Tα δικα μου Μinidisc πραγματακια (αν και θελω ανασκαφες για να ξεθαψω καμια 100αρια δισκακια που ολο και σε καποια κουτα θα βρισκονται). Ολα Minidisc related απο μηχανηματα, δισκακια και αξεσουαρ..
![]()
Οι "μικροι" players/recorders με ολη την προικα τους.
![]()
Η συλλογη απο albums που πρεπει να αρχισω να βαζω σε ταξη (εχει να πεσει σβυσιμο και γραψιμο παλι!!)..
![]()
Το DXM-D3 της Sony που αποτελει το κυριο ηχοσυστημα στο σπιτι μου, και που το συμπληρωνει ενα Receiver της Sony παλι (επιφυλασσομαι για φωτο), και ισως αποκτησουν στο μελλον ενα Dual Tape Player και ισως ενα ακομα D3..
![]()
To Sony ΜΖ-R37 που ειναι το κατεξοχην Walkman μου. Επειδη ηταν απο τις πρωτες εκδοσεις, δεν εχει επαναφορτιζομενη μπαταρια, παρα μονο υποδοχη για δυο ΑΑ μπαταριες. Βεβαια αυτο ειναι και το προτερημα του μιας και δινει αλλη εμφαση στο ρετρο feeling, και ισως ο λογος που το προτιμω να κανει βολτες μαζι μου κυριολεκτικα παντου. Α! Επισης σημαντικο ειναι το σχημα του μιας και ειναι μεγαλυτερο απο τα υπολοιπα Minidisc Walkman (αν και παλι σημαντικα μικροτερο απο ενα Walkman κασσετας) και εχει αυτη την ψευδαισθηση οτι "περναει" για Walkman! Επισης σκυλι και τερας αξιοπιστιας, και το σχημα του βολευει και αν το θελει κανενας αποκλειστικα για σταθερη χρηση σαν mini deck μιας και ολα τα πληκτρα ειναι στην προσοψη του.
![]()
Το πολυαγαπημενο μου Sony MZ-R55 που με εχει υπηρετησει πιστοτατα και εχει αναλαβει χρεος γενικου recorder. Σχεδον ολα τα δισκακια που εχω εχουν περασει απο μεσα του, παντοτε απροβληματιστα και ακουραστα. Σημαντικο του μειονεκτημα ειναι τα παρα πολυ λεπτα πληκτρα του που μερικες φορες μου σπαει τα νευρα (ειδικα σε text editing), αλλα κατα τα αλλα το μηχανηματακι αυτο πολυ λιγα εχει να ζηλεψει απο ενα μεγαλο deck.
![]()
Το Holy Grail μου, το Sony MZ-R700 που ειναι ζητημα αν εχει παιξει δυο τρεις φορες. Ειναι το ultimatum backup unit αν ολα τα αλλα αρχισουν να διαλυονται..
![]()
Ο mp3/wav "αχθοφορος" το Sony MZ-N510, μιας και ειναι απο την γενια των NetMD που μπορουν να κανουν και upload στο PC. Εχει την πολυποθητη USB θυρα ενσωματωμενη και ειναι 1-2-3 σε ευκολια με το SonicStage 4.3..
![]()
O "αχθοφορος" νουμερο 2! Το Sony MZ-N707 αποτελει και αυτο ultimatum backup unit, και ειναι και αυτο ΝetMD σχεδον ιδιο στο κατω μερος με το Ν510..
![]()
Καλως σας βρηκα παιδια. Οντως εχω αρκετα πραγματακια απο Minidisc απλα επειδη τα θεωρω την χρυση τομη σε θεμα ευκολιας, αποδοσης, αντοχης. Λατρευα τις κασσετες, το CD δεν το πολυσυμπαθησα ιδιαιτερα αλλα μου αρεσε η μη απωλεια/μασηματα/φυσικη φθορα σε σχεση με την κασσετα. Οποτε αυτο το φορματ παντρεψε τα best of both worlds για εμενα.
Καλως η κακως πλεον το πραγμα παει αλλου σε αποξενωση απο καθε φυσικο μεσο αποθηκευσης/αναπαραγωγης με τα mp3 και τα 5000 αλμπουμ σε ενα ipod και τον εθισμο που μας δινει αυτη η ευκολια. Για αυτο κραταω κατι που για εμενα τουλαχιστον μιλαει ακομα, εχει ιδιαιτερη αξια, και ξερω οτι θα αντεξει για πολλα χρονια, και προσπαθω να φτιαξω μια καλη συλλογη απο αγαπημενα αλμπουμ.
Είχα κι εγώ το MZ-R37...το είχα αγοράσει το 1998 νομίζω κι εβγάλε παλικάρι διακοπές, διαδρομές από/πρός τη σχολή και στρατό!! Το άσχημο είναι οτι δε θυμάμαι που το έχω βάλει:bigcry:...μάλλον την άλλη φορά που θα πάω στο πατρικό μου θα έχω ανασκαφές για να πάρει τη θέση που του αξίζει μαζί με τα υπόλοιπα.
Ηταν ένα τεχνολογικό θαύμα αλλά δεν έπιασε στην αγορα. Είχε ο αδερφός μου (φορητό, επιτραπέζιο,στο αυτοκίνητο ) τον είχα συμβουλεύσει να μην προχωρησηστην αγορα , ήμουν σίγουρος οτι δεν θα τραβήξει πολύ κόσμο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.