Μίνι Σειρές!

Status
Not open for further replies.
Είδα και το 2ο από το Collateral ..
και μπερδεύει ακόμη περισσότερο τα πράγματα..

Βασικά πίστευα..

ότι κάποιοι απλώς θέλανε να κάνουν ένα γεγονός για να ξεσπάσουν ίσως φασαρίες..
.. όμως φαίνεται ότι θέλανε συγκεριμένο άτομο..
αν και δεν μάθαμε σίγουρα ποιο..

Να δούμε εάν όλοι αυτοί.. (πιτσαρία, στρατιωτικοί και άλλοι..)
έχουν σχέση στην ίδια υπόθεση..
ή απλά 2-3 ιστορίες μπλέξανε τα μπούτια τους μαζί! :p

Σχεδον Όλα δένουν μεταξύ τους. Θα σου γράψω με spoiler όταν γυρίσω σπίτι.

Σχετικα με Collateral

Γενικα ηταν μια αξιολογη προσπαθεια, η οποια θα μπορουσε να ηταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ αν αντι για 4 επεισοδια ειχαν λιιγα παραπανω (ισως 5 ή 6 στο συνολο) και ειχαν κοψει το νημα
του χαρακτηρα της Billie Piper. Δεν εξυπηρετουσε κανενα σκοπο και απλα μας εφαγε χρονο απο την κυρια ιστορια.

Θα ηθελα να ειχα δει λιγο περισσοτερο την ιερεα
και την γκομενα της
, την Σαντριν και τον Πητερ
αρχηγο του κυκλωματος διακινησης.
Η σειρα ειχε στη διαθεση της εξαιρετικους ηθοποιους, τους οποιους θεωρω χαραμισε μη δινοντας τους αρκετο χρονο στην οθονη και backstory των χαρακτηρων τους. Η κακομοιρα η Carrey Mulligan κανει οτι μπορει αλλα ολοι οι κυριοι χαρακτηρες δεν εχουν βαθος.

Πολύ καλό το Collateral. :a0210:
Δεν ξέρω αν δύο επεισόδια ακόμα θα την έκαναν καλύτερη, ίσως να είχε το αντίθετο αποτέλεσμα. Δεν νομίζω οτι είχε πολύ περισσότερα πράγματα να πει, εγώ πιυ τα ειλδα και τα 4 μονοκοπανιά στο 3ο αισθάνθηκα οτι έκανε μια κοιλιά.
Παρ´ όλα αυτά άξιζε και με το παραπάνω.

Λοιπόν.. την τελείωσα και εγώ! ;)

Τα 1 και 2 προσπαθούν να σε μπερδέψουν με τα διάφορα πρόσωπα..
Από το 3ο αρχίζουν να μπαίνουν όλα σε μία σειρά..
και το 4ο είναι πολύ καλό!

Όντως κάποια πρόσωπα είχαν μόνο διακοσμητικό ρόλο να το πω..

Θα της βάλω 7.5 τελικά, καλή προς πολύ καλή.. καταπιάνεται με κάποια θέματα της σημερινής εποχής.
Αναφέρεται και η Ελλάδα μέσα..

Θα ήθελα πάντως να..

είχαν πιάσει και τον αρχηγό..

Χάρη τι άλλο θα αρχίσεις τώρα ?? :cool:

Θα πιάσω το Unabomber που όσοι το έχετε δει έχετε πει τα καλύτερα.
Ταυτόχρονα παλεύω να διαβάσω το annihilation.

Καλώς! ;)
Αν και το θέμα είναι σοβαρό η σειρά δεν είναι ψυχοπλακωτική..
δεν μένει τόσο στα γεγονότα.. αλλά κυρίως σε όλα τα υπόλοιπα.. και έχει πολλά ωραία στοιχεία να σου δώσει!

Έχει κάποια πράγματα που θα σου θυμήσουν Mindhunder..

.. όπως το ότι όσοι είναι πρωτοπόροι σε κάποια πράγματα και ζουν με αυτό που κάνουν..
επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό και η προσωπική τους ζωή!

Ότι είναι γράψε στο θέμα της! ;)

Μου άρεσε και εμένα. Νομίζω όμως ότι είναι λίγο "περίεργη" σειρά και ίσως κάποιους τους ξενίσει...

624.jpg

To Ordeal by Innocence του BBC θα ξεκινήσει την άλλη Κυριακή 1 Απριλίου!

Θα έχει 3 επεισόδια.

BBC One Sets Premiere Date For ‛Ordeal By Innocence’
https://www.tvwise.co.uk/2018/03/bbc-one-sets-premiere-date-ordeal-innocence/

Τώρα το πρόσεξα ότι στην σειρά παίζει και η Eleanor Tomlinson του Poldark! :D
(photo)

Ordeal by Innocence - New three-part Agatha Christie thriller coming to BBC One
Interview with Eleanor Tomlinson

http://www.bbc.co.uk/mediacentre/mediapacks/ordeal-by-innocence/tomlinson

624.jpg

O David Morrissey (TWD, The Missing)
θα πρωταγωνιστήσει στην νέα σειρά του BBC "The City And The City"

Το σώμα ενός αλλοδαπού φοιτητή ανακαλύπτεται στους δρόμους της πόλης Beszel.
Τέτοιες περιπτώσεις τρέχουν από τον επιθεωρητή Tyador Borlu της ομάδας ακραίων εγκλημάτων -
μέχρι που οι έρευνές του θα αποκαλύψουν στοιχεία ότι το νεκρό κορίτσι είχε έρθει από μια άλλη πόλη που ονομάζεται Ul Qoma.
Αλλά η σχέση μεταξύ των δύο πόλεων είναι πέρα από κάθε αντίληψη.. και θα αμφισβητήσει τα πάντα που έχει ο Borlu.

BBC Info:
http://www.bbc.co.uk/mediacentre/latestnews/2017/david-morrissey-the-city-and-the-city

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Απριλίου,
και θα έχει 4 επεισόδια.

BBC Two Sets Premiere Date For ‛The City & The City’
https://www.tvwise.co.uk/2018/03/bbc-two-sets-premiere-date-city-city/

amazon-cortes-tv-series.jpg

Το Amazon Παρήγγειλε Την Μίνι Σειρά «Cortes»

Απο Cinemode

Πρίν απο περίπου τέσσερα χρόνια είχαμε αναφερθεί στην επιθυμία του Steven Spielberg να σκηνοθετήσει το «Montezuma»,
μια επική ιστορία που αφηγείται τη σχέση και την μετέπειτα αιματοβαμμένη σύγκρουση μεταξύ του ηγέτη των Αζτέκων Montezuma και του Ισπανού εξερευνητή Hernando Cortes στο Μεξικό του 1519 μ.Χ.
Δυστυχώς όμως, το πολύ ενδιαφέρον project δεν προχώρησε και έτσι όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, το project θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία στην τηλεόραση,
καθώς το Amazon ανακοίνωσε πως παρήγγειλε την τηλεοπτική μίνι σειρά «Cortes».

«Το 1519 μ.Χ, ο Ισπανός εξερευνητής Hernando Cortes διείσδυσε στην περιοχή των Αζτέκων φέρνοντας τον πόθο για χρυσό και ασήμι,
ενώ ταυτόχρονα ανέπτυξε σχέσεις με τον Montezuma, ηγέτη των Αζτέκων.
Αν και αρχικά κρατήθηκε σαν φιλοξενούμενος/φυλακισμένος του Montezuma, ο Cortes σύντομα άλλαξε τους όρους.
Η Ισπανική επιθετικότητα οδήγησε σε αιματοβαμμένες μάχες και όταν ο Montezuma υποχώρησε και σκοτώθηκε, ο Cortes απέκτησε ένα παιδί με την κόρη του.»

Πίσω απο την νέα σειρά μίνι σειρά βρίσκεται η ίδια ομάδα που προσπάθησε να μεταφέρει το εγχείρημα στον κινηματογράφο,
με τον Steven Spielberg στην παραγωγή και τον Steve Zailian («The Girl with the Dragon Tattoo») να έχει γράψει το σενάριο,
βασισμένος στο σενάριο «Montezuma» που έγραψε ο Dalton Trumbo («Spartacus», «Papillon») το 1965 και που δεν υλοποιήθηκε ποτέ.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Cortez θα βρεθεί ο Javier Bardem («Skyfall», «Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales»),
ενώ πρός το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα υπόλοιπα ονόματα του cast.

Σύμφωνα με την Sharon Yguado, την επικεφαλής σειρών σεναρίου της Amazon Studios:

«Οι επικές ανακαλύψεις του Cortes σχημάτισαν τον κόσμο που ξέρουμε σήμερα και μέσα απο την δημιουργική ομάδα της Amblin,
τον Steven Spielberg, τον Steve Zaillian και τον Javier Bardem, θα προσφέρουμε στα μέλη του Prime Video ένα συναρπαστικό ταξίδι.»

Αυτό που μένει να φανεί, είναι το πως θα προσεγγίσει την ιστορία η μίνι σειρά (4 επεισόδια) του Amazon
και το αν θα κρατήσει ίσες αποστάσεις ανάμεσα στους ιθαγενείς πληθυσμούς και τις ωμότητες των εισβολέων-κατακτητών Ισπανών που τους έκλεψαν τα πάντα….

http://www.cinemode.gr/tileoptikes-seires/to-amazon-pariggeile-tin-mini-seira-cortes.html

Δεν αφορά το λόγο που υπάρχει το τόπικ άμεσα αλλά έμμεσα μόνο...

http://www.gazzetta.gr/plus/koinwni...hi-ston-tzon-le-kare-gia-gyrismata-sto-soynio

Δεν μπορούσαν δλδ έστω και στο πνεύμα τις διαφήμισης να κλείσουν για μια μέρα το χώρο?Τόσες απεργίες και ξεφτιλίκια έχουν γίνει αυτό που μας συνέφερε δεν μπορούσαν να το δούν ορθά?

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας..

Δεν αφορά το λόγο που υπάρχει το τόπικ άμεσα αλλά έμμεσα μόνο...

http://www.gazzetta.gr/plus/koinwni...hi-ston-tzon-le-kare-gia-gyrismata-sto-soynio

Δεν μπορούσαν δλδ έστω και στο πνεύμα τις διαφήμισης να κλείσουν για μια μέρα το χώρο?Τόσες απεργίες και ξεφτιλίκια έχουν γίνει αυτό που μας συνέφερε δεν μπορούσαν να το δούν ορθά?

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας..

ωπα ωπα ωπα... με επιασες αδιαβαστο. Κατασκοπευτικο Le Carre, σκηνοθετημενο απο Park Chan-Wook και που παιζει Skarsgard και Shannon;;;;;;;;; ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ;;;;;
παω στο μπουντρουμι μου να αυτομαστιγωθω λιγο

Απο τις 7.00-12.00 θελανε το χωρο για λιγες μερς, μαλιστα θα αποζημιωναν οσους ειχαν ηδη εισιτηρια. Ευτυχως θα εξεταστει το αιτημα παλι την Τριτη

Παντως για να κανω και λιγο το συνηγορο του διαβολου (θεε μου που εχω φτασει) να πω οτι στο λινκ, που ποσταρε ο nemesis, αναφερεται οτι τους προτειναν να κινηματογραφησουν νωρις πριν ανοιξει ο χωρος. Καλοκαιρι σε τετοιον ανοιχτο χωρο θεωρω οτι θα υπηρχε ικανοποιητικος φωτισμος.

Παντως για να κανω και λιγο το συνηγορο του διαβολου (θεε μου που εχω φτασει) να πω οτι στο λινκ, που ποσταρε ο nemesis, αναφερεται οτι τους προτειναν να κινηματογραφησουν νωρις πριν ανοιξει ο χωρος. Καλοκαιρι σε τετοιον ανοιχτο χωρο θεωρω οτι θα υπηρχε ικανοποιητικος φωτισμος.

Η παραγωγή έφτασε στο σημείο να αποζημιώσει ακόμα και επισκέπτες που θα αποφάσιζαν να αποχωρήσουν λόγω "ταλαιπωρίας"...Κοινώς μηδεν ζημιά για το "κράτος"...

Δλδ να τους πει και το ΚΑΣ και πότε να κάνουν και πώς τη δουλειά τους?
Δεν τους φτάνουν τα όσα θετικά θα φέρει και μόνο το γύρισμα της σειράς??

Εδώ περισσότερες λεπτομέρειες.

Απάντηση: Re: Μίνι Σειρές!

Λενε οτι 1000 ατομα επισκεπτονται καθημερινα το Ναο - οταν πηγα ημασταν δεν ημασταν καμια 20αρια για καμια ωρα. Μα εχει 4-5 χρονια τωρα

Status
Not open for further replies.