Το National Geographic κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «Mars», την πρώτη σειρά σεναρίου του δικτύου που εστιάζει σε μια μελλοντική προσεδάφιση στον πλανήτη Άρη.

Η υβριδική σειρά που συνδυάζει το ντοκιμαντέρ με ένα φανταστικό σενάριο, εξελίσσεται ταυτόχρονα στο σήμερα και στο έτος 2033,
όπου το διαστημόπλοιο Daedalus της διεθνούς αποστολής είναι έτοιμο να προσεδαφιστεί στην επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη.

Την παραγωγή της σειράς έχουν αναλάβει ο σκηνοθέτης Ron Howard («Rush», «A Beautiful Man») και ο παραγωγός Brian Grazer,
ενώ στην θέση του σκηνοθέτη βρίσκεται ο Μεξικανός Everardo Gout («Days of Grace»).

Πρωταγωνιστούν οι Alex Saracco, Stephen Saracco, Alberto Ammann, Ben Cotton, Jihae, Anamaria Marinca, Olivier Martinez, Clementine Poidatz, Sammi Rotibi, Cosima Shaw.

Το Mars που θα αποτελείται απο έξι επεισόδια θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο στο Nat Geo, ενώ λίγο πρίν την πρεμιέρα της σειράς θα κυκλοφορήσει διαδυκτιακά το «Before Mars»,
μια prequel ιστορία που θα προετοιμάσει το έδαφος της ιστορίας.

Περισσότερα:

http://www.cinemode.gr/tileoptikes-seires/proto-trailer-apo-tin-mini-sira-mars.html

Βγήκε το prequel και το 1ο επεισόδιο!

Η σειρά ξεκινάει κανονικά στις 14 Νοεμβρίου.

http://channel.nationalgeographic.com/mars/

ίσως και να ειναι καλό για να δούμε αν έχω αμφιβολίες για σειρά που την κάνει παραγωγή κανάλι με ντοκυμαντερ

Δεν είναι καθαρά σειρά.. έχει και ένα μέρος σαν ντοκιμαντέρ όπως λέει το άρθρο..
Αλλά επειδή είναι στον τομέα του καναλιού μπορεί να είναι καλό!

Εξάλου έχουμε καλά παραδείγματα από το History αλλά και το Discovery Channel! ;)

Ενδιαφέρον θέμα.
Θα το ψάξω μόλις θα έχω ώρα.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ειδα το 1ο του Mars. Ενδιαφερουσα ιδεα. Μισο ντοκυμαντερ για το πλανο για ταξιδι προς τον Αρη και μισο σειρα για μια μελλοντικη αποστολη προς τον πλανητη αυτο. Πολυ διαφημιση προς τον Elon Musk και το SpaceX. Το πρωτο επεισοδιο ηταν σχετικα κουραστικο για να ειμαι ειλικρινης, αν και το θεμα με ενδιαφερει. Η ταινια, και ακομη περισσοτερο το βιβλιο Martian ειναι πολυ πιο ενδιαφεροντα.

Και σκεφτόμουν να σου πω να το κοιτάξεις!

Πιστεύω να το δω και εγώ περιμένω subs..

Έχουμε και το trailer για την μίνι σειρά!

Θα μπορούσε να έχει περισσότερα επεισόδια!

Είδα το 1ο..
Ωραία η αναπαράσταση της εποχής.. και οι χαρακτήρες..

Την πάνε γρήγορα την ιστορία.. σαν ταινία θα είναι!

Παράξενο να βλέπω την Joanne σε αυτόν τον ρόλο!

Eίδα κι εγώ το πρώτο επεισόδιο του Dark Angel.
Γενικά δεν ενθουσίασε, αλλά θα δω και το δεύτερο γιατί δεν μου αρέσει να αφήνω κάτι στη μέση. Εκτός αν με απογοητεύσει, τότε το αφήνω. Αλλά αυτό δεν με απογοήτευσε. Ουδέτερο. Κάποιες υπερβολές, που κατά κύριο λόγο οφείλονται στην απόφαση να γυριστούν μόνο 2 επεισόδια. Πολύ γρήγορα γίνονται κάποια πράγματα και πολύ γρήγορα ξεπερνιούνται καταστάσεις...
Δείτε το όσοι αγαπάτε τις ταινίες μυστηρίου, αλλά μην περιμένετε ατμόσφαιρα Poirot κλπ. Δίνεται όμορφα ωστόσο η εικόνα "εποχής", ωραία κοστούμια, ωραία σκηνοθεσία.
Μετά την προβολή του δευτέρου και τελευταίου επεισοδίου θα επανέλθω.
Και φυσικά μπράβο στον Blue08 που δεν του ξεφεύγει τίποτα ρε παιδί μου.

Eίδα κι εγώ το πρώτο επεισόδιο του Dark Angel.
Γενικά δεν ενθουσίασε, αλλά θα δω και το δεύτερο γιατί δεν μου αρέσει να αφήνω κάτι στη μέση. Εκτός αν με απογοητεύσει, τότε το αφήνω. Αλλά αυτό δεν με απογοήτευσε. Ουδέτερο. Κάποιες υπερβολές, που κατά κύριο λόγο οφείλονται στην απόφαση να γυριστούν μόνο 2 επεισόδια. Πολύ γρήγορα γίνονται κάποια πράγματα και πολύ γρήγορα ξεπερνιούνται καταστάσεις...
Δείτε το όσοι αγαπάτε τις ταινίες μυστηρίου, αλλά μην περιμένετε ατμόσφαιρα Poirot κλπ. Δίνεται όμορφα ωστόσο η εικόνα "εποχής", ωραία κοστούμια, ωραία σκηνοθεσία.
Μετά την προβολή του δευτέρου και τελευταίου επεισοδίου θα επανέλθω.
Και φυσικά μπράβο στον Blue08 που δεν του ξεφεύγει τίποτα ρε παιδί μου.

Ναι.. το ότι πάει γρήγορα η σειρά σε κάποιες σκηνές.. την κάνει να χάνει αρκετά από την πλοκή της..
Ισως το 2ο να είναι καλύτερο να είναι πιο δεμένο στην παρουσίαση των γεγονότων..

Μου αρέσουν πολύ οι σειρές εποχής και το BBC και το ITV είναι πολύ καλά σε αυτές!
Τo BBC είναι βέβαια το καλύτερο..

To ITV μετά το εξαιρετικό Downton περίμενα να ξαναδώ κάτι πολύ καλό από αυτό..
Έβγαλε κάμποσες μίνι σειρές που δεν πήγανε όμως καλά.. αλλά έβγαλε τελικά και το εξαιρετικό Victoria που ανανεώθηκε και για 2η σεζόν..

Και κατά 2ον μου αρέσουν οι μίνι σειρές γενικά.. οπότε τις κυνηγάω! :cool:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

To "The Young Pope" που ξεκίνησε πρέπει να είναι πολύ καλό..
http://www.imdb.com/title/tt3655448/

και αναμένω και το "Frontier" που ξεκινάει σήμερα!

Close to the Enemy

Πάμε παρακάτω λοιπόν με το "Close to the Enemy" του BBC! :cool:

Είναι το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και η Lotte με τον πατέρας της Dieter Koehler, έναν Γερμανό επιστήμονα, φτάνουν στην Αγγλία.
Ο Callum Ferguson, ένας αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών, προσπαθεί να προσεγγίσει τον Dieter ώστε σε συνεργασία με τη βρετανική RAF να αναπτύξουν έναν κινητήρα τζετ.
Με τον αναδυόμενο Ψυχρό Πολέμο, είναι ζωτικής σημασίας για τη βρετανική εθνική ασφάλεια η τεχνολογία αιχμής να είναι στη διάθεση των ενόπλων δυνάμεων όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Εν τω μεταξύ, η Kathy Griffiths από τη Μονάδα Εγκλημάτων Πολέμου ψάχνει να φέρει τους εγκληματίες πολέμου που δραπέτευσαν σε δίωξη ενώπιον της δικαιοσύνης.
Καθώς η Lotte περιηγείται τους παράξενους διαδρόμους από τις βόμβες κατεστραμμένου ξενοδοχείου του Λονδίνου όπου διαμένουν υπό το άγρυπνο μάτι της βρετανικής κυβέρνησης,
ο Callum θα πρέπει να κερδίσει πρώτα την εμπιστοσύνη του πατέρα της.

Η μίνι σειρά έχει 7 επεισόδια.. και θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Νοεμβρίου!

Λοιπόν το 2ο επεισόδιο του Dark Angel ήταν καλύτερο από το 1ο θα έλεγα..

Πάντως έχει και αυτό αρκετά γεγονότα.. και πάει με γρήγορο ρυθμό..
αλλά έχει πιο δραματική ατμόσφαιρα..

Με το τέλος.. μένεις άφωνος τελικά με το τι είχε κάνει αυτή η γυναίκα!!
.. όπου ακόμη και μετά από χρόνια δεν τα ξέρουν σίγουρα όλα..

Γενικά στο σύνολο θα την πω καλή την σειρά.. 7/10
όπου αν και πάει γρήγορα βασιζόμενη σε αληθινά γεγονότα.. στο σύνολο της περνάει την δραματική ιστορία της.. και αφήνει σκέψεις..

Nα πω λοιπόν κι εγώ τη γνώμη μου, καθώς είδα χθες βράδυ το δεύτερο και τελευταίο επεισόδιο.

Προσωπικά δεν μου άρεσε. Το λέω αυτό σκεπτόμενος ότι αν κάποιος με ρωτούσε τι να δει το Σαββατοκύριακο, μόνος του ή με τη γυναίκα του ή με τα παιδιά του ή με φίλους... ποτέ δεν θα του έλεγα να δει το Dark Angel.
Ο λόγος είναι κυρίως ότι εκτός από τα "ιστορικής" αξίας συμβάντα, τα οποία μπορεί να είναι και αλλαγμένα για εμπορικούς λόγους, δεν βρήκα τίποτα άλλο άξιο αναφοράς, σεναριακά μιλώντας πάντα.
Καλή φωτογραφία, καλή σκηνοθεσία, ωραία κοστούμια, όλα δίνουν την ατμόσφαιρα της εποχής. Όμως μέχρι εκεί. Μέτριες ερμηνείες (ακόμα και από την Joanne Froggatt), μεγάλη βιασύνη να αποδωθούν πολλά σε 2 μόλις επεισόδια (κοιλιές φουσκώνουν και ξεφουσκώνουν σε δευτερόλεπτα, κόσμος έρχεται και φεύγει σε κλάσματα δευτερολέπτου), προχειρότητες στο σενάριο, σε κάποιες στιγμές δεν μπορείς να πειστείς ότι είναι όλοι τόσο ανόητοι ώστε να μην έχουν καταλάβει τι συμβαίνει με την πρωταγωνίστρια και τον τρόπο που σκέφτεται και δρα.

Εγώ πιστεύω ότι ο Blue είναι επιεικής με το 7/10 που δίνει, ωστόσο εμπιστεύομαι την κρίση του γιατί έχει δει τόσα πολλά που σίγουρα κρίνει καλύτερα από εμένα. Σίγουρα κάτι θα μου ξέφυγε ή δεν θα το εκτίμησα όσο έπρεπε.
Από εμένα 4/10.

Φωτογραφίες:

Dark-Angel-708942.jpg
maxresdefault.jpg
2C13347300000578-3226519-image-a-59_1441725330805.jpg
image.jpg.ashx

Close to the Enemy

Πάμε παρακάτω λοιπόν με το "Close to the Enemy" του BBC! :cool:

Είναι το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και η Lotte με τον πατέρας της Dieter Koehler, έναν Γερμανό επιστήμονα, φτάνουν στην Αγγλία.
Ο Callum Ferguson, ένας αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών, προσπαθεί να προσεγγίσει τον Dieter ώστε σε συνεργασία με τη βρετανική RAF να αναπτύξουν έναν κινητήρα τζετ.
Με τον αναδυόμενο Ψυχρό Πολέμο, είναι ζωτικής σημασίας για τη βρετανική εθνική ασφάλεια η τεχνολογία αιχμής να είναι στη διάθεση των ενόπλων δυνάμεων όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Εν τω μεταξύ, η Kathy Griffiths από τη Μονάδα Εγκλημάτων Πολέμου ψάχνει να φέρει τους εγκληματίες πολέμου που δραπέτευσαν σε δίωξη ενώπιον της δικαιοσύνης.
Καθώς η Lotte περιηγείται τους παράξενους διαδρόμους από τις βόμβες κατεστραμμένου ξενοδοχείου του Λονδίνου όπου διαμένουν υπό το άγρυπνο μάτι της βρετανικής κυβέρνησης,
ο Callum θα πρέπει να κερδίσει πρώτα την εμπιστοσύνη του πατέρα της.

Η μίνι σειρά έχει 7 επεισόδια.. και θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Νοεμβρίου!

Αυτο θα το δω σιγουρα, και θα μεταφερω εντυπωσεις. Δεν χανω τετοια! Το The Hour να φροντισει να δεις οποιος του αρεσουν τετοια θεματα.

Principe συμφωνώ με τα όσα λες.. και για το σενάριο και για την ερμηνεία της πρωταγωνίστριας..
Όντως η δικιά της ερμηνεία έχανε περισσότερο από το γρήγορο της σειράς.. σε σχέση με τους άλλους που είχαν μικρότερους ρόλους..

Δεν ξέρω γιατί το ITV την έκανε μόλις 2 επεισόδια.. όταν θα μπορούσε να είχε 4 ή 6 έστω..

Ίσως επειδή μου αρέσει πολύ το είδος αυτό.. κάπου τα "παράβλεψα" όλα αυτά και θα της έβαζα στο σύνολο ένα 7..
(Στο Imdb έχει 6.8 .. με την πλεοψηφία να της δίνει 7..)

** To Poldark το συνεχίζεις Principe ? Αυτό αξίζει πολύ! ;)

Αυτο θα το δω σιγουρα, και θα μεταφερω εντυπωσεις. Δεν χανω τετοια! Το The Hour να φροντισει να δεις οποιος του αρεσουν τετοια θεματα.

Και εγώ σίγουρα Χάρη! ;)

Last edited:
To Poldark το άφησα στην πρώτη σεζόν. Θα αρχίσω τη δεύτερη με την πρώτη ευκαιρία. Ίσως και απόψε :)

Ξεκίνησα να βλέπω 3 νέα πραγματούδια.
Ένα το Sons of LIberty (λόγω παλιότερης παρότρυνσης του γκουρού), το δεύτερο κύκλο του Poldark (για τον ίδιο λόγο) και μία δική μου επιλογή, λόγω προαισθήματος (και είμαι βέβαιος ότι στο τέλος της μίνι σειράς θα πείσω τον γκουρού να τη δει, είμαι 100% βέβαιος ).

marcella.jpg

http://www.imdb.com/title/tt5269594/

Νέα δουλειά του Hans Rosenfeldt (The Bridge/Bron/Broen). Πολύ καλές ερμηνείες, έχω και μία αδυναμία στον Nicholas Pinnock από το Fortitude. Πρωταγωνίστρια η Anna Friel (η Melissa του Limitless).
Είδα το πρώτο επεισόδιο και λίγο από το δεύτερο. Νομίζω ότι εντός της εβδομάδας θα το τελειώσω, καθώς είναι μόνο 8 επεισόδια. Άρα, θα επανέλθω με αναλυτικό review. Αστυνομικό, σειρά δολοφονιών, μυστήριο, έχει ότι χρειάζεται για να ασχοληθώ μαζί του :-)

Πρώτη σκηνή. H Marcella βρίσκεται μέσα σε μία μπανιέρα, γεμάτη αίματα, μελανιές στο σώμα και με μία μεγάλη πληγή στο κεφάλι. Φαίνεται λίγο χαμένη, σαν να μη γνωρίζει ποιος ευθύνεται γι' αυτό.

Χαχα..
Ωωω βλέπω άρχισες να ξαναδιαβάζεις το topic από την αρχή! :D

Το καλό με τις μίνι είναι ότι τις βλέπεις σχετικά γρήγορα!

Πάντως έχουμε βάλει εδώ και κάποιες σειρές που πήγαν και σε 2η σεζόν..
και η Marcella πήγε και αυτή σε 2η!

Δεν την έχω κοιτάξει.. αλλα οκ θα την βάλω στην λίστα! ;)

Αναμένω εντυπώσεις από Pordark στο θέμα του! ;)

Αγαπαμε anna friel απο την εποχη του Goal! και της συγχωρουμε το American Odyssey :)
Δυστυχως ο σερβερ μου κανει καποια νερα και δεν μπορω να προσθεσω τιποτα, αλλιως το Marcella θα ειχει ηδη μπει στη λιστα!

Status
Not open for further replies.