Μίνι Σειρές!

Status
Not open for further replies.
Μάλλον το έχετε αναφέρει αλλά δεν το πήρε το μάτι μου...
Για το The Night Of λέω που το είδαν φίλοι και ενθουσιάστηκαν.
Το είδε κανείς;

[video]http://www.imdb.com/title/tt2401256/videoplayer/vi2516104985?ref_=tt_ov_vi[/video]

Το είχα δει όταν είχε βγει και είχα γράψει σε αυτό το νήμα τις εντυπώσεις μου. 1-2 μήνες πίσω νομίζω

sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλα είδα το The People v. O.J. Simpson: American Crime Story.

Πολύ καλο ακόμα και γι'αυτους που ξέρουν καλα την υπόθεση.
The_People_v._O._J._Simpson_-_American_Crime_Story_poster.png

Πανω ακριβως στο ιδιο θεμα και πολυβραβευμενο

http://www.imdb.com/title/tt5275892/

Το people vs oj ειναι δραματοποιημενη (δηλαδη αναπαρασταση με ηθοποιους) και το OJ:Made in America ειναι ντοκυμαντερ. Ειναι πιο ευρεας θεματολογιας απο το people vs oj γιατι αναλυει και την φυλετικη/κοινωνικη κατασταση που υπηρχε κατα την ανοδο αλλα και οταν εγινε το φονικο.

και τα δυο ειναι εξαιρετικα!

Re: Απάντηση: Re: Μίνι Σειρές!

Αυτό άκουσα κι εγώ...

The Night Of. Ωριαία (περίπου)επεισόδια, "σκοτεινά", πολύ δεμένο σενάριο δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και ερμηνείες, πολύ καλές. Το casting πολύ επιτυχημένο. Δεν υπάρχει ο γαμ..... ο τύπος που έχει λύση για όλα. Νομίζω ότι θα σε ικανοποιήσει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μίνι Σειρές!

The Night Of. Ωριαία (περίπου)επεισόδια, "σκοτεινά", πολύ δεμένο σενάριο δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και ερμηνείες, πολύ καλές. Το casting πολύ επιτυχημένο. Δεν υπάρχει ο γαμ..... ο τύπος που έχει λύση για όλα. Νομίζω ότι θα σε ικανοποιήσει.

Γιώργο σ´ ευχαριστώ. :a0210:
Έχω πεισθεί πλεον... Ήδη το "προμηθεύτηκα".

Απάντηση: Re: Μίνι Σειρές!

Στο είχα γράψει ότι το είχα δει. Εσύ μου το είχες προτείνει. Αμέσως μετά το ΑΨΟΓΟ "Banished" αν θυμάσαι, το οποίο πολύ εύκολα το ξαναέβλεπα. ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ. 7 επεισόδια, απλά τέλειο!
Δεν βρισκω πολλα "γραμματα" και η πηγη μου εχει μονο 3 επεισοδια (απο τα 7 που λες) - αναφερομαι στο Sons of Liberty

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μίνι Σειρές!

Γιώργο σ´ ευχαριστώ. :a0210:
Έχω πεισθεί πλεον... Ήδη το "προμηθεύτηκα".
Να 'σαι καλά. Εύχομαι καλή θέαση. :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Μίνι Σειρές!

Μάλλον το έχετε αναφέρει αλλά δεν το πήρε το μάτι μου...
Για το The Night Of λέω που το είδαν φίλοι και ενθουσιάστηκαν.
Το είδε κανείς;

[video]http://www.imdb.com/title/tt2401256/videoplayer/vi2516104985?ref_=tt_ov_vi[/video]

Στρατηγέ μου πρέπει να έβγαλες λαυράκι...σπεύδω να την "προμηθευτώ" :grinning-smiley-043

Έχει δίκιο και ο Blue08. Εγώ το είδα σε 7 επεισόδια, αλλά πολύ μικρότερα. Νομίζω ήταν γύρω στα 40-45 λεπτά το καθένα. Ίσως ήταν έτσι "κομμένο" από εκεί που το είδα, μέσω δορυφορικής τηλεόρασης ισπανικής αλυσίδας καναλιών.

Ναι.. μπορεί να έχει βγει και έτσι..

Principe ξεκίνησες τίποτε καινούργιο ? :cool:

Ξεκίνησα το The Night Of μέχρι να βγουν οι 2 σειρές που μας έγραψες, Rillington Place και In Plain Sight. Ο πιλότος μου άρεσε και θα δω με ενδιαφέρον τη συνέχεια. Ο μικρός δεν είναι πολύ καλός για το ρόλο, δεν με πείθει, φαίνεται συνεχώς ότι υποκρίνεται, ότι διαβάζει σενάριο δηλαδή, αλλά με κέρδισε η υπόθεση. Δεν έχω δει κάτι παρόμοιο (εννοώ να μην έχω ιδέα πραγματικά για τι μπορεί να συνέβη). Μου άναψε την περιέργεια. Ευχαριστώ τα παιδιά εδώ που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον και θα τη δω κι εγώ μαζί τους. Αν τη βλέπεις κι εσύ, πάμε παρέα όλοι, θα τα λέμε.

Eπίσης, συνεχίζω Poldark και είδα και πιλότο Chance, αφού μου το πρότεινες. Φαίνεται ενδιαφέρον, αν και δεν μου αρέσει ο Dr. House γενικά :)))))))

Καλώς!

Το Rillington Place βγήκε το 1ο.. αλλά καλό θα ήταν πιστεύω να έχεις και τα 3 επεισόδια.. μπας και το δεις με την μία! :cool:

Για το Chance να ξέρεις ότι θα αλλάξει κάπως η "δράση" του στην συνέχεια.. στο 3ο-4ο.. οπότε προχώρα και τα λέμε στο θέμα του!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Νέο Trailer Απο Το «Big Little Lies» Του HBO

Το HBO κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «Big Little Lies», την limited τηλεοπτική σειρά που είναι βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα της Liane Moriarty.

«Ενας φόνος - Ενα τραγικό ατύχημα - Η απλά γονείς που συμπεριφέρονται άσχημα? Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποιος είναι νεκρός.

Η Madeline είναι μια δύναμη που πρέπει να υπολογίζεις.
Είναι αστεία, καυστική και παθιασμένη. Θυμάται τα πάντα και δεν συγωρεί κανένα.
Η Celeste είναι μια όμορφη γυναίκα που κάνει τον κόσμο να σταματά και να κοιτά, αλλά πληρώνει το τίμημα για την ψευδαίσθηση της τελειότητας.
Νέα στην πόλη, η μοναχική μητέρα Jane είναι τόσο νέα που μια άλλη μητέρα την περνά για νταντά.
Έρχεται μαζί με ένα μυστηριώδες παρελθόν και μια θλίψη που δεν ταιριάζει στην ηλικία της.
Αυτές οι τρείς γυναίκες βρίσκονται σε διαφορετικά σταυροδρόμια, όμως και οι τρείς θα καταλήξουν στο ίδιο σοκαριστικό σημείο.»

Το σενάριο της μεταοφράς έχει γράψει ο David E. Kelley,
ενώ στη σκηνοθεσία και των επτά επεισοδίων βρίσκεται ο Jean-Marc Vallee («Dallas Buyers Club», «Demolition»).

Πρωταγωνιστούν οι Reese Witherspoon, Laura Dern, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Adam Scott, James Tupper,
Alexander Skarsgard, ZoΓ« Kravitz, Larry Bates, Sarah Burns και P.J. Byrne.

Με πλούσιο cast και το γνωστό υψηλό επίπεδο παραγωγής που διαθέτει το HBO, η τηλεοπτική μεταφορά της νουβέλας της Liane Moriarty φαντάζει ενδιαφέρουσα.

Το «Big Little Lies» που αποτελείται απο επτά επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Φεβρουαρίου, στο HBO.

http://www.cinemode.gr/tileoptikes-seires/neo-trailer-apo-big-little-lies-tou-hbo.html

- Imdb

Status
Not open for further replies.