tsip αυτό φοράει DIR η CS ?
ενα παρόμοιο (με DIR) το έχω φτιάξει με 3 tda stucked και κελαηδάει. το έχει ο Μανόλης και αυτό τώρα και μπορεί να μας πει μια άποψη.
αν μπεις στο taobao shop που δειχνει στην φωτο εκει εχει περισσοτερα κινεζικα και καπου φαινεται και το 8416. Αν μπορεις δωσε και ενα λινκ για αυτο που λές.βέβαια με λιγα παραπάνω παιρνεις το αλλο με το DIR που ειναι και δοκιμασμένο, εκτός και αν ο σκοπός ειναι η δοκιμή οπότε ......
Ο Κώστας (kontr) μου έδωσε και ένα άλλο μηχανάκι - αυτό που αναφέρει παραπάνω - στο οποίο του έχει βάλει επάλληλα 3 tda1543 και πράγματι κελαηδάει. Στην σκηνική εικόνα παίζει στα ίσια με το δικό μου beresford και γενικώς είναι πολύ καλά τοποθετημένο...
{off topic}
σκαρτα 20 ευρω
{/off topic}
στο ebay... γιατί στο κινέζικο site εχει 5.4 ευρω !!!!
μου φαίνεται τελικά ότι θα μας έρθει πιο φτηνά να κάνουμε φροντιστήρια κινέζικης γλώσσας, θα κάνουμε σύντομα απόσβεση!!
ηρθε χθες αλλα δεν προλαβα να το ακουσω. Πλακα εχει
το i2s πως βλεπω αν υπαρχει? Στα πινς 1,2 και 3 του tda περνανε καποια volt dc. Δεν θα επρεπε ομως να κλειδωνει το σημα απ την πλευρα του cs και να εχω καποια ενδειξη στο led?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.