Μίνι Σειρές!

Status
Not open for further replies.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Βγήκε το prequel και το 1ο επεισόδιο!

Η σειρά ξεκινάει κανονικά στις 14 Νοεμβρίου.

http://channel.nationalgeographic.com/mars/

δεν ειναι κακο αλλα και τιποτα το ιδιαιτερο και ναι μεγαλη διαφημηση στην spacex

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Imdb

Λοιπόν Principe.. το ξεκίνησα! :cool:
Μου αρέσει.. αρκετά καλό θα έλεγα! :D

Η φάση που παίζει με την Marcella έχει ενδιαφέρον!
.. αναμένω να δω που θα το πάνε..

Φυσικά και διαβάζω από την αρχή όλο το thread. Αφού λατρεύω τις μίνι σειρές, το έχω γράψει ακρκετές φορές.
Καλά έκανες και το ξεκίνησες. Το ήξερα εξάλλου :)))))))))))))))
Μου μυρίζει διαμαντάκι, όπως και το Trapped που είχα προτείνει αν θυμάσαι.
Καλή μας θέαση λοιπόν. Εγώ τελείωσα και το δεύτερο επεισόδιο.

Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω για το Marcella. Το βλέπω χωρίς υπότιτλους. Αν αναφέρεσαι στο Trapped, 100% μπορείς να βρεις. Και αξίζει 100% να το δεις.

Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω για το Marcella. Το βλέπω χωρίς υπότιτλους. Αν αναφέρεσαι στο Trapped, 100% μπορείς να βρεις. Και αξίζει 100% να το δεις.

το εχω δει το Trapped πριν κατι μηνες, με αγγλικους, αν και ειχε το σπαστικο (που πρωτη φορα το συνανταω σε σειρα) να μην υποτιτλιζει οταν μιλουσαν αγγλικα, βλεποταν ανετα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εχει,έχει.

ωραιος, thanks, θα το τσεκαρω τοτε

Επίσης, σίγουρα θα δω τις 2 νέες μίνι σειρές στις οποίες αναφέρθηκε ο Blue08. In Plain Sight και Rillington Place.

To Sons of Liberty το κοίταξες ?? :cool:

--------

** To Medici: Masters of Florence θα βγει 9 Δεκεμβρίου στο Netflix UK είδα..

Στο είχα γράψει ότι το είχα δει. Εσύ μου το είχες προτείνει. Αμέσως μετά το ΑΨΟΓΟ "Banished" αν θυμάσαι, το οποίο πολύ εύκολα το ξαναέβλεπα. ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ. 7 επεισόδια, απλά τέλειο!

Ααα εντάξει! ;)

Σου άρεσε ??

"The Living and the Dead" θα βλέπατε ?? :cool:

http://flix.gr/news/the-living-and-the-dead-bbc.html

Αυτό που ευχαριστήθηκα ιδιαίτερα στην σειρά είναι η καταπληκτική φωτογραφία της.. που ξέρω ότι προσέχεις και εσύ! ;)
Η διάθεση τρόμου στην σειρά στηρίζεται ιδίως σε αυτήν και στην γενικότερη ατμόσφαιρα.. παρά στα γεγονότα αυτά καθ' αυτά..

Όπως είχα γράψει..
Τελικά αν και βλέπουμε καποιες μίνι ιστορίες στα πρώτα επεισόδια..
.. πρόκειτε τελικά για μία προσωπική ιστορία που πρέπει να κλείσει τον κύκλο της!

Η σειρά αν και αφήνει στο τέλος ένα γεγονός για συνέχεια.. δεν ανανεώθηκε τελικά.. αλλά η "ιστορία" της 1ης σεζόν έκλεισε.

Last edited:
To Medici το περιμένω για τη μάνα μου :)
Το living and the dead φαίνεται πολύ ενδιαφέρον ή τεράστια μουφα. Αν το ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ κάποιος και μας πει καλά λόγια θα ασχοληθω :)

sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors

Εγώ έδωσα στην μητέρα μου να δει το "The Crown"! ;)

Η δικια μου το τελειωσε μεσα σε 1 εβδομαδα :)
Για χαρη του, εμαθε plex, chromecast και δεν συμμαζευεται :)

Βαζω να μου "ερθει" το the living and the dead...

Cary_Fukunaga_the_alienist_caleb_carr.jpg

The Alienist - Crime, Drama | TV Mini-Series (2017)

Ο Cary Fukunaga Θα Σκηνοθετήσει Τη Σειρά «The Alienist»

Ο Cary Fukunaga θα σκηνοθετήσει το «The Alienist», την τηλεοπτική μεταφορά της νουβέλας που έγραψε ο Caleb Carr.

«Η σειρά εξελίσσεται στις κατοικίες και επαύλεις της εποχής του Gilded Age στην Νέα Υόρκη του 1896 και αφηγείται την ιστορία του Dr. Laszlo Kreizler,
ο οποίος με την βοήθεια του δημοσιογράφου John Moore και του επιτρόπου της αστυνομίας Theodore Roosevelt,
χρησιμοποιεί την αναδυόμενη επιστήμη της ψυχολογίας για ενα εντοπίσει τον πρώτο κατά συρροή δολοφόνο της Νέας Υόρκης.»

Ο Cary Fukunaga έγινε ιδιαίτερα γνωστός χάρις στην εξαιρετική του δουλειά στην τηλεοπτική σειρά «True Detective» του HBO,
μια δουλειά που του άνοιξε διάπλατα τις πόρτες τόσο στην τηλεόραση, όσο και στον κινηματογράφο.
Ο περιζήτητος πλέον Fukunaga αυτή τη στιγμή ολοκληρώνει την ταινία «Beasts of No Nation», ενώ αμέσως μετά θα ασχοληθεί με το πολύκροτο remake του «It»,
την νέα μεταφορά της διάσημης νουβέλας του Stephen King.

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς του «The Alienist» θα γράψει ο καταξιωμένος σεναριογράφος Eric Roth («Forrest Gump», «The Horse Whisperer»),
ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού.

Με τον Fukunaga στη σκηνοθεσία και τον Roth στο σενάριο, η νέα σειρά της Paramount και της Anonymous Content φαντάζει τουλάχιστον ενδιαφέρουσα…

http://www.cinemode.gr/tileoptikes-seires/o-cary-fukunaga-tha-skinothetisi-ti-sira-the-alienist.html

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τα νεότερα για την σειρά με τους πολύ καλούς παραγωγούς!

.. την οποία πήρε το δίκτυο TNT.

The Alienist - Garrett Hedlund Eyed to Star in TNT Event Series
http://www.spoilertv.com/2016/03/the-alienist-garrett-hedlund-eyed-to.html

The Alienist - Daniel Bruhl and Luke Evans Cast
http://www.spoilertv.com/2016/11/the-alienist-daniel-bruhl-and-luke.html

Το Cinemax Παρήγγειλε Το «Rellik»

Σύμφωνα με το Deadline, το δίκτυο Cinemax παρήγγειλε το «Rellik», μια νέα τηλεοπτική μίνι σειρά έξι επεισοδίων.

«Το Rellik είναι μια ιστορία ενός κατά συρροή δολοφόνου, αφηγούμενη ανάποδα. Αν και η ταυτότητα του δολοφόνου γίνεται γνωστή απο την αρχή,
η ιστορία του είναι γεμάτη ανατροπές που κορυφώνονται όσο πλησιάζουμε στην αρχή της.»

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Harry Williams και Jack Williams, το δίδυμο πίσω απο την εξαιρετική μίνι σειρά «The Missing», οι οποίοι θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών.
Την σκηνοθεσία και των έξι επεισοδίων έχει αναλάβει ο Sam Miller («Luther», «Fortitude»).

Την παραγωγή της σειράς που ο τίτλος της είναι η λέξη «killer» ανάποδα, θα υλοποίησουν οι Two Brothers Pictures και η New Pictures, με την υποστήριξη του BBC,
εκεί όπου θα γίνει και η τηλεοπτική πρεμιέρα της σειράς.

http://www.cinemode.gr/tileoptikes-seires/cinemax-paringile-rellik.html

Μμμμ... ενδιαφέρον!!

Status
Not open for further replies.